Scandinavii stiu DC... (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Kehleyr,esti invoita de la vicii,nu pina in iunie,ci vreo doi ani,ca trebe sa si alaptezi mami!
Si daaaa,de la cartea cu pricina se trage nicku...imi place atit de mult ,incit am ezitat chiar sa o numesc pe Bubu,actualmente Amelie,tot Rayuela,dar am avut multe impotriviri de la traditionalistii neamului
Ilenush,am uitat sa zic ca sint fan Tudor,eu citesc tot timpu la poznasi,e te-ri-bil!!!Aia cu "ar trebui sa ma gindesc la ce ma gindesc" m-a terminat!E Moromete curat!
Luluci,sa stii ca esti dulce ca o bomboana de ciocolata cu umplutura de alune!.Pai comanzi de pe un site?Au aia vreo paleta de culori?daca nu,caut eu si-ti arat!
Editai sa zic ca Xeno are cupii tare frumosi,meiiii!!
Si sa mai zic lu tatalutoma ca mi-a placut ideea de sanatoriu,in poienitza,intrebarea este:Cine ne trateaza,cine e doctoru?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ma inscriu si eu la cupii bolnavi.
ieri era bun-bunutz, il pregateam de carnaval si azi numa intr-un stranut si muci o tine ... uof

Rayuela, si eu zic, ca toata lumea, ca e cam problema educatoarelor. Matei se joaca singur cam 5 min pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buli,Pegasa,tatalutoma,si daca am uitat pe cineva sorry,sarimina,nu aveti idee ce bine-mi face la psihic sa aud asta!
Noi am facut...bradutzul!!!!!!!!!
A iesit tare mumos,uitati-laici!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Rayu, asta-i buna! Pai educatoarele de la caminul Silviei erau ingrijorate ca ea sta numai singura-in prima luna-si nu cu ceilalti copii. apoi ne-au anuntat foarte mandre ca Silvia s-a alaturat intr-o dimineata grupului de copilasi si de atunci se joaca impreuna.
acasa se joaca singurica cate putin-10/15 minute, in general coloreaza/deseneaza(doar liniutze, forme indefinite), face puzzle si mai rasfoieste carti, dar apoi vine la noi ca sa-i citim.
De acord ca ccc continuarea a fost o balareala.

liris, cateva comedii care mi-au placut: www.imdb.com/title/tt0315327/" target="_blank">bruce almighty, www.imdb.com/title/tt0183505/" target="_blank">me, myself & irene.
Mai caut in memorie si mai viu.

dorulets, nu trezi copilul mami...bucura-te ca doarme si nu te trezeste!

Carmen, intreb si eu: cum ai rezolvat? Am asteptat vesti...

xeno, sa-ti traiasca baieteii, uite ca pe aici sunt majoritare fetitele, asa ca au de unde alege...

Mine avem serbare si Silvi tuseste, e cu mucii pana la brau...tot ce sper e sa vrea sa stea pe scena si sa accepte sa ia cadoul de la Mos.

Noa mai viu...cre'ca mai voiam sa spui ceva, ma duc sa ma dreg dee lapsus .
Aaaa, zapada tot ioc!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Supeeeer, acu' l-am vazut pe regele huilei tuns zero, tatidetoma, te mai lauzi cu freza "a la"?
Si eu vreau cu esca!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s

Supeeeer, acu' l-am vazut pe regele huilei tuns zero, tatidetoma, te mai lauzi cu freza "a la"?

Hehehe...deci asta era "tunsoarea pe sub chica" Da' chiar acuma, bre, cind vin jeruruile??? Tre' sa pui musai caciulita, ca alminteri te trage corentu'!!!
Rayu, pai coloru' il alegi tot de pe www.dancesport.uk.com/shoes/dyeing.htm" target="_blank">site-ul ala de ti l-am aratat..vaz ca are trei nuante de vrede, da' poci sa pun pariu ca emaraldul ala nu-i asa cum il arata (ori daca e asa, atunci nu-i emarald!!). Si astept adresu pe privat!!! :-))Cit despre pom, ii taaare fromos (am luat si eu niste ornamente de la IKEA si pina m-am hotarit ce culoare sa iau greu a fost...ca-s frumoase toate. Mai ales albastrul lor belumarin, m-o dat gata!!!)
buli, nu l-ai mai dus pe Matei la carnaval??? Multa sanatate; si lui si Silviei si Sofiei si...lenei. Cu, poci bre sa ai anemie, ca io stiu ca tu maninci verdeturi si alte cele...iti dau reteta de spanac cu brinz-albastra???
Pegasa, ii mijto broasca ceea atirnata la prins de muste!!!
Editai ca nu stiu cum vazui ceva cu java pe care n-o scrisesem io :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr
...doar ca eu am venit pe urmele arboriei ca nu intelegeam ce-i cu PA-ul din titulatura si de ce nu mai are timp de jocuri

aia cu PA e de la Rayu.
intr-o zi, cand narancea a spus ceva ce ni se parea noo fara sens, Rayu l-a intrebat, grijulie: "Narancea, esti PA, mami?"

iileana, mama egoista ce esti!! pai se poa' sa nu ii pomenesti copilului de forta Corioli? ntzntzntz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pegasina, imi place tare mascota

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Ufff...gata, terminai si projectu, miine il predau, tineti pumnii!!! In final: asta-i colajul ( in lasouri trebuie sa pun mostre de material), asta-i prima pagina (ca-mi cumparai azi creioane colorate), iar aici si aici is doua din cele 20 de pagini de detalii tehnice cu lucratura de chinez...
Gata...ma duc sa beau

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

rayu super-coooooooool bradul si mie tot cu auriu imi place, e super cu funditze d-alea finutze...si de bubu io zic sa nu te stresezi, e copil sociabil, zau asa...stai tu linistita ca o sa vezi ca o sa se joace si singurica, e prea mica acu, pe bune...iar fii mea face la fel, cica azi i-a bagat in gura, vrei nu vrei lu tom (americanul ala mic care a invatat-o sa zica f...you, o bucata de worst cu forta, distractie maxima ) si toate ca toate dar cica tocmai venise ma'sa si s-a ofticat rauuuu, ca ccc cica daca ia microbi...nah, acu io ce sa-i fac lu terorista, ca e d-aia de se baga cu forta in sufletul oamenilor, si zau ca nu seamana cu mine, ca io sunt timida

lilutz naspa cu mine ca nu asimilez fier, in rest zau de nu bag si spanac, si brocolli si varzute de bruxelles, dar trebe din cand in cand sa trec iar pe cura de fier supliment si acu uitasem si d-asta m-a luat cu lesinuri...dar oricum suna bine asta cu branza-albastra, io am luat din germanica, wow ce buna era...

mey voi scrieti romane, cine face rezumate, sa stim o treaba

Mergi la inceput