Mamici de iulie - august 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
a.cicel spune:
madacristina si cum o suporti pe soacra-ta? Eu cred ca as innebuni . Si eu sunt ca si tine; daca am ceva in chiuveta si nu ma simt nine, sau pur si simplu nu am chef, nu spal. Si ce treaba a avut ea cu hainele tale, daca sunt calcate sau nu? Eu nu supotr sa imi umble cineva prin lucruri. Si cu iubi m-am obisnuit destul de greu, dara-mi-te cu soacra. A avut ea o tentativa sa se bage prea mult in viata noastra, si i-am spus ca viata ne-o facem noi si nu vreau pe nimeni care sa imi dea sfaturi si sa ma controleze. Norocul meu e ca sta la 150 km de noi.
POZE
anasia spune:
buna, fetelor... tare matinale sunteti!madacristina, dr ta are si cabinet, sau poate fi gasita doar la spital?am citit pe alt link ca Eliasul nu ar fi pregatit pt prematuri si m-a cam pus pe ganduri; ce faci atunci,te mai duci si la alt doctor si cand? pentru fetele care fac analize, eu le-am facut la IDS Dorobanti si m-au costat 3.500.000(listeria, rubeola, toxo, hepatita B+C, si IgG si IgM);
fetelor, vi se face rau si noaptea, ca eu o tin non-stop?nu mai suport nici o mancare, cu greu mai servesc seara ceva foarte usor;
pupici
anasia
olguttza spune:
Ce e IDS-ul si unde anume e pe Dorobanti? Ca si asta mi-a fost mentionat, pe langa Medsana...Da daca habar n-aveam ce e, nici nu m-am mai gandit la el.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by anasia
buna, fetelor... tare matinale sunteti!madacristina, dr ta are si cabinet, sau poate fi gasita doar la spital?am citit pe alt link ca Eliasul nu ar fi pregatit pt prematuri si m-a cam pus pe ganduri; ce faci atunci,te mai duci si la alt doctor si cand? pentru fetele care fac analize, eu le-am facut la IDS Dorobanti si m-au costat 3.500.000(listeria, rubeola, toxo, hepatita B+C, si IgG si IgM);
fetelor, vi se face rau si noaptea, ca eu o tin non-stop?nu mai suport nici o mancare, cu greu mai servesc seara ceva foarte usor;
pupici
anasia

Da analizele pentru gravide nu sunt gratuite? Si apoi de ce ti-au dat acuma sa faci rubeola, hepatita si altele? Mie mi-au dat doar cele uzuale pentru o gravida. Si mi-au spus ca sunt gratuite. Doar daca le-ai facut la laborator particular...Si nasa mea a facut analizele la un lab particular si a dat 1.500.000 lei. E totusi diferenta de 2 milioane.
POZE
olguttza spune:
Astea de imunologie (toxoplasma, listeria, rubella etc.) nu intra in setul de analize gratuite, ca hemoleucograma, RH-ul, HIV-ul, urocultura etc.
Edit: toate se fac la-nceput de sarcina pentru a elimina de la inceput riscul de avort (te gandesti cum ar fi sa faci, Doamne fereste, rubeola cand esti deja in 6-7 luni?!). Testele imunologice ti le poate recomanda doar ginecologul, nu medicul de familie.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Astea de imunologie (toxoplasma, listeria, rubella etc.) nu intra in setul de analize gratuite, ca hemoleucograma, RH-ul, HIV-ul, urocultura etc.
Am inteles acuma. Dar oricum mi se pare ca e un pret mult prea mare. Asta e aproape echivalentul salariului meu pe o luna. Sunt obligatorii?
POZE
olguttza spune:
Daca vrei sa dormi linistita noptile pana la 9 luni, da, sunt obligatorii! Si pe mine m-a socat pretul (si eu sunt bugetara), dar prefer sa renunt la cadourile de Craciun decat sa nu mi le fac.
gio spune:
Buna ,
incerc sa mai fiu optimista dar probabil ca sunt slabe sperante. ieri la eco embrionul avea doar 8,8 mm (la 8 sapt)si nu-i batea inimioara. mai merg maine la un eco 4d sa fiu sigura dar oricum mai mult ca sigur sarcina s-a oprit in evolutie. dr tutunaru a fost extraordinar si ne-a incurajat f tare, luni urmeaza sa ma duc la spital sa vedem ce e de facut....
asa ca va spun ramas bun si sarcini usoare si fara probleme,
va pup
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
geliza spune:
eu am asa o stare proasta acum...mi-am luat tensiunea si am 9 cu 7...stiti vreun remediu sa-mi mai creasca si mie un pic?...cafea am baut dimineata si alta nu mai beau...am mancat niste citrice....poate imi mai revin
Eliza
5+ si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
olguttza spune:
Un pic de apa cu zahar si un calciu lactic. Io asa mi-am revenit dupa un 8 cu 5...