Scandinavii stiu DC... (91)
Raspunsuri - Pagina 14
Rayuela spune:
adusco,te-am vazut la sujetu cu pricina,eeeeeheheheheee!!
E greu bre,dar las ca sar una doo xeno si doruletu in ajutor!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by lena
si daca a inceput sa se dea cu rimel max factor io imi schimb parerea despre el
ala e nashpa mey,sa incerce un YSL(asta de pe forum stiu)
Cu alte cuvinte,offf...naranceo naranceo!(tu esti ala mov,nu-ti face iluzii)
Sabina spune:
aha
se pare ca m-a tampit copchilu asta:))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Lena, de ce, asa prost e rimelu ala?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
adusca spune:
Rayu, tare mi-e teama sa nu ajunga altcineva inainte si sa ma trezesc cu ditamai cadelnita'n cap.
cat despre filmul dupa Codu' lu' Da Vinci as fi tare dezamagita sa-l vad pe Tom Hanks jucand in asa ceva....cartea nu mi-a lasat o impresie deosebita, iar pe actor chiar il apreciez.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by adusca
Rayu, tare mi-e teama sa nu ajunga altcineva inainte si sa ma trezesc cu ditamai cadelnita'n cap.
cat despre filmul dupa Codu' lu' Da Vinci as fi tare dezamagita sa-l vad pe Tom Hanks jucand in asa ceva....cartea nu mi-a lasat o impresie deosebita, iar pe actor chiar il apreciez.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Io ce sa mai zic,ca-s topita dupa Jean Reno si Audrey Tatou
Sabina spune:
vezi ca te-am cadelnitat eu prima
Codul il am in computer de un an...si nu l-am putut citi.
rayu...le grand bleu e cu Jean??
mooor dupa filmu asta.
lena spune:
sabinutz, nu stiu ca io nu ma dau cu rimel decat la ocazii si acu pareczampal am unu de la lancome care crez ca e beton ca sa tot aiba vreo 3 ani dar robertta (saraca cred ca sughitza ca o pomenim) scrisese la subiectul cu rimel bun...deci daca narancea ca sa faca furori incepuse sa-si picteze genele iti dai seama ca nu mai ma uitam cu oki buni la el
adusco nici el saracu cred ca nu poa sa aduca la lumina codul, dar sa fim cinstiti best-seller fuse...ca d-asta cred ca a si scris dan brown, nu ca sa ia premiul nobel pentru literatura.
Sabina spune:
am inteles lena, tocmai de aia facui asa zisul banc despre rimeluri bune sau proaste nu daca se picteaza sau nu, ca asta era de la sine inteles, hihihi
,Narancea, daca nici acu nu dai cu nasu in poiana esti un unchi rau si tre- sa-mi iei un mare cadou de Craciun ca sa te iert.