Scandinavii stiu DC... (91)
Raspunsuri - Pagina 13
vikinga spune:
Buna seara poienariNumaram viciile...aaaa pai am citeva si aoleoo am avut si mai multe, pe mine mai degraba nu ma bagati la intrebari din astea, ca-s prea sincera:)Rayou al meu Aldo se mai joaca si singur, el e un alt stil de copil asa, lui i se rupe de tot si toate e tare sigur pe el si se simte ca un rege pe teritoriul lui asa, e independent de pe acum. Nu plinge dupe mine, doar dupa papa, prefera fetele blondine si numai pe ele le accepta la joaca, cu baietzii se joaca cind au masini interesante si daca sunt si mai mari. In rest chiar glumesc cu al meu sotz ca Aldo e un pic asa cu nasu' pe sus Adik ii plac copii, ii place in colectivitate, nici nu se uita dupa mine cind il las acolo insa are de pe acum preferinte foarte clare!Xeno frumosi baieti ai, sa-ti traiasca! Eeee vorba lui tata lu' Toma, mami de baieti tre sa fie scandinava, de aia tragi tu la nordice nu-i asa Vrem si poze cu sotzia scandinava si cu domnul Xeno Lil' furtuna si pe la voi?... Urita zi..Sabinule ce n-ai zis mai devreme sa prind si eu emisiunea minune, am prins ultimele 2 minute doar, baga aici impresii sa ne amuzam. Doruletz cica e foarte aproape de piatza filmul dupa cartea lui D Brown. Acum acum e si premiera, cum n-am citit cartea sunt curioasa macar de film. Si inca o birfa de le tv, cica Madonna e foarte mustrata acasa de fetiza ei pt tinutele ei excentrice:) Asa ca mami de fetite aveti grija la stil! Merg la subiectul analwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Rayuela spune:
lenaaaaaaa
Xeno,nimic nene,nici macar un jointgataaaaaaaaaa,s-a sucarit Mosu!
Si daca nu va potoliti vorbesc si cu iepurasu...cu asta responsabil cu cadourile,nu cu ala de la Playboy,offf,numa la prostii va ginditi!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
vikinga spune:
Hai ca sunteti haiosi:)))rayou ai familie bestiala!Nah ca avem acum si piperul la poinitza sa se potriveasca cu sarea din bucate(evident ca vb de xenopiperul)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Vrem si poze cu sotzia scandinava si cu domnul Xeno
dadadadaadaaaaaaaaa!!!
Sabina spune:
Vick, pai ce sa fie, pruteanu ii dadea cu oroarea de manea, si manelistii cum vorbesc ei pe intelesul tuturor.
Si ca sa dea un exemplu, zice manelistu:
"oamenii din Romania trebuie sa auda vorbe pe intelesul lor, ca eu de exemplu, cand aud versurile de la rude,si prieteni, duminici am imprumutat nu-nteleg nimica! Si daca eu nu-ntelkeg...ce sa inteleaga roamanu care se uita la TV??"
delicios, nu?
da am schimbat repede dupa faza asta....
Xeno si Doruletz, vedeti ca Rayu are pile la Mosu.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
adusca spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Merg la subiectul anal
io tocma' venii de la anal, (la sobect ma refer), si-n drum poposii un minut pe lawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63838&whichpage=3" target="_blank">Sfanta Scriptura, naiba m-o pus, parca bobarnace-mi trebuiau mie acu'....
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Sabina spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64418
s-ar sugera ca Narancea e totuna cu asa zisa Robertta? bagati repede un oki, io n-as putea sa-mi cred urechilor:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Sabina
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64418
s-ar sugera ca Narancea e totuna cu asa zisa Robertta? bagati repede un oki, io n-as putea sa-mi cred urechilor:)
mey,io cred ca narancea a fost numa sursa de inspiratie,din cit il cunosc io,nu cred ca ar face inca un nick,pentru ca el este..inconfundabil!
adusca spune:
nu Sabina, cred ca roberta e tot una cu xela 29
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....