Scandinavii stiu DC... (91)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ileana si Kehleyr, sa nu plecati.Nu de alta, da si eu ma simt destul de neamuzanta uneori:)) facem un club mic aicisa:))

suflare scandinava, l-am vazut pe NN pe forum si aici n-a dat bonjur.pai se poate? io nu mai am unchi

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Mai sfioaselor si cuvioaselor, singura conditie (spusa si de Rayuela mai devreme) e sa fiti vicioase.

Hm. Tocmai ce marturisisem c-am vazut toti delfinii. Tu citi ai vazut? Cu beutura, nu stiu, mai bine va-ntilneam acu' 10-15 ani, acuma, de, nici ficatul nu prea mai tine, si mai sint si atitia insi care asteapta din partea mea un comportament responsabil (cupil, sefi, of of)... So...nu ramine nici scuza viciului. Sint perfecta, dom'le, asta-i problema...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

"Sint perfecta, dom'le"
Iileano, in cazu' asta esti cea mai vicioasa persoana din lumea asta imperfecta. Bun venit !!!

mai mult ca perfectu'
ps.Ati auzit de spitalu' de boli nervoase de la ... Poiana Mare ?

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua...
Iara scriserati bine Imi cer sucuze ca fusesi absenta la rondul de dimineata, da' mai merg si io la scoala, iar azi aveai treaba doar cu masina de cusut
Rayu, iote ce propunere am: iti comand io vopseaua (cca cardu' meu mere). Tu alege culoarea si da-mi adresu' la care sa ti-o livreze St. Klaus (iti zic din start, ca nu accept incercare de refuz) ...Iar aia cu raspunsul la telefon, ii iegzact pe invers la Adelucci...o pirasc, da' cind am sunat-o ultima oara nici n-a inteles ca vorbesc cu ea romaneste, iar dupa ce i-am spus cine sint, mi-a zis pi sudeza ca e greseala!!! Asa ceva

Despre faptul ca ne citeste lumea, io chiar uit citeodata asta: mi se pare poienita un loc atit de intim, incit atunci cind au mai intrat niste useri sa ne traga de urechi ca narancea ii obraznic si noi ii tinem isonul, m-am ofuscat initial insa, dup-aia, am realizat ca totusi e spatiu public ...
adusca, intelesei ca esti mosiereasa :-))...asa ca de ce nu-ti tragi un cablu sa nu mai fi dependenta de dialupu' mamii lor??? e in afara orasului casuta??
extremo...io iti tin pumnii ca dupa Anul Nou, in prima luna,sa ai excedent financiar in balanta ta de cont
liris, ehh abia la comedii ii greu sa recomanzi ceva...mie mi-a placut foarte mult "4 nunti si-o-nmormintare" si inca vreo citeva filme englezesti de genul "Full Monty", "Calendar Girl" care au un umor pe gustul meu. "Fargo" iar e un film haios, "My big fat greek wedding", "Something's gotta give"...si sigur is mai multe. Ahh, nu cred ca Decalogul a fost editat digital (poate ai sansa sa-l gasesti pe la o videoteca pe VHS-uri..io am l-am cautat aici in DK si nu exista varianta digi in baza lor de date!!!). Poate gasesti insa ceva de Kurosawa...pe linga "Cei 7 samurai", un "Dodesukaden"- de exemplu, ori "Rashamon". Cu siguranta iileana si kehleyr iti pot feri sugestii!!
Si io mi-s in urma cu filmele noi, ca mi-e lene sa le downloadez, iar cind apar pe-aici...trece anu'!!!
Va pupez pe toti, fara sa mai insir care si cum, ca asa tre' s atrecem la capitolul urmator ...heh, acusi implinim suta!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

NN s-a mutat pe la alte topicuri mai picante unde vorbeste in versuri... cred ca nu mai stie sa se exprime altfel . Eu prefer sa nu intru in raza lui de actiune ca nu am nici un fel de argumente intr-un duel . Oricum am fost socata cand i-am vazut la un moment dat pozele, tb sa recunosc ca ma asteptam sa fie un nene pe la 40 de ani mic, gras si cu chelie, care si-a creat un alterego virtual asa cum a vrut el . Si cand colo, ce sa vezi... chiar e berbant bine . Sper ca nu ma citeasca nimeni pe aici... Dar umorul tot nu i-l apreciez... in fine... don't mind me . Ca stiu ca nu-i frumos sa barfesc .

Tata_lu_toma, eu votez pentru freza Andreea Esca . Ce-i cu spitalul ala? A fost in presa multa vreme...

Rayu, nick-ul tau vine de la cartea lui Cortazar?

Liris, daca vrei comedii mie mi-au placut mult de tot As Good As It Gets si O brother, where are thou? dar amandoua sunt vechi si clasice, asa ca nu cred ca le-ai ratat. Sau Meet the parents, dar si asta e clasica.

Pe mine ma excludeti de la vicii pana in iunie cand nasc, va rog. Promit sa recuperez dup-aia . Ca daca am vreo pofta, este de un campari oranj, de un mirt de sardinia sau macar de un pahar de porto... Beti voi si pentru mine, da? Contez pe voi .

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by doruletz

Aline, da' tu cati pui de primat ai de zici ca i-ai culcat? sau sunt io in urma cu stirile?

doruletz este vorba de doi masculi tineri de Homo Sapiens - Adrian implicat aici intr'un ritual de curtare :) si Bogdan, de un an respectiv trei.

Acu' cu filmele : "Miss Decembrie" este la mine (nu radeti!) The SpongeBob SquarePants Movie pe care l'am vazut de fro' 4 ori deja.

Hm...se pare ca trebuie sa ma adaug si eu pe lista primatelor de mai sus.

Cu stima,
Alin

Revin si eu.

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Mai Aline, dupa cat sunt de blonzi si de frumosi puii tai, io cred ca mama lor e, de fapt, scandinava familiei ... sau poate flacaii tai fac exceptie si seamana cu tata nu cu mama ... oricum, sa-ti traiasca !!!

Kehleyro, ma gandeam si io ... poiana noastra ii din ce in ce mai mare ... io nu ma mai fac bine in veci.
Auzi,pe mine sa nu contezi ca sunt la dezalcolizare da' sa stii ca lu' a mea, cand era pregnanta, nu-i treceau greturili dacat cu Bloody Mary.

Cat despre filme, io vazui aseara "Scooby Doo si monstrul din Loch Ness". Marfa !!!

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Xeno, sa-ti traiasca...nici io nu stiam de Adrian, care pare vadit jenat de ceea ce i se-ntimpla-n poza aia!!!
Cit despre lista, tu ar trebui sa fii in capul ei, ca sef de "pack" nu ??? :-)))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

doruletz, lasa mai cupilu' sa doarma!!!! Offf..., nu-l minia p'al de sus, ca parca vad c-o sa scrii p'acilea ca faci nopti nalbe cind i-or da dintii... Ana se trezea si de 12 ori pe noapte..., iar io dormeam ca (ccc) calu' de-a'npicioarelea... (asa s-o scrie?)

Rayu & comp, a' tinara.... In legatura cu Boubou, io zic s-o lasi mai moale, e cam micuta sa se joace singura. Ana a inceput sa se joace singura dupa 3 ani juma', dar fiecare copil cu ritmul lui de dezvoltare si de adaptare... Hai ca-i de groaza educatoarea , auzi... ca nu se joaca singura... Pai nu d'asta o duci la gradi??? Sa se joace si sa invete chestii noi in colectivitate??? Lasa bre copilu-n pace. Aaaaaaa... si bafta! Sa-ti iasa treaba cu slujba!

Sabinica, Ana merge la DIANDRA, pe Prisaca Dornei (Titan). Si noi tot prin martie-aprilie o sa reluam gradi.

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Ati auzit de spitalu' de boli nervoase de la ... Poiana Mare ?

Insinuezi ceva?

Xeno, ce flacai frumosi! Sa va traisca! Si mare grija la incuscriri p'aici prin poiana, ca fetele astea-s de groaza... nu le scapa nimic.

Poienari, www.houseofchuckles.com/av/mi459t.jpg" target="_blank">asta nu-i buna de mascota?

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

1. Bogdan, Adrian. Sa-ti traiasca, Xeno.
2.Filme despre care ma bucur mult ca le-am intilnit, categoria: nici prea-prea nici foarte-foarte, The Hudsucker Proxy si The Truman Show

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput