Scandinavii stiu DC... (91)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela_s spune:
inca una si ma duc: a-nceput sa ninga!
gata!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
AlbaIulia spune:
Nooo, r am si eu tot doi ca matale! E p-ul!
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Rayuela spune:
eeeeeeeeeeee
sa va zic ca ma ciondanesc de vreo ora incoa cu al meu deja celebru tata,care are opinii in privinta bradului,ca cica Baaaaaaaaa,asta e brad,n-are nimic rosu,nu tu o bomboana,nu tu globuri cu pisici si mosi craciuni,face misto de mine non stop,cica bradu meu e..bolnav de icter
Si va ramasesem datoare sa va povestesc faza din autobuz,petrecuta acu vreo 15 ani.
Peisaj:autobuzul 95,aproximativ gol,adica numa vreo 10-15 insi in el
Personaje:maman,care de fel e foarte exuberanta,se entuziasmeaza una doo,volubila nevoie mare
tata,care este,zis si nea Puiu sau Mitica
Actiune:
Mama,deodata luminata la fatza,ii sopteste lu tata:
_Puiu,uite-te la domnul ala care sta jos,e fostul meu coleg de facultate,iti spun sigurrrrrrrrr,el este,Marian il cheama,pot sa jur ca e el.
Tata nu apuca sa comenteze,ca maman sare la omu respectiv,buna mai Mariane,ce mai faci,vaaaaaaaaai de cind nu ne-am vazut,titi aduci aminte de mine,eu ,grecoaica,blablabla,la cursurile xyz...
Domnu,un pic jenat,lumea se uita deja la scena.
_Doamna,imi pare rau,cred ca ma confundati.
Mama,care nu se lasa cu una cu doua:
Hai maaaaaaaai,nu esti tu Marian,de la fizica,blablabla,un milion de detalii
Domnul,enervat de-a binelea:
_Doamna,nu ma cheama Marian!!!Va arata buletinul,daca nu ma credeti!!
Intr-un final,mamanul meu cedeaza,si se intoarce sucarita la tata,sub privirile pasagerilor.
_Puiu,nu era mai Marian,nu stiu cum asa,seamana extraordinar,vaaaaaai,ce confuzie
LA care tata,care este:
_Doamna...cred ca ma confundati.Nu ma numesc Puiu.
Faza la care mamanu s-a facut verdea coborit la prima,ca deja lumea se uita curios la ea,nu a vorbit cu tata o saptamina,dar io si sormea am ris de am cazut sub masa cind ne-au povestit!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
ocebine spune:
Vin si io sa ma bag in seama...
Lilanda...frumos desenezi...ti-am mai spus...voi avea onoarea sa spun "Ahhhhh pa io o cunosteam pe renumita Lilanda de cit desena pe DC"!!!!
Rayu...citii si io la sexul din dos si am aveam mari nedumeriri...cum domne atita codeala cind era vorba aia romaneasca cu "doamna in societate, bla-bla-bla?????
Io sint cam in focuri ca cica se zvoneste ca intra lucratorii de la city (metrou si bus) in greva. Acuma sa vaz cu ce vin la servici ca soferu' m-a informat ca nu se poate intra in Manhattan fara 4 pasagei in masina pina la ora 11:00 am. Voi ajunge la servici la 12:00 si ma trambalesc la Christams Party la copii la scoala la 4:00...
Abia astept pina miercuri cind ma duc sa-l vaz pe Gabriel Bryne intr-o piesa (A Touch of a Poet). Mama e fan de mult timp si o tratez cu o iesire in oras (asta dupa ce s-a muncit la porc ieri cu matusi-sa). Mincai sorici si mi se facu rau toata noapte...nu mai imi trebuie pe anul asta
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
doruletz spune:
nseara
iar scriserati bre o gramada, cine tine pasu'?
Admirai bradu' lu' Rayu si pe Boubou incantata langa el Io am doar amaratu ala cu fibra optica om vedea in Corsica ce ni s-a pregatit, vreun maquis cu castane in el!
deci mai baturam si noi pe cineva la alt sport in afara de gimnastica?! brava!! si meciu cu unguroaicele cand e? sper ca nu incepe razboiu' pe chestia asta!
bre fetele cum adica nu aveti ce scrie? pai ce noi avem? stati bre acilea ca e reciproc, si noi (cel putin io) va urmaream cand scriati pe la alte subiecte. Si mai e un/o cineva pe care il/o urmaresc io, poate o aparea vreodata si el/ea acilea la o ... desi n-as prea-as crede ca ne citeste
rayu, muhahaha, merci pentru rezumatu' de la subectu fierbinte cu sexu' anal, io nu-l citii ca intru rar p'acolosha da' ma duc deindata ce am timp
lilutza, super realizari, ai talent!
Alba bine ai revenit!!
Xeno, wow, ce primate simpatice! Adrian e promis? Vad ca are pretendente da' parca nu-l intereseaza. Ca i l-as prezenta Gepetei, sigur o sa-i placa!
acu iti povestesc in soapta ca sa ramana intre noi astia mai 'defecti': aparu' acilea o www.evene.fr/livres/livre/didier-van-cauwelaert-cloner-le-christ--17311.php" target="_blank">carte dupa care se facu si un www.20minutes.fr/journal/culture/article.php?ida=66319" target="_blank">documentar ce il detera astia zilele trecute pe Canal +. Io nu-l vazui ca nu-s abonata la Canal da'am tot auzit vorbindu-se despre asta pe canalele de stiri. Din cate intelesei autoru' scoase iar giulgiul de la naftalina si incearca si el sa castige un ban dupa reteta 'Da vinci code'. Discutam cu alain despre cartea asta si el cica: deci daca un astfel de clonaj s-ar reusi ar rezulta un bebelus, nu? evident. Pai si cum ii facem baie ca el ar merge pe apa?!
Mihaela tu esti din Zalau? ia ca te intreb io acusica ca avusei si io o colega de p'acolo, poate o stii
mai viu, urla maimutzoaia
Andrada spune:
mortala rayu
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Sabina spune:
Rayueluuutz, mortal! Nu mai pot de raaas!
Lil, esti tare! Imi place cum a iesit,cred ca o sa ai maine mare succes!
Iete si Albitza! Ce dulce Lorelai:)
Adusca, Itsme te-a luat, fata ei cred ca are 18, 19 ani.
acu e o eminsiune pe B1, cu pruteanu si manelistii.Durereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
bombi spune:
lilanda, nu e medicamente, desi are o divizie de Life Science care face profit constant crescator. Profilul principal al companiei e Test & Measurement si anu' asta de cind s-a schimbat CEO-ul au vindut pe 2.66 bilioane (afacere incheiata pe 1 dec) divizia de Semiconductors, divizia mea o sa se spinuiasca in aprilie, sotul ramine in continuare la firma mama (compania e americana, nu germana).
Si daca va mai spun si din ce alta firma ne-am spinuit in '99, dupa aia chiar stiti tot si afla si narancea numarul complet al secretarei
Sabina spune:
Ah, Doruletz ii da lectii de franceza lu Xeno
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
ehehe,ma bucur ca va place de tatalurayu,adevarul este ca e de groaza!Luluci,sa-l iau cu mine in Danezia?Ca el abia asteapta,e primul la chef si la distractie!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou