Simptome !!!!! - 2
Raspunsuri - Pagina 7

PamELLA spune:
OF,fetelor,eu ma simt FOARTE RAU!!!!tocmai am vomitat si maine e ziua 31 de la ultimul CM!
Sanii nu ma mai dor asa tare ca zilele trecute,nu stiu ce sa zic!!!
Contact am avut in ziua a 13-a dar am dureri exact ca inainte de menstruatie!!!
Ajutati-ma,cred ca in curand voi muri!!!!!!!
Va pupic dulce,o seara placuta!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

huacin spune:
avalon tu spuneai ca te miroase mai insistent catelul? La mine data trecuta a inceput sa ma miroasa in insistent cu mult inainte sa banuiesc eu ceva. Si acum a facut la fel, doar ca acum i-au luat-o tare inainte greturile
Dragele mele, e o placere sa va citesca omul! Ma bucur ca sunteti asa optimiste! Va felicit ca aveti puterea asta! Pe la fetele gravi de iulie-august bate un vant de tristete, sarcini oprite in evolutie, ufff, numai belele saracutelele. Imi pare rau ca intru asa rar, va citesc, dar nu prea am timp, incerc sa-mi pastrez ritmul de lucru, adica muuuult. e cam greu, la mine greturile au devenit mai sacaitoare de vreo saptamana, dar nu sunt de plans inca. Pot manca, am pofte, mai ales de mancaruri gatite, cu sosuri.
Testele mai pot fi si ele gresite; una dintre fete, de exemplu, a primit un rezultat cu zero, il facuse mai demult la aceeasi clinica si i-au dat rezutatul de atunci desteptii, de o bagasera in sperieti si se gandea la sarcina oprita in evolutie. Nu stiu, pana nu vin uratii, toate trebuie sa considerati ca sunteti gravi; stiti, in unele tari, femeile in a doua jumatate a ciclului menstrual nu au voie sa faca radiografii, pentru ca nu se stie niciodata cand e cu ochisori.
Cat despre simptome, ele pot fi induse de dorinta, au fost cazuri cand abdomenul s-a umflat, tot tacamul, inclusiv se prelingea lichid din sani in apropierea presupusei nasteri. Nu cred ca e cazul aici, sincer vorbind, eu sunt o optimista, as spera pana in ultimul moment.
Eu, una, am ramas gravi in prima luna fara protectii. Greturile au inceput devreme, de aceea nici nu am indraznit sa sper, in ciuda simptomelor.
Valentina

Liana30 spune:
PameLLa sa nu te aud ca vin cu
zozelooo bine si una daca tu zici
Avalon imi spune mie inimioara ca o sa te iau dupa mine orinde ma voi duce..de ce nu la mamici de decembrie????
huacin io stii cum mi-am potolit greturile cand am fost???
dimineatza cand ma trezeam aveam langa capul patului pregatit de cu seara un biscuit..si cum ma trezeam fara sa ma misc doar intindeam mana si luam biscuitele il rontaiam in pat mai stateam 5..10 minute..si ma ridicamm...toata ziua era minunata nu mai aveam greturi..cu exceptia mirosurilor tari...m-a invatat un dc batran..si a dat roade..incearca si tu..poate ca da si la tine..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Georox spune:
Buna dimineata tuturor!
Trebuie sa va anunt ca din nefericire si la mine au venit uratii a doua zi la ora 1:30 noaptea, cand ma intorceam de la petrecerea de sfarsit de an de la firma. Si cand ma gandesc ca nu am baut din vin ca sa nu ii fac rau bebelusului. Chiar ma obisnuisem cu ideea ca voi fi mamica, iar sotul meu deja jubila. Nu a fost sa fie, ar fi fost prea frumos ca sa fie adevarat,iar acum ma gandesc ca poate ar trebui sa mai asteptam ca sa termine si el facultatea sa se angajeze si dupa aceea sa ne gandim serios la bebe. Nu mai este mult de asteptat, doar 1 an si jumatate. Si totusi aseara m-a luat plansul cand m-am uitat pe National Geographic la documentarul "In pantec".
Va doresc tuturor sarcina usoara, bebelusi sanatosi si cat mai multe teste II.

Tabitha spune:
Georox: parerea mea este ca Dumnezeu iti va da copilul atunci cand va fi cel mai bun moment. Poate va fi inainte ca sotul tau sa termine facultatea, poate ca va fi dupa. Important este sa primiti cu bucurie acel copil. Si in functie de varsta... Eu, daca ar fi sa o iau de la capat, nu as mai repeta greseala de la 19 ani, iar acum as avea un copil de 9 ani. Nu se stie niciodata ce-ti rezerva viitoarul, de aceea nu trebuie sa refuzi nici o bucurie atunci cand D-zeu vrea sa ti-o dea. Eu nu am vrut sa pastrez copilul de acum 10 ani iar acum sotul meu nu mai poate avea copii pe cale naturala. Asta ne-a fost pedeapsa... Eu iti doresc sa ramai atunci cand ti-o doresti.

melutzica spune:
Of,si la mine a venit.Si inca in ziua 22 desi,am un ciclu f regulat.Dimineata cand am vazut am fost tare trista
.Dar acum is bine si imi revine optimismul.Am auzit de aparatul acela electronic de depistare a ovulatiei ClearBlue,se pare ca este f bun si aici la noi costa 37 euro.Credca am sa-l cumpar luna viitoare si am sa va informez cum functioneaza.Pana atunci va pup pe toate,tin pumnii mai departe,si toate cele bune.

Georox spune:
Iti multumesc mult Tabitha pentru incurajare. Iar tie iti doresc sa ai parte de bebelusul pe care ti-l doresti.

Anutza_26 spune:
Neata fetelor!
Azi e ziua 31 si nu mi-a venit inca.. parca greturile nu mai sunt asa de puternice.. in schimb am burta uriasa foarte tare si umflata, ma chinui cu o constipatie nenorocita de vreo 10 zile si mai am ameteli..
Nu am avut curaj sa mai fac nici un test. Stau si astept sa vina uratii.. adica mai stau cat ma rezist... nu stu cat voi mai putea.. oricum.. mi-e frica parca sa fac test, mi-e frica sa nu fiu iarasi dezamagita..
Avalon: testul ala in sange l-am facut la Medicover Rombel.. din cate stiu, ei sunt profesionisti.. de-aia am avut incredere in zero ala de pe analiza..
Georox.. asta e.. nu te intrista.. In ceea ce priveste programatul copilului eu te sfatuiesc sa te gandesti bine inainte sa te lasi de anticonceptionale.. eu una am facut un avort acum doi ani pe care il regret si acum.. Sa nu a jungi in situatia de a face vreunul.. cand te hotarasti sa faci bebe lasa pastilele si cand ramai il faci...

ingeras26a spune:
Buna fetele,
La mine astazi este z22 a CM, adica 11 dupa Pregnyl, 10 dupa prima ISA si 9 dupa ISA 2.
Deci teoretic, incepand de ieri Pregnylul s-a eliminat...ceea ce inseamna ca pot incepe sa fac teste.
Va pupacesc si va urez tuturor multa bafta!
Un Ingeras care spera ca si lui Mosul sa-i aduca II!

Georox spune:
Anutza26 desi luna aceasta mi-a fost rau de la AC, inca nu renunt la ele, pentru ca situatia nu este tocmai roz pentru mine si nici batrana nu ma pot considera la 24 de ani. Insa mi-ar fi placut foarte mult sa fie ceva neprogramat, n-a fost sa fie asta este. Multumesc mult pentru suport si desi nu pot sa ma incadrez la viitoare mamica, voi fi in continuare alaturi de voi, pentru ca imi sunteti tare dragi si va admir din tot sufletul.