Mamici de iulie - august 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Buna, burticoaselor! Sa nu ma certati pentru ora matinala, nu mi-e somn, nu am greturi, am lucrat pana acum, cu mare spor.
chocho spera, spera si iar spera! Nu lasa un doctor bezmetic sa te sperie! Mai cere cel putin o parere, aplica si metoda BHCG, nu renunta! Daca bebe e bine si tu renunti la lupta??? Nu-i face rau agitindu-te foarte tare, stiu ca e greu, ca-ti e foarte greu, daca ai stii de cate ori am auzit eu la sarcina trecuta ca lucrurile nu merg bine... Practic, fiecare ginecolog la care ajungeam in garda cu contractii imi spunea ca e o mare problema. Singurul care nu a renuntat a fost ginecologul meu si bine am facut ca am avut incredere in el! Stii de ce mi-e teama acum? Ai sa razi, dar mi-e teama ca sunt prea greu de speriat, ca, chiar daca e ceva rau, eu nu o sa ma agit suficient sa repar lucrurile.

Mai, voi cu soacrele voastre si cu sotii mofturosi! Nu ii mai lasati sa va intunece zilele! irinuca pe Alex l-am dus la cresa de la un an si sapte luni si a fost foarte bine, este un copil sociabil, nu plange cand il duc la gradi, ii place chiar pentru ca s-a obisnuit de mic in colectiv. Ce-i drept, soacra il ducea dimineata si il lua seara, dar asta pentru ca au vrut. Soacra mea e un inger, dar socrul e mai spurcat la gura. Nu i-am permis nici o secunda sa creada ca imi poate conduce viata sau macar ca se poate amesteca, chiar daca si parintii mei erau de partea lui. Dupa niste ani cred ca a priceput. Mai ramane sa-i lamuresc pe ai mei, dar asta e alta poveste. Dar am refuzat sa stau cu socrii sau cu parintii, am preferat sa stau un an in chirie pana ne-am luat o garsoniera. A fost greu, am mancat supe la plic si covrigi la greu, pepeni vara, dar a meritat. Credeti-ma, totul tine de relatia pe care o aveti sau o construiti cu sotul vostru. Atrageti-l de partea voastra, subliniati ca veti avea un pui, ca aveti familia voastra. O strategie de succes, dar riscanta pentru cele cu soti ciufuti este sa subminati discret autoritatea soacrei. Nu uitati, ea i-a dat viata, voi ii dati mai mult: dragoste (sex, placere), un copil, doi, o familie a lui, nu a tatalui, a parintilor, el este, macar teoretic, capul familiei, daca ii gadilati orgoliul s-ar putea sa mearga. Pana la urma mama nu ii poate oferi o noapte fierbinte cu sampanie, ciocolata, frisca si altele mancate de pe buricul fierbinte! Chiar daca nu acum, i-ati oferit si ii veti mai oferi! Nu uitati, aveti multe atuuri. Aici eu nu ma plang, am o soacra minunata care a crescut un baiat si mai si! Ma rasfata, ma alinta si ma menajeaza, nu numai acum ca sunt gravi, ci in general. Fara el nu as fi reusit sa fiu unde sunt, sa fim unde suntem, avem un camin minunat, nu stim ce inseamna tipat unul la celalalt. Suntem casatoriti de aproape 8 ani.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Chocho curaj,ca BB trebuie sa fie bine!!!
Subscriu pt.cele spuse de Valentina!!
apasati pe burtici!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Mai, sa nu ma intelegeti gresit; eu si sotul am avut si momente mai tensionate, dar s-au dezamorsat mai usor mai ales pentru ca el este mai calm, mai tolerant. Ma lasa sa explodez, sa ma agit, sa-mi spun milioanele de puncte de vedere si, cand ma racoresc, spune si el. Strategia functioneaza pentru ca si daca opinia e contrara celei pe care o am eu, deja sunt linistita si pot asculta argumentele. Ideea este sa nu acceptati interventiile soacrelor sau ale altora in casniciile voastre. Nu va gasiti scuze sa acceptati; va fi din ce in ce mai rau; ele imbatranesc, devin din ce in ce mai nerezonabile in pretentii, iar voi nu veti mai avea rabdare. Ideea este ca o astfel de casnicie se va fisura mai devreme sau mai tarziu. Daca nu va descurcati acum fara ajutorul lor, nu o veti putea face nici mai tarziu, luati taurul de coarne! Fiti stapane pe viata voastra! Stiu ca pare imposibil pentru unele dintre voi, este foarte greu, dar merita; casnicia voastra merita, copiii vostri merita un camin fericit. Jucati-va sotii pe degete, fiti manipulatoare cum sunt, de obicei, soacrele. Pana la urma, scopul scuza mijloacele. Stiu ca unele dintre voi ma vor condamna pentru opiniile acestea, sunt ale mele, sunt parerea mea, cine vrea le ia in calcul, cine nu, nu. Macar nu va lasati lovite! Va ajunge sa loveasca si puiul pe care-l purtati acum in pantece. Sper sa nu fie cazul nici uneia dintre noi!!! Nu acceptati nici violenta verbala, face la fel de mult rau ca cea fizica. Si voua si copiilor! Iar urmele se sterg mult mai greu, micutii raman marcati pe viata.

Valentina

Mergi la inceput

zozela am citit ce s-a mai scris, dar nu-mi amintesc sa fi vazut ceva despre tine; nu am vazut eu sau nu sunt noutati?

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nici o veste.....Pe 16 ar trebui sa-mi vina CM..Nu am mai facut nici un test,doar TB,care se mentine de 2 zile la val. de 37.0 grade..Nu stiu..sa vedem..sper sa-mi vina..

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Chocho inca o data am vrut sa iti scriu sa te incurajez. Chiar daca teroretic ar trebui sa ai 8 saptamani se poate sa fi avut ovulatie tarzie si astfel sarcina sa fie mult mai mica deci sa nu se vada.
Pana vineri cand mergi la eco incearca se nu te stresezi.
Nu stiu la ce doctor ai fost dar stiu sigur ca si Ionus are eco transvaginala(sora mea e la el) desi acolo e super greu sa obtii programare.
Capul sus si mult succes!
Cornelia samburelul tau ce mai face? Esti bine,da?
Eliza tu cum mai esti?
Eu sunt nesperat de bine,chiar daca greata este permanenta m-am obisnuit cu starea asta de zombie,macar bine ca mai pot face cate ceva prin casa.
Cred ca sambata cand o sa gatesc pentru ziua lui David o sa imi pun un carlig la nas sa nu simt mirosurile
Abia astept sa vina luna ianuarie,o sa vina sora mea care si e e impreuna cu sotul ei la noi in vizita,abia astept
Pika-pika esti bine? Parca nu ai mai intrat de ceva timp.Sper ca esti OK!
O zi frumoasa!

Stefania 7+ David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Eu am avut aseara niste dureri groaznice de burta. Am plans de durere. Nu stiu ce se intamla, dar la un moment dat am crezut ca imi vin uratii. Si acum iar au inceput durerile.
In rest...nu am greturi deloc, in schimb am o stare permanenta de somnolenta. As dormiiii ...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Mai fetelor, voi chiar nu va lasati pana nu ma puneti pe picioare!
Multumesc din suflet, chiar mi-ati redat suflul, acu ca v-am citi parca ma simt un pic mai bine, dupa o noapte groaznica, in care ba aveam contractii, ba pierdeam sarcina... uf. Ce poate sa faca creierasul nostru. O idee odata bagata in cap se transforma repede in realitate. Acum la 11 ma duc sa discut cu celalalt medic de problema, dar cica numai vineri ma poate pune la eco, poate pana vineri se intampla minunea.
Mamaluidavid, am fost la Polisano, care e cea mai bine dotata din Sibiu, dar poate tine si de ochiul medicului. Ionus e medic bun, dar astia care sunt asa renumiti sunt greu de prins pana in sarbatori. O sa mai vad dupa a doua parere ce fac, maine merg si la medicul de familie cu hcg-ul, sa vedem ce zice si el.

Multumesc la toate inca o data, si va doresc o sarcina usora si cat se poate lipsita de griji.

a.cicel, daca te doare burta de-ti vine sa plangi du-te la un control. E normal intr-o oarece masura sa doara, dar nu asa de tare. Poate esti tu mai sensibila la durere, si in cazul asta te poate ajuta cu ceva supozitoare, parca scobutil se dadea, nu mai stiu ca la mine n-a fost cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna dimineata,
ce mult ati scris....imi pare rau pentru anda005...si chocho iti tin pumnii sa fie totul in regula...
despre ce scrieti voi despre soacre...mi se pare horror...eu am o soacra o bomboana...sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa o mai tina multi multi ani...
nici eu nu am o stare prea buna...am o greataaaa, si azi noapte am avut niste dureri usoare in jurul buricului...insomnii am si eu dar le pun pe seama fie-mii care ma striga sa faca pp si apoi eu nu mai pot adormi....in rest astept ecografia si sper sa nu am surprize
va pup

Eliza 5+ si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna dimineata fetelor....

Am citit ce-ati scris...pot sa va spun ca ma simt mai bine,psihic vorbind,ca fizic iar mi-a fost rau,am vomitat f mult aseara,iar dim ma cam durea burta,cred ca toate astea s-au intamplat din cauza ca am fost asa de suparata ieri,oricum am de gand ca de azi sa nu mai las sa ma afecteze nimic...legat de soacra,si a mea e super k,insa cateodata exagereaza si se cam baga in viata noastra,dc stam si cu ei considera ca tb sa facem ca ei,insa eu sunt de alta parere si i-am expplicat sotului sa le zica clar ca noi avem stilul nostru iar ei pe al lor si ca nu vom trai niciodata dupa cum considera ei ca ar tb,ca sa va dau niste exemple:eu dc am niste cani in chiuveta sau o farfurie,nu o spal pe moment,pt ca poate nu ma simt bine,sau sunt obosita,iar dim nici nu se pune pb,pt ca dupa ce ca nu dorm bine noaptea abia reusesc dim sa ma trezesc si le las pt seara urmatoare...ei considerau ca tb sa le spal...sau am spalat rufe si nu am putut sa le calc,v-am zis ca am avut pb,am pierdut sange,si sa stau atat-n picioare sa calc,chiar nu pot si nici nu vreau,am zis ca-n mom in care am nevoie de ceva si nu e calcat il calc atunci...ea sambata imi facuse program de calcat...am ramas masca,normalo ca nu am calcat,iar ieri dim m-am trezit cu ele calcate,de fapt hainele sotului.....si normal ca m-am suparat,pt ca nu-mi place sa se bage nimeni in viata mea...ai mei ma cunosc,stiu ca nu tb sa se mai bage,sa incerce sa "ma dirijeze" dupa cum vor ei,pt ca sunt genul de ce insisti pe o chestie d-asta nu fac.Ascult sfaturi sau pareri,dar sa nu incerce cineva sa-mi impuna sa fac acel lucru....ma rog...o sa-mi treaca,poate le iau si eu prea in nume de rau din cauza hormonilor....cred ca v-am plictisit deja cu nebuniile astea.

Dar de azi v-am spus,nu mai las pe nimeni sa ma indispuna,sa ma supere pt ca vad ca-i face rau bebelui....

Va pup si sa aveti grija de voi si sper sa ne simtim toate mai bine azi.

Mergi la inceput