Scandinavii stiu DC... (91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

gata, primatul e mancat, baut si curat, acu iar doarme!
fetele, aveti dreptate, o sa ma straduiesc sa n-o mai trezesc da' ma sperie cand doarme atata mai ales ca citesc despre bebelusi mari care se trezesc de 3 (trei!!) ori pe noapte asa ca io imi zic 'valeleu, te pomeni ca asta e lesinata de sete sau de foame d'aia doarme asa, ia s-o scol!'

maria, bine ai revenit, chiar ma gandeam ca n-ai mai dat pe aici! (stiu ca ai avut necazuri, imi pare rau).
bre, sa intelegem deci ca avusesi cosmaruri cu scandinavii?

Aline, da' tu cati pui de primat ai de zici ca i-ai culcat? sau sunt io in urma cu stirile?

mama Rayu, va trezirati? "gueule de bois" cumva dupe vinu de ieri? trece cu

tata_lu_toma io votez pentru Luceafar!

lilutza vaz ca azi e absenta de la matineu!

Mihaela si Sabinutza, nu, nu ii gasiram cresa la pitica, am primit raspunsuri d'alea politicoase si lungi cum ca nu sunt locuri sa mai incercam mai la toamna! Trebuie sa-i gasim o asistenta maternala, o sa incepem sa cautam din ianuarie. concediu' meu se termina la sfarsitul lu' ianuarie da' o sa-mi iau cateva saptamani din concediul de odihna, noroc cu concediile astora lungi, io mai am fro 9 saptamani de luat pana in mai !! Si nu stiu daca o sa-i dau lapte congelat ca operatiunea aia care suna a ferma de animale ma sperie, io n-am facut-o niciodata pana acu' (ca n-am avut nevoie) si nu stiu daca as fi capabila s-o fac!

Mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
Pregatiti-va,vine un mesaj lung
Vesti proaste:
Ieri m-a sunat educatoarea lu Bubu,foarte sucarita,ca Bubu sta numa de fundu ei,ca plinge daca o lasa cu copii,ca nu poate sa se duca nici la wc fara ea,blablabla.Intrebarea ei,la care eu am luat foc:S-a intimplat ceva acasa??????Adicatalea e vina noastra ca Bubu se poarta asa.I-am zis ca nu,ca Bubu e OK acasa,ca poate ar trebui sa se intrebe daca nu cumva s-a intimplat ceva la GRADINITA,daca nu cumva ele au gresit cu ceva,de au creat dependenta asta a lu Bubu pentru o anumita educatoare.La care vine alta intrebare a ei,geniala:POti sa ne spui cu ce amgresit noi?Io m-am infuriat iar,zic,cum naiba sa stiu eu ce ati gresit?Eu sint acolo,sa vad??Voi sinteti pedagogi,voi ar trebui sa raspundeti singure la intrebarea asta.Circ!Dupa care,iar reprosuri,ca Bubu e altfel decit ceilalti copii,blabla.I-am zis ca din pacate nu toti copii sint la fel,sa stea cuminti cu mainile la spate.la final m-am mai imblanzit,cind mi-a spus (e iranianca gagica) ca si ea e imigranta si i se rupe inima sa o vada trista,ca ea e mamica si nu o poate lasa sa plinga,ca o iubeste foarte mult,ca e un copil haios si inteligent si dragastos,ca o pupa de o zapaceste.
Veste BUNAAAAAAAAAA:m-au chemat la un interviu!!!!!!!!!!Nu postul de profesor de franceza,alt job,cu copii,la o scoala.Faza tare.Dimineata,suna telefonu.io si consortu,oarecum mahmuri dupa cheful de aseara.Raspunde romanul meu:DA!!!!(aici se raspunde la telefon cu numele tau,adica frumos ar fi fost sa zica:Catalin,HEJ!.El,romanashul,ca in Romanika:DA!Si cu tonul aferent,adica tifnos.In fine,m-a dat la telefon,io cu okii carpiti,dar am vorbit bine.Asa ca marti la ora 2,sa va rugati fratilor,sa ma angajeze!
Si acuma sa o iau la rind:
tatalutoma,io vreau freza a la Esca!!
lirisule,ciudatica rau zodia,dar las ca are si parti bune,zic io.
itsmiule,transmit educatoarei mesajul tau de prietenie
Pegasule,de mult vroiam sa te intreb....s-a rezolvat???
doruletule,lasa cupilu sa doarma ,iete la ea ma,parintii astia sint ciudati rau,ba se vaita ca mine sa nu dorm copii,ba ca dorm prea mult...asa cevaaaaaaaa
Extremooo,e bine de tot semnatura aia,si pe mine m-a amuzat rau!Aviz vikingutzei!
Arboritz,si io votez,ba io as castra mai multe categorii ,intre noi fie vorba
Sabinelu,imi pare rau ca piticoata ta e inca bolnavioara,uof!
Mariuca franceza,ne visezi mey??da zi-ne ,a fost ceva erotic?Macar am fost ..simpatici in vis?
Mihaela,ofcorz ca am citit continuarea,mare dezamagire,o porcarie,zic io.
Pupam toata gasca,si asteptam noii poienari sa-si ia certificatul de scandinav,asa ca veniti la directoarea Rayu cu fisha,sa vedem ce vicii aveti(minim UNU,obligatoriu)

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

na ca am uitat:Luluci,ieri am cautat de nebuna vopsea pentru pantofi,a fost ca in Lantu slabiciunilor,m-au trimis prin tot orasu,aaaaa,nu avem ,dar incercati la....X,ma duc la X,aaaa,nuuuuu,dar poate la Y...du-te la Y...rahat,nu am gasit nimic!Cica materialul asta nu se poate vopsi.Io zic ca-s idioti!
Mai imi dai vreo idee?Ca io tot am pata pe pantofii aia,vreau sa-i fac...VERZI!

Edit,ca-s chiauna de cap si am uitat.
Intrebare pentru scandinavii posesori de progenituri apropiate de virsta ca Bubu,sau care au trecut deja prin asta(Adeluci,tatalutoma,Pegasu,Mara,lena,vikinga,itsme,Sabinelu,Anamaria,Arboritza,in fine ,cre'ca toata lumea)
educatoarea m-a intrebat o chestie ,la care am senzatia ca trebe sa-i dau dreptate.Cica Bubu nu se joaca singura,ca trebuie sa o lasam acasa un pic de capu ei,sa invete sa se joace singurica,nu tot timpul in compania cuiva.Intrebare:cupii vostri se joaca singuri?Cum au inceput sa faca chestia asta?Noi sintem tot timpul cu ea,mai ales bunicii,care o invata dealtfel tot felul de lucruri bune,sa numere,sa deseneze,sa construiasca,e ceva rau in asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ooooof, asta se culca fara sa manace nika...si mi s-a parut ca e f rosie pe piept, da poate s-a frichinit prea rau cand tusea? oricum, daca face pojar macar stiu una si buna(tot ce are ea acuma intra la simptomatologie de pojar, mai ales pe fondul unei bronhopneumonii recente)

Carmen, fetita ta la ce gradi mergea?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Se impun citeva precizari:
Cind viata mi-a scos in fata topicul asta, adica acum vre-un milion de ani (pe vremea cind umblam pis-pis pe urmele Lilandei, incercind sa pricep cine e fata asta care a vazut toate filmele si a citit toate cartile ), suflarea de pe-aici era scandinava pur-singe, drept care mi-am ocupat, cu eleganta, locul la galerie. Ulterior, cind componenta s-a mai impestritat, mi-am facut un examen de constiinta si-am constatat ca: 1. mie nu mi se (mai) intimpla niciodata nimic demn de povestit. 2. n-am, nici pe departe, hazul care se impune aici. 3. am vazut (cam dupa 5 minute) toti, da' toti delfinii. Aspecte descalificante. So, am concluzionat ca-i spre interesul topicului sa stau fain-frumos la locul meu, sa nu-l diluez. De-aia.

Dar daca tot m-am bagat in seama, hai sa mai zic doua lucruri:
- Rayu, ca mama de baiat-nazdravan de 4 ani care e, in mod evident, un fel de "rebel fara cauza", pot spune ca sint un pic ingrijorata de faptul ca el nu reactioneaza ca majoritatea copiilor, dar, pe de alta parte, sint si un pic incintata, pentru ca mie-mi displace total spiritul de turma. Tudor nu prea se joaca singur acasa. (Iar la gradi normal ar fi ca copilul sa fie antrenat in jocurile cu ceilalti copii.) La gradi numai educatoarele cu mult talent reusesc sa-l determine sa fie in rindul lumii. Oricum, in discutiile cu ele, eu pun intotdeauna maaaare accent pe "experienta, tactul dvs pedagogic si cunostintele dvs de psihologie a copilului mic" care, nu asha, o sa ne ajute sa iesim la liman. Ceea ce nu s-a intimplat pina acum, dar cert e ca ele se simt mai importante si devin cooperante. E mai dificil pentru ele sa aiba de-a face cu categoria asta de copii incomozi, dar, la urma urmelor, e meseria lor! Ce-o fi cind o incepe scoala, nu stiu...
-Sabina si Pegasis. E groaznic ce vi se intimpla. Am avut si noi de furca ccc cu perioada de "dat piept cu virusii necunoscuti", dar am avut norocul ca lucrurile astea sa se intimple intr-o gradinita la care intra in contact numai cu vreo 7 copii (cei din grupa lui). Dupa primul an si ceva tratamente imuno-stimulatoare problemele au incetat cu desavirsire.
Acuma, si

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by iileana

Se impun citeva precizari:
Cind viata mi-a scos in fata topicul asta, adica acum vre-un milion de ani (pe vremea cind umblam pis-pis pe urmele Lilandei, incercind sa pricep cine e fata asta care a vazut toate filmele si a citit toate cartile ), suflarea de pe-aici era scandinava pur-singe, drept care mi-am ocupat, cu eleganta, locul la galerie. Ulterior, cind componenta s-a mai impestritat, mi-am facut un examen de constiinta si-am constatat ca: 1. mie nu mi se (mai) intimpla niciodata nimic demn de povestit. 2. n-am, nici pe departe, hazul care se impune aici. 3. am vazut (cam dupa 5 minute) toti, da' toti delfinii. Aspecte descalificante. So, am concluzionat ca-i spre interesul topicului sa stau fain-frumos la locul meu, sa nu-l diluez. De-aia.

Mda. Cam asa simt si eu doar ca eu am venit pe urmele arboriei ca nu intelegeam ce-i cu PA-ul din titulatura si de ce nu mai are timp de jocuri . Oricum pssst, psst sa nu mai spuneti la nimeni dar cred ca toata lumea care are ceva (interesant) de spus pe DC (in afara de copii) a ramas numa' la subiectul asta . Da' voi nu va simtiti un pic supravegheati ca va citeste atata lume? .

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

rayuela, din ce povestisi tu pe mine ma surprinsa ca educatoarea zice ca 'o iubeste mult pe BouBou, o dragaleste si o pupaceste' iar dupa aia incepe se se mire ca cupchilu' se tine numai dupe ea?! Pai nu e firesc? io credeam ca educatorii n-au voie sa-i pupe si sa-i dragaleasca pe cupchii da' poate oi fi vazut io prea multe filme pe la TV
Bafta la job!!!!!!!!!!!

iileana, stai bre acilea, unde pleci, de abia venisi! ia ceva de sa-ti treaca de plecare!

Acu' plec io insa, iesim p'afara ca vine portugheza sa ne faca curat si sa nu-i stam in drum

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Oricum pssst, psst sa nu mai spuneti la nimeni dar cred ca toata lumea care are ceva (interesant) de spus pe DC (in afara de copii) a ramas numa' la subiectul asta .

Absolut. In decursul timpului (sa fie un an, doi?) am constatat si eu cum persoanele de pe DC care-mi plac au poposit, in mod aproape organizat, la acest topic. Ceea ce nu poate decit sa ma bucure, ca daca-s toti strinsi intr-un loc sint mai usor de urmarit.
Si-acuma iaca veni si Xeno....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Kehleyr,noo ne place sa fim vipuri!
Adevarul este ca eram citit in buna parte si datorita lu conu narancea,cred io
Si pentru ca sintem la ora destainuirilor,care dupa cine a venit la scandinavi,sa-ti zic ca pe mine m-a incitat de multa vreme nickul tau,ba chiar vroiam sa te prind pe vreun topic sa te intreb,dar am fost timida,asa ca am cautat pe google "kehleyr" si am gasit!
Ilenusule,ba io zic sa vii acilea,ca nici noi nu avem mereu ceva de zis,da zicem.Io am o vorba,daca nu ma baga nimeni in seama,ma bag singura(in seama)
Si dadada,si eu gindesc la fel:nu tin neaparat ca Bubu sa fie ca toti ceilalti cupii,imi place al naibii ca are personalitate(chiar daca e too much),dar ma lovesc de o incompetentza crasa din partea educatorilor si asta ma enerveaza cumplit,faptul ca ma intreaba pe mine,cum trebuie sa procedeze,in conditiile in care ele au facut studii de specialitate si ar trebui sa stie mai multe ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Mai sfioaselor si cuvioaselor, singura conditie (spusa si de Rayuela mai devreme) e sa fiti vicioase.A sa ca lasati textele si pretextele cu originea nesanatoasa, lipsa hazului sau frica de celebritate si intindeti-va oscioarele in poienita.

Rayu, ce sa zic, si noi ne muncim sa-i taiem lu' Toma cordonu' ombilical.
Nu mai stiu exact cand a inceput sa se joace singurel dar nu-i prea veche intamplarea. Sa stii ca la noi a functionat totul, intotdeauna, pe baza unor explicatii simple si coerente. Adicatelea, in cazu' asta, ceva de genu' "Moshule, acu' mami si tati au treaba dar cand terminam o sa ne jucam si cu tine o ora !"
Incet, incet, de voie, de nevoie, se dau ei pe brazda. La voi e mai nasol ca sunt si bunicii pe zona si cred ca va cam incurca socotoiala ...

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput