Simptome !!!!! - 2
Raspunsuri - Pagina 10

Anutza_26 spune:
la mine... ziua 32.. nu mi-au venit rushii.. dar nici test pozitiv nu am.. am facut unul ieri.. al naibii de urata linia aia singura rosie acolo..

kateryna spune:
Am facut azi beta-hcg si rezultatul e 0(zero) Dupa ce am aflat rezultatul am mai facut un test barza si a iesit iar a doua liniuta (dupa vreo 15 minute cam palida). Ce naiba sa mai inteleg? Gata. Eu una nu mai fac nici un test de sarcina. Sunt niste porcarii. Nu sunt bune de nimic
Nunta noastra
Cununie civila

Fabya spune:
kateryna,Anutza_26 ma altur si eu linga voi
Habar nu am ,intrziere de 15 zile trebuia pe 6.12 sa i-mi vina ciclu...si nu a mai venit nici pina acuma.
Ecografie intravaginal facuta la o intirziere de 8 zile si nu sa vazut nimica analiza de singe HCG negativ rezultatul si trei test de urina Pozitive clareII ce e acuma??? ce dupa ce sa ma iau ...aiurea rau de tot.
Ciclu nu i-mi vine ,test pozitive,Hcg negativ facut in ziua in care am facut si un test de urina care a iesit pozitiv si singele negativ.Bine,am facut stimulare dar sunt de atunci 30 zile si sa eliminat din corp pradalon care stiu ca dupa 10 zile dispare si la mine sunt deja 30 zile de cind am facut . ce e cu testele astea fetelor ca nu inteleg nimica ...tem 37,0
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

kateryna spune:
Fabya, eu una chiar nu stiu ce e cu testele. Stiam ca nu are cum sa iasa test de urina pozitiv, ca trebuie sa reactioneze cu HCG-ul din urina. Cel putin asa e logic, nu? Acum Dumnezeu cu mila, ca nu mai pricep nimic.
Nunta noastra
Cununie civila

claucia spune:
Anutza si la mine e ziua 32. Si nici urma de rusi. Da, am facut un test Dr. Sigur ieri dimineata si nimic. Numai o linie clara clara. Mai ca l-am inclinat in toate patile sa vad din alt unghi, poate se mai vede ceva. De parca daca as fi desenat-o eu acolo ar fi fost bebe. .
Ce-i drept in ultimele 3 luni mi-a venit la 28-28-20 zile urmare a pastilelor intrerupte acum 3 luni.
Si nu am simptome, adica am asa cand si cand cate o jena surda de mijloc ca la CM. Si nu vine... dar test am facut ieri si nimic. Asa ca pot fi multe motive pentru care inca nu a venit.
Mi-am cumparat astazi Branca Ursului si vreau sa incep sa iau dar numai dupa ce vine CM sa stiu sigur ca nu e nimic. Desi nu cred...
Asa-i tare rea e liniuta singurica acolo.
Pupi

Anutza_26 spune:
fetelor.. eu am mai zis ca nu mai fac teste.. dar ma roade.. si de-aia am mai facut ieri.. m-am saturat de rezultate negative, mai cu seama ca eu de ceva vreme chiar aveam niste simptome ciudate.. chiar am crezut ca sunt gravida.. si apoi.. testul de sange.. surpriza neasteptata.. 0.1 rezultat.. nu mi-a venit sa cred.. si mie raul tot nu mi-a trecut.. sanii ma dor.. greturi am.. acum nu mai sunt chiar asa de rele.. dar sunt.. si de ce???? nu inteleg.. ce e cu mine?
pana dupa craciun nu mai ajung la doctorita mea.. astept.. vom vedea ce-o iesi.. dar pana la urma bebelul meu tot o sa-l am.. asa ca hai sa avem rabdare.

claucia spune:
Si eu o sa-l am. Ce bine! Cand ma gandesc asa, atat ma bucur!! o sa-l tin in brate intr-o zi pe bebelul meu personal. SI al sotului.
pupi.

daniela_b spune:
Prietena mea ( care nu-si dorea un BB) si-a luat un test din asta, a iesit negativ, ea s-a bucurat, a avut si ciclu normal dupa aceea, nu s-a mai dus la medic ( prea erau toate ok!) si abia dupa ce s-a ingrasat ca nebuna, a realizat ca are 4 luni. De aceea, eu nu ma iau dupa teste. Ele sint foarte bune in unele cazuri dar exista si exceptii...
Vestea buna e ca, acum, "linuta lipsa" se numeste Lisa Maria, are 5 ani si este cea mai frumoasa fetita cu cei mai albastri ochi,pe care am vazut-o eu, in viata mea!
Va doresc celor care doriti sa deveniti mamici.. sa aveti liniute albastre dragute si daca nu...inseamna ca testul n-a fost bun...sau...aveti rabdare. Eu am rabdare de 13 ani si tot mai sper ca intr-o zi, o sa ma bucur nespus! Cu sau fara liniuta!
Aproposito: ce fel de teste folositi? Care credeti ca sint cele mai bune?
pupicuri
dana bomboana

Anutza_26 spune:
vreo doua barza, unul "da sigur" si inca cateva dar nu mai stiu sa iti zic cum se numesc.. sunt intr-o cutiuta mica si au si pipeta.. in fine (iti zc zilele astea ca daca nu imi vine o sa imi mai iau altul).. toate negative.. poate ca prietena ta nu si-a facut si al doilea test..
eu le-am facut pe toate in timpul zilei, nici unul dimineata.. si asta pt ca data trecuta cand am fost insarcinata am facut un singur test barza pe la pranz si avea 2 liniute.. mi-e dor de testul ala.. ce n-as da sa mai vad doua liniute pe test..

Liana30 spune:
al meu a iesit negativ....o fi fost bun????
ca vaz ca pe la voi apar numai 2 liniutze..la mine nu a vrut sa apara..dehhhhhhh....voi nu stiti???????
ca mare e gradina domnului!!!!!!!
Ignatica felicitari!!!!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"