Scandinavii stiu DC... (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

bey rayu nu se poateeeeeee... rad ca ccc chioara acilea si barbate miu ma tot freaca la ridiche sa-i spui si lui ce pana mea e asa interesant si io nu poci bre, nu poci sa traduc asa ceva ca-si pierde zeama auzi nu faci matalutza ceva un sobect numa cu tataluirayu sa bagi acolo mare...numa d-astea ca io sunt prima, moooooor p-acilea de ras...auzi are bradu icter, auzi, la anu sa-l faci alta coloare sa zica ca a dat in alte boli...ia zi acilisea ca m-ai facut corioasa sor'ta e tot asa frumoasa ca tine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' am vazut desenele, cum ai avut atata rabdare? am aflat si ce ma rodea

dorulets, da, suunt zalauanca! cine e colega?

rayu, e mortal tatalutau! da e poleit frumos bradu' tau, insa boubou de unde va manca bombonele?

am zis ca merg la nani?

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by doruletz
acu iti povestesc in soapta ca sa ramana intre noi astia mai 'defecti': aparu' acilea o www.evene.fr/livres/livre/didier-van-cauwelaert-cloner-le-christ--17311.php" target="_blank">carte dupa care se facu si un www.20minutes.fr/journal/culture/article.php?ida=66319" target="_blank">documentar ce il detera astia zilele trecute pe Canal +. Io nu-l vazui ca nu-s abonata la Canal da'am tot auzit vorbindu-se despre asta pe canalele de stiri. Din cate intelesei autoru' scoase iar giulgiul de la naftalina si incearca si el sa castige un ban dupa reteta 'Da vinci code'. Discutam cu alain despre cartea asta si el cica: deci daca un astfel de clonaj s-ar reusi ar rezulta un bebelus, nu? evident. Pai si cum ii facem baie ca el ar merge pe apa?!

Doruletz pastrand acelasi "ton" eu consider ca Isus este mult mai scaldabil decat Moise de exemplu. Trucul cu Isus e sa pui apa peste el nu sa'l pui pe el peste apa (desi eu cred ca mitul asta se trage de la slapii lui cu 3 numere mai mari). In schimb cu Moise e alta poveste. Daca vrei sa-l pui in copaie se suie apa pe pereti nu alta. In plus micutul, daca insisti, poate transforma sapunul in sarpe poate face sa ploua cu broaste sau te poate face sa vomiti lacuste pina a doua zi. Faptul ca Isus a fost un copil mai mult decat ascultator e evident cand ne gandim ca mama lui o duce bine merci si astazi.

Cu Adrian eu zic ca e rezolvata treaba . De maine incep sa'i povestesc despre Gepetel.

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Rayuela, tatal tau e pur si simplu bestial , ce misto de mama ta sa se amuze asa toata viata

lilanda, n-am mai dus cupilu la carnaval :(, desi ii facusem costum verde de arlechin. vrem sa-l expediem simbata la bunici (tre sa fie sanatos tun pt. asta) si noi sa trecem la pus parchet/varuit/vosit poate ne mutam pina la Craciun.
frumos desenezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ce nani Mihaela,nu vezi ca e action in poiana?
lena,sora mea e ciudatica rau,nu semanam deloc,e campioana in aikido,are vreo 3 dani,imi zicea foarte senina ca poate sa bata cam 4 insi,si apropos,sa va zic si una cu sormea.
Intr-o zi,se ducea la munca,hotarita.Un pusti,s-a gindit el ca ar fi interesant sa-i puna mina pe..,da nu a apucat saracu,ca mi-a zis sormea ca l-a apucat de incheieturi si l-a imobilizat,si a stat asa,cu el,vreo 10 minute,la inceput ala cica,aaaa,te dai mare,stii batai,hahha,dupa care ,incet incet,i-au dat lacrimile de durere
Si ca sa-ti fac o imaginea perfecta a diferentei dintre mine si sormea.Noi doua,la mare,ne uitam la un apus de soare(sormea a terminat fizica,io,litere).
Io incep sa recit niste versuri din Baudelaire,despre un apus de soare.Sormea,trage cu sete din tigara ,si zice:
Mai soro,nu stiu unde naiba vezi tu toate astea,ca ma uit si io la acelasi apus de soare si vad numai difractie!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Trucul cu Isus e sa pui apa peste el nu sa'l pui pe el peste apa

ca acidu'?

ops, edit ca-i invers

rayu, bestiala familie ai in dotare

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

bey,doruletu,xeno si adusca,va spun lu mos Craciun,obraznicaturilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

da ma rayu, io te cred...da maine dimine iar suuuunaaaa ceasul cand voi sforaiti (emoticon cu ceas trantit de pereti!)
cred ca cel mai bine e sa ma retrag discret

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

bey,doruletu,xeno si adusca,va spun lu mos Craciun,obraznicaturilor!

Fetele i'auziti ce zice Rayu: ca cica nu mai primim nimic de Solstitiul de Iarna

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

bey cupchi si rayu nu minte ca ie pa-colo pe la suedika care are si ea lapland sau ma insel??...anyway stiti bancu cu jesus si maryjane

toata gasca era la cina cea de taina si fiecare ii adusese cate ceva lui jesus, zice ioan:"uite aici marfa de marfa un joint"...petru:"jesus uite ti-am adus si eu ultima inventie ectasy, ffff bunutz!"...andrew:"our saver eu ti-am adus niste marijuana de cea mai buna calitate" dar parca nu suntem toti aici...la care se aude usa scartaind si hop apare si juda:"toata lumea mainile sus, e FBI-ul!!!

Mergi la inceput