Mamici de iulie - august 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

olguttza, pachetul standard a fost gratuit, acestea se platesc indiferent si mi lle-a dat dr ginec., petru cele gratuite am avut trimitere de la mec de familie( tot eu i-am adus trimiterea ca nu avea din acelea autocopiative daca va puteti inchipui); IDS este pe str. Dorobanti nr. 58; din Romana iei pt o statie 131 sau 331 si te intorci cam la jumatate, in fata este Policlinica pt copii Grigore Alexandrescu si in spate IDS(laboratoires)- se intra pe o straduta laterala; ai sa vezi din autobuz pe dreapta;
am intrebat-o pe med de familie de carnetul gravidei si nu are!!!eventual sa merg la editura Medicina sa-mi cumpar?chiar nu mai inteleg, nu trebuia sa mi-l dea med de familie?
va pup!

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by anasia

olguttza, pachetul standard a fost gratuit, acestea se platesc indiferent si mi lle-a dat dr ginec., petru cele gratuite am avut trimitere de la mec de familie( tot eu i-am adus trimiterea ca nu avea din acelea autocopiative daca va puteti inchipui); IDS este pe str. Dorobanti nr. 58; din Romana iei pt o statie 131 sau 331 si te intorci cam la jumatate, in fata este Policlinica pt copii Grigore Alexandrescu si in spate IDS(laboratoires)- se intra pe o straduta laterala; ai sa vezi din autobuz pe dreapta;

Mercic de explicatii! Stiu diferenta dintre alea gratuite si astelalte. Sunt curioasa daca la IDS ies ceva mai ieftin decat la Medsana..

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

olguttza, iti dau nr de tel. sa suni la IDS sa stii din start
2115862(fax cred) sau 2115863;
va pup!

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna fetelor!Va pupic pe toate!
Imi cer scuze ca nu am mai scris.Am fost un pic ocupata,incerc sa mai gasesc cate ceva de facut sa castig un ban.Vad ca am avut zilele astea ceva noroc si azi am primit si o cutie de mandarine de care m-am bucurat taaaaareeee.Anul trecut sotului meu i-au dat cadou de la munca una si tot asteptam sa-i dea si acum,dar pana acum nimic.Abia astept sa vina acasa sa vada ce descurcareata sunt!
In schimb,fetelor sunt foarte trista!Anda sper sa ramai din nou cat mai curand si sa fie bine de data asta.Choco te asteptam cu vesti vineri dupa doctor.Gio ce sa mai zic...nu mai am cuvinte!Trebuie sa fiti tari si sa treceti peste asta.Sa aveti puterea sa o luati de la capat cu speranta ca totul va fi bine pana la urma.Si va fi bine!Pentru ca sunteti fete bune si meritati!
mist si tie mult succes miercuri.Ma rog sa vii cu vesti bune!Iti trimit multe unde pozitive...si pentru toate fetele.
Mie mi s-a intamplat ceva foarte ciudat acum doua zile.Seara cand m-am pus in pat sa dorm,m-a luat ametelea in pat.Mi s-a mai intamplat sa ma ia ametelea cand ma ridic din pat,de pe scaun,dar de data asta incercam linistita sa adorm si dintr-o data am simtit ca se invarte camera cu mine.Sper sa nu fie nimic rau.Analizele au iesit bune...A doua zi am vomitat si eu putin,iar azi ma doare capul...
madacristina nasol cu soacra ta.Macar ar trebui sa ii impui ca nu are ce cauta in lucrurile tale.Asa ceva e strigator la cer.De fapt sotul tau ar trebui sa o faca.Daca tot a vrut sa te ajute macar le calca pe toate,dar a facut-o clar ca sa-ti atraga atentia.Vai ce urat!Mai ales ca-ti curgea sange.Mie de cand mi-a curs nu am facut nimic(acum mai fac incet-incet),bebe e mult mai important decat orice farfurie.Vai ce ma enerveaza soacra ta!Uite ma enervez si eu pentru tine,poate asa iti mai trece tie.Lasa ca dupa ce se naste bebe poti sa te certi cu sotul si poate il faci sa inteleaga,poate ii pune la punct el.Atunci o sa-ti fie si mai greu sa speli vase(ca doar n-o sa-l lasi pe bebe sa planga ca sa speli farfuria),sa calci...
Gata,m-am intins prea mult...Va pupic pe toate oricum si sper sa auzim numai vesti bune de acum incolo...

11+

SARBATORI FERICITE

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Gio, iti doresc din tot sufletul sa nu patesti ca mine. Eu tocmai am fost si am mai discutat cu un medic, si mi-a zis ca sunt cauze multiple pentru care se intampla asta, si ca daca s-a intamplat doar o data nu are rost sa fac investigatii sa incerc sa aflu cauza, caci analizele sunt scumpe, si se poate pur si simplu ca sarcina sa nu fi fost ok si a respins-o organismul. Mai am doua prietene care au patit treaba asta, si la amandoua s-a intamplat in saptamana a 7-a si cred ca si la mine la fel. Dr asta nici macar n-a mai vrut sa ma puna la eco, a zis ca nu are nici un rost, caci i-am aratat poza de la ultima eco si a zis ca e complet de acord ca e sarcina fara embrion, si ca este absolut imposibil la 8 saptamani sa nu se fi vazut o urma de embrion sau activitate cardiaca, pe aparatele de la clinica unde am fost, care cica sunt f f bune. Acum ce sa mai fac? Sa ma duc si la al treilea? O sa duc HCG-ul la medic si daca si ala e mic ptr varsta sarcinii cred ca renunt. Oricum doctora m-a mai chemat o data saptamana viitoare ca sa vada evolutia sacului pana atunci, daca s-a oprit ar trebui sa fie micsorat. Asa ca chiuretajul mi-a aproape, dr de azi m-a sfatuit sa fac cat mai repede, caci e mai greu daca avortez spontan. Of, of. Sper ca nu v-am indispus, dar iar am ramas fara sperante.
Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Da, vreau si eu Carnetul Gravidei! Cine trebuie sa mi-l dea?
Uitati aici pretzurile la Centrul de diagnostic si tratament Dr. Victor Babes
Anti-Lysteria - 600.000
Anti-Toxoplasma IgM - 450.000
Anti-Toxoplasma IgG - 450.000
Rubella IgM - 300.000
Rubella IgG - 300.000
Brucella - 300.000
Anti-CMV IgM - 400.000
Anti-CMV IgG - 400.000
Anti Chlamydia tracomatis (IgG+IgM) - 500.000 lei
TOTAL 3.700.000 Lei vechi
Am facut un calcul si la Sanador(3.560.000) si la Synevo(2.560.000 fara Lysteria).

Miky 11+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Chocho si Gio, imi pare tare, tare rau de ceea ce vi se intampla. Nu exista cuvinte de incurajare . Noi suntem alaturi de voi cu gandurile si cu inima si va dorim multa putere sa treceti peste aceste clipe grele.

Mist, nu pune raul inainte. Stai sa vina ziua de miercuri si poate vii cu vesti bune. DVD-ul nu am apucat sa il vad, in schimb aseara m-am rasfatat cu primul episod din P&P 1995 . Pe cel nou in Ro il aduc abia in februarie asa ca mai trebuie sa astepti impresii .

Eu ma simt in continuare bine si de-aia nici nu prea scriu pe aici, mi-e rusine cand vad cat va chinuiti voi cu greturile . Astept cu nerabdare ecografia de miercuri ca sa fiu complet linistita.

Cine imi explica si mie va rog ce inseamna exact ecografie 2D-3D-4D? 4D e cea Doppler la care se vede si colorat etc?

Diferenta intre IgM si IgG este ca una indica o infectie in trecut si deci imunitate si una o infectie curenta. Dar nu stiu care este care .

La ce foloseste carnetul gravidei? Eu nu l-am avut nici la prima sarcina... si nu mi-a trebuit niciodata...

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Kehleyr, IgG arata infectia din trecut si IgM arata infectia curenta. Eu am deja rezultatele la Rubella, CMV si Toxo si am IgG pozitiv si IgM negativ, deci totul e ok.
Eu merg marti la ecografie si am emotii...

Miky 11+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Chocho
Curaj,nu te lasa ..sotului tau i-ai spus,e alaturi de tine??

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by pumpkin
Uitati aici pretzurile la Centrul de diagnostic si tratament Dr. Victor Babes
Anti-Lysteria - 600.000
Anti-Toxoplasma IgM - 450.000
Rubella IgM - 300.000
Rubella IgG - 300.000
Brucella - 300.000
Anti-CMV IgM - 400.000
Anti-CMV IgG - 400.000
Anti Chlamydia tracomatis (IgG+IgM) - 500.000 lei
TOTAL 3.700.000 Lei vechi
Am facut un calcul si la Sanador(3.560.000) si la Synevo(2.560.000 fara Lysteria).

Mda...Iata si preturile Medsana (doar la ce am io de facut deocamdata), unde am fost trimisa - sa va faceti o idee asa, comparativ:
Anti-Lysteria - 850.000
Anti-Toxoplasma IgM - 490.000
Rubella IgM - 470.000
Rubella IgG - 470.000
Anti-CMV IgM - 600.000
Anti-CMV IgG - 600.000
Total: 3.930.000, fatza de 2.900.000 cat ar fi la Babes...

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput