Scandinavii stiu DC... (91)
Raspunsuri - Pagina 6
itsme spune:
pipal, bonsuar si de la mine...
xeno, bine ai venit, sa stii ca eu te admir si urmaresc de la distanta, m-ai uns pe suflet de cateva ori cu interventiile tale, dar n-am zis nimic ca eu sunt mai timida si fricoasa din fire si nu ma bag la subiecte care se lasa cu bastoane in cap! Dar ma bucur cand unii ca tine iau atitudine, pentru ca daca toata lumea ar fi lasa si plictisita ca mine am trai sub dictatura si teroristii ar fi castigat...
anyway, nici eu nu stiu ce mai zic aici, am citit iar si n-am retinut nimic, cred ca iar trebuie sa dau anunt pentru angajade de facator de rezumate ca nu se mai poate
so, arboriq, sunt inca tot cu stolul de pasarici in cap, ba chiar stau sa ma scufund. Ce fuse pe capul meu mic si amarat in ultimele zile, nu vreau sa-mi amintesc....colac peste aia pupezii mai avuseram azi si ninsoare cu gheatza si alte minuni, de puseram de o conga pe autostrazi cu masinile (am vazut 4 accidente numai eu azi dimineatza, si mi-a luat o ora si jumate sa ajung la munci!) Maine va fi si mai www.pulse24.com/News/Top_Story/20051214-002/page.asp" target="_blank">bine Donde este Pepe !!! Of!
doamna dorulets, va rog sa-i spuneti domnului Alain ca si eu sunt de parerea ca doamna Julia e o va! Am zis....
mai reviu maine, poate ca am mai multe puteri si imi gasesc si neuronul....
noapte buna scandinavi!
PS. Rayou mon amour, spune-le la aia ca ei sunt "problema", nu Bubu! Daca nu-si baga mintile in cap ameninta-i ca vin eu la ei!
mihaela_s spune:
Bondimine! Yupiii, stau si eu putin prin poienita diz de dimineata...
Astia de la meteo e najpa rau....nici un fulgulets de zapada nu pica! asa ceva...
Chestia cu revizionatul/recititul gone with de wind e o stare jenerala printre femeile sensibiloase. Da' continuarea ati vazut/citit?
S-aveti un jour mirific!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
mihaela_s spune:
tot io...dorulets, citii ca ccc chiar gepetutza e roscatzica ...i-ati gasit loc la cresa?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Maria I spune:
Dimineata
Io-s grabita rau, iar ma duc la curs la jde km de-aci, da' trebuia sa intru sa va zic una buna: v-am visat az'noapte-n vis Cred ca voi puneti ceva in bucatica voastra de forum, ca altfel nu-mi explic... Detalii mai tarziu. O zi foarte zi!
tata lu Toma spune:
Arboricola, intr-adevar acu' pot sa-l prind in coada ...
Mei, am trei variante de cauafura:
- Luceafaru' huilei
- Iubitu' lu Buzuka
- Dna.Esca
Cu care vreti sa ma pozez ?
_
Sunt moderator dar ma tratez
doruletz spune:
neatzaaa,
si io sunt matinala ca iar ma trezii inaintea lu' gepetuza si acu' trebe s-o astept sa faca ochi! ma tot invartesc pe langa ea si nu stiu daca sa o trezesc sau nu! Fratilor, mai vazurati asa ceva, cupchilu' asta doarme de ieri seara de la 23h, uneori ma sperie ca doarme atata noaptea, niciodata nu stiu daca s-o trezesc sau nu! are totusi doar 2 luni, o fi normal? valeu, oi fi facut frun extraterestru mai ales ca e roscatie si nu seamana cu nici unul din noi!!
Ma duc sa-i dau desteptarea, mai viu
liris spune:
doruletz eu dc as fi in locul gepetei ti-as da trezirea asa din juma in juma de ora, sa vezi cum e... ca somn de la 23 incolo nu-ti place ... ba mai si trezesti copilu, ca sa ai jucarie ....
arborel chiar aseara m-am reapucat. eu am un film ptr coapse-fund si unul ptr abs. faceam intensiv asta-vara, apoi am intrerupt si fitnessul si pilates cind am ramas insarcinata ...si apoi am mai facut citeva tentative de a relua Pilatesul dar fara succes evident.
eu totusi iti recomand pilates , respira bine, nu e ceva rapid ... e ok ca ritm. bine ptr mine dupa atita timp... de pauza, a fost chiar nasol aseara desi used to be so easy. dar asta e. tine-te de el si zic eu ca vei fi multumita. programelele mele sunt doar de 20 de minute. e o nimic a toata sa faci zilnic timp de 2 luni asa...
mama laiu zodia noastra este de-a dreptul aberanta... dar ce putem sa facem?! ca daca va zic ce alt film(e) am vazut eu de n ori ... Godfather (toate partile), Saving Private Ryan, Leaving Las Vegas ...
acum stau eu strimb si gindesc drept ca mai bine, la firea mea, sa contrabalansez, ma calez pe comedii. liluta astept lista cu comediile secolului, sa le trag cu drag si spor, sa ma veselesc de zor ....
annie_xtreme spune:
Buna dimineatza soare! Care avea breh semnatura aia cu "Doamne doamne ne a dat eternitatea noua pentru ca sa putem sa invatazam limba jermana?" - afara de Twain :D vreau sa zic, autorul original. Vai si amar de capu' meu ca am promis ca ma apuc .
Apart ca, nik nou.
Iren, io incerc sa vin la Zuri - stii ca am venit every time, in afara de atunci cand eram cu bugetu pe minus. Zau, ashtept si io sa ma fac mare, poate oi ajunge si io de la un paycheck la altu fara liniutze roshii....
Sabina spune:
neata si de la mine, acu m-am sculat.
am stat cu tusitoarea sefa toata noaptea, asa ca dis de dimineata am pasat-o la sot si m-am culcat si io:)
Annie, nu mi-ai zis cum te costumezi:)
Rayu, abia astept sa vedem ce zic alea de la gradi.tot sustin ca sunt lenese si nu vor sa-si iasa din rutina cu Ami Bubu.
Doruletz, niciodata sa nu scoli copilu, oricat te-ai plictisiIn afara de cazurile cu febra f mare, somnul nu se intrarupe niciodata, copiii cresc in somn.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Pegasis spune:
quote:Ba io votez pt. indepartarea definitiva si iremediabila a chestiunii.
Originally posted by arboria
http://www.evz.ro/europa/?news_id=206054&PHPSESSID=e1005f37799d7558182a2114802161ab
si io votez pentru, chiar daca nu-s daneza, decat virtual
Xeno, herzlich wilkommen!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)