Mamici de iulie - august 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mada, stii ca esti dashteapta? Gata, am mutat programarea sambata, deci nu mai am de asteptat pana luni..
Nu stiu cum se pune poza lui bebe, dar astept cu sufletul la gura sa ne invete cineva, ca vreau rau sa il vaaaad...

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

chocho
nu este relevant un singur rezultat, ai nevoie de mai multe, la cel putin 2 zile distanta. mie mi-au iesit crescatoare marti si joi si martea urmatoare am facut chiuretajul, tot ecografia e de baza! pe mine m-au lasat sa ma lamuresc singura si cand am vazut sacul deformat, fara inimioara am plans dar am oprit utrogestanul, in doua zile am inceput sa sangerez

curaj mult ca mai ai un pui acasa!

nu dauneaza ecografiile, eu fac marti pe a treia si atunci vom fi in 9 sapt, toate la aceeasi doctora (care stie ca sunt cu sufletul stras)

simptomele sunt tot alea:
- slabiciune dimineata
- greata acceptabila ziua
- greata dura si varsaturi seara
- insomnie

mi-am facut analizele, pe mine nu m-au costat atat, oricum le aveam facute deja, doar listeria a mai ramas, nu stiu pe unde ajung sa-l fac

fetele, voi ati pus tatii sa faca rh-ul?

dandana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Mersi mult pumpkin si vb maine pe msg sa ma inveti cum sa fac....

Bv Cristina si ma bucur ca te duci sambata...sa scri ce ai facut,eu abia luni voi vedea...oricum bafta.

Va pup pe toate si va doresc o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

chocho uite valorile,le-am gasit intr-un final pe Cd de al meu...sper sa iti fie de folos si eu sper din toata inima sa fie bine si sa se vada.

Week from the Last Menstrual Period (LMP) Amount of hCG in mIU/ml
week:
3 > 5 - 50
4 > 4 - 426
5 > 19 - 7,340
6 >1,080 - 56,500
7 - 8 > 7,650 - 229,000
9 - 12 >25,700 - 288,000
13 - 16 > 13,300 - 254,000
17 - 24 >4,060 - 165,400
25 - 40 > 3,640 - 117,000

madacristina nu mai pune la suflet lasa-i incolo de socri gindeste-te la gindacelul pe care il porti si gindeste-te la voi doi ca aveti nevoie de liniste in primul rind.
Eu maine plec dupa amiaza la medic ,abia astept sa fac ecografie sa vad ce i-mi spune,fata mea vrea sa vina cu mine e si ea nerabdadoare saracuta de ea ....i-mi poarta de grija toata ziulica ma suna sa vada ce fac.Azi am avut in timpul zile dureri in zona rinichiului sting si citeva intepaturi prin burta ,nu stiu ce poate fi ....? voi a-ti avut asa ceva...??
Va pupic si va doresc la toate o seara linistita si sa ne auzim cu toate maine cu vesti bune.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
[ url="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060818/dt/-2/k/94e7/preg.png" ]Buburutza[ /url ]
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Alexia27
SI vreau sa spun ca pe langa alea gratuite, am mai dat 2 mil juma pentru toxo, listeria, citomegalo si cam atat.

Unde le facusi asa ietfine, soro? ca si eu le am de facut (+ rubella), numa ca mi s-a recomandat medsana. Plus ca am de facut cate doua din fiecare (mai putin listeria), ca sa zic asa: IgM si IgG (nu'sh ce inseamna). Am facut calculu' si costa 3.930.000 toate astea....

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

anda005, nu stiu daca mai intri aici, dar as vrea sa iti spun ca imi pare foarte rau pt ce ti s-a intamplat. Sunt sigura ca data viitoare va fi bine, fii atenta insa sa iti alegi bine doctorul. Pe aici pe la noi e moda sa mergi la mai multi, sa ii intervievezi si in final sa ramai la cine iti place.

chocho, iti doresc sa fie totul bine pana la urma. Inteleg prin ce treci pt ca stau si eu cu sufletul la gura pana la urmatorul u/s si nu stiu ce fel de surpriza o sa mai am. Mult curaj si repeta cat de curand ecografia, asa cum te-au sfatuit si alte fete. Nu se stie niciodata si apoi vorba aia (chiar daca e englezeasca): it's not over until it's over.

Kehleyr, pe unde esti? Iti urez mult succes pe 21 (la fel si lui Pika). De fapt stiu ca la voi o sa fie perfect! As vrea sa pot spune la fel si despre mine, de fapt mai sper ca asa va fi :) Pana atunci incerc sa ma concentrez pe alte lucruri, ca altfel o iau razna.
Te intrebam vineri sau sambata cum a fost dvd-ul, o sa scriu si la subiectul nostru, daca nu ni l-or fi arhivat deja.

Mult succes la toata lumea la ecografii, sa va intoarceti toate cu vesti bune!

"I am still learning."

"La gente tira a matar, cuando volamos muy bajo."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Chocho scumpa, imi pare tare rau ca treci prin asta, nu ar trebui sa se intample nimanui. Bine ca te-ai hotarat sa mergi la alt ecograf, poate nu s-a vazut bine la primul. Iti tin pumnii sa fie totul bine si sa fim toate impreuna pe forum pana in august!!!

Suntem aici cu tine si ai grija de puiutzul de acasa si de tine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Fetele, ati vazut pe undeva carti de Lamaze in Romania (sau care se pot cumpara din Romania)? Sau alte tehnici de respiratie? Am vazut ca exista ceva cursuri, dar cred ca as prefera o carte, ca pot sa citesc daca uit ceva. Si nici nu stau intr-un oras mare, in Pitesti probabil nu-s cursuri...
Eu as vrea sa nasc in apa si ma gandeam sa incep sa invat sa respir ca un catzel :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Olgutza, eu le-am facut la doctorita de familie si ea are contract, sau ma rog, policlinica Coltea, cu MedLife. Oricum, eu toxo am mai facut si cum nu am imunitate trebuie refacuta, dar doar IgM, si poate si de aia e un pic mai ieftin. Oricum Medsana au scoruri mari.
Mi-a dat azi si carnetul gravidei, si m-a bagat si in fata , deh, au prioritate, ce mai!
Va pup, si ne vorbim maine

Alexandra, 6+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna fetelor!
nici nu stiu ce sa mai zic...imi pare rau de ce se intampla pe aici.
eu am fost marti la echo si sacul crescuse de la 14mm la 20mm intr-o sapt. am facut 2 echo la o saptamana una de alta si mai fac si pe 22 la giulesti. parca am si eu usoare senzatii de voma dimineata si seara dar nu le-am finalizat. mi-e frica de racelile astea ca tot am stranutat azi, dar vad eu cum scap.
alexia, eu am ajuns la timp dar era asa aglomerat la moisa ca m-a trimis in cealalta camera unde am stat cea mai mare parte pana s-a eliberat si n-am mai intrat cand eram programata. m-am uitat si eu in jur dar cred ca era tarziu. eu eram cea cu buchetul de flori care ma lesinase cu mirosul de crini. sper ca nu erai cea care a stat langa mine pe canapea, ca ma simteam groaznic crezand ca si pe ea o deranjeaza mirosul de flori puternic.

mishi
6+
ecografie

Mergi la inceput