Simptome !!!!! - 2
Raspunsuri - Pagina 9
melutzica spune:
Kateryna

.E de bine,e chiar f bine.2 liniunte=bebe.Indiferent daca a 2 liniuta a fost mai palida.Multe felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
huacin spune:
Buna, optimistelor! saru'mana pentru sfatul cu biscuitele; la mine merge cu sticks-uri; dar nu vreau sa-l manii pe Dumnezeu, nu e asa rau ca la alte fete. Nu vars, doar am greturi si sunt somnolenta rau. De ieri mi-e mai bine, sper sa fie cel putin la fel de bine si in continuare. Eu sunt in saptamana 8, deci nu am trecut de greturi de tot. Va pup! 
Valentina
romaniaau spune:
Draga Katerina,
Cind am facut eu primul test, tot BARZA, a doua liniuta era tot asa, mai palida, iar acum intru in 6 saptamini
Sa fie cu noroc
Avalon spune:
Kateryna, eu zic ca e bebe, ar ar fi bine sa-ti confirmi si cu un test de sange! Felicitari!
Ingeras, nu fii dezamagita, si eu sunt tot la prima IA, si ma consolez cu gandul ca nu la toate fetele a prins 'din prima'... dar tu ai facut testul mult prea devreme, ai vazut ca se pozitiveaza uneori mai tarziu. Hai, capul sus, inca mai sper pt tine!
Huacin
, mersi pt sustinere si vorbele de incurajare, esti o draguta ca mai treci pe aici sa ne sustii!
Zozela, 

pt optimism!
Romaniaau, sarcina usoara iti doresc!
Sa va spun ce s-a mai intamplat cu mine, am facut un ultim test ieri dimineata in ziua 15 DPO,negativ si gata. Maine, chiar daca nu vreau si nu am simptome de asa ceva, rusii vor veni. Si voi incepe din nou sa numar, luna asta insa s-ar putea sa nu mai fac IA (pt ca sunt sarbatorile). Si apoi voi veni iar aici in cautare de simptome. Tabitha are dreptate, odata si-odata tot va fi ultima numaratoare!

Ignatica spune:
Buna dimineata, tin pumnii fetelor care asteapta in luna cadourilor o veste frumoasa.
Eu ma prezint la raport cu un test cu 2 liniute facut in ziua in care trebuia sa apara menstruatia. Deocamdata nu ma entuziasmez prea tare, deoarece am mai pierdut o sarcina in martie.
ignatica
daniela_b spune:
Mie mi-au venit musafirii rushi pe data de 19 noiembrie. Daca adaug 26 de zile ( cit are la mine perioada in mod regulat) inseamna ca trebuiau sa se reintoarca pe 15 decembrie, nu? Dar azi sintem in 20. Oare inseamna ceva? Nu am nici un simptom si nici nu-mi fac mari sperante...Eu am 35 de ani, maritata de 13 ani si nu am reusit sa ramin insarcinata cu nici un tratament. Sotul meu are oligospermie severa. In ultimul an nu m-am mai ocupat de problema pentru ca simteam nevoia sa iau o pauza si chiar ma gindeam ca dupa 3 ianuarie sa ma programez pentru FIV. S-ar putea oare sa se intimple asa un miracol????? Cind ar trebui sa incep sa fac teste sau mai bine zis cite zile sa astept pina sa imi cumpar "BARZA"? Dupa cite zile se cunoaste clar?
kateryna spune:
Daniela, la o eco transvaginala se poate vedea de la 4 sapt jumate sacul embrionar si de la 5 sapt jumatate si embrionul. Oricum eu iti recomand sa faci o analiza a sangelui- beta-hcg.Tin pumnii sa fie bebe.
Nunta noastra
Cununie civila
ingeras26a spune:
Tabi, Avalon 
Am vb ieri cu dr si mi-a spus ca este prea devreme, mai ales ca nu l-am facut cu prima urina! si ca sigur e bb! este un optimist! shi eu la fel! temp este astazi axial 37.2 si bazal 37.4...deci ff bine!
Kateyna, Ignatica felicitari! 

Daniela_b, de ce nu faci un test? minuni se intampla, doar este Saptamana Mare! bafta multa si sa fie cu okisori!
Pupicei, Ingeras