Mamici de iulie - august 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
geliza spune:
Fabya, nu are rost sa te streszi degeaba...si eu am avut UM 9.11, iar dr mi-a zis sa merg la eco la 10 zile de intarziere, eu avand CM de 27-28 zile...ar fi trebuit sa-mi vina pe 7 dec + 10 zile, cel mai devreme se vede pe 17 dec...eu ma duc la eco luni, 19 dec cand o sa am 5 s+5z si sper sa se vada ceva....asa ca daca si tu ai ciclu de 28 zile, din 18 dec se poate vedea, daca il ai mai lung se vede mai tarziu
Cornelia, da si eu imi exeminez sanii si la fel ca si la celelalte fete cateodata sunt mai tari si mai durerosi altadata sunt mai moi....eu ma gandeam ca am eu paranoia, dar e clar....avem toate
...
Aseara m-am cam chinuit si eu cu graeat si cu somnolenta, dar nu am
nici o data...si dupa ce am lenevit in pat vreo ora m-am apucat sa fac curat...m-am riscat ca nu mai puteam...era musai necesar sa pun aspiratorul ca imprastia-se fie-mea niste napolitane prin casa....n-am avut repercursiuni...sper sa fie totul bine in continuare...ceea ce va doresc si voua
Eliza
5+ si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
cornelia_laura spune:
Buna dimineata dragelor!
eliza, sa nu exagerezi cu facutul curateniei. Sa sti ca eu am lasat-o mai usor in ultima vreme. Si Eduard imprastie zilnic prin casa:biscuiti, sticksuri, napolitane, pufuleti etc si apoi mai si calca pe ele din fuga.
Fabya, si eu zic ca e prea devreme sa se vada altceva decat un endometru ingrosat. La mine doar asta s-a vazut si dupa o saptamana a aparut si sacul ovular.
miti2004, bine ai venit si sarcina usoara! Am avut si eu in primele 2 saptamani dureri de burta, intepaturi in ovare iar scurgeri maronii am avut pana acum in 2 reprize de 2-3 zile. Stai cat mai relaxata si cauta sa gasesti un doctor care sa te vada.
chocho, azi repeti eco, da????? Hai, da-ne un semn.
stefania(mamaluidavid), ia lasa tu teama asta, ca mai rau iti faci tot stand stresata de la o eco la alta. Si bucurate ca tati e acasa cu voi azi. La noi tati vine doar seara tarziu, in rest sunt doar eu cu Eduard.
Pentru constipatie am descoperit ca are efect compotul de prune(fructe + zeama). Mie una imi place si la gust mai ales rece. La fel incercati cu prune uscate, inmuiate de seara(5-6 prune) in putina apa si dimineata pe stomacul gol consumati ambele(fructe inmuiate si apa).
Diseara merg la doctor si sa vad cum il fac sa mai faca un eco.
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
pika-pika spune:

Cristina_Ioana nu eu eram cu petrecerea,mamaluidavid,care e si ea in Japonia.![]()
mist ma speriasem pentru ca a fost prima oara cand mi s-a intamplat asa fara sa fac nimic...O sa intreb si doctorul dar sper sa nu se mai intample.
Azi am vazut o reclama la ciocolata si mi s-a facut o pofta....dupa care m-a sunat o prietena mancand ciocolata,acum si tu zici de ciocolata...gata!nu mai rezist...am o cioco din Rom cu crema la mijloc...yummy
...scuze daca va fac pofta...dar si mie mi-au facut altele...![]()
miti2004 bine ai venit!Si eu sic ca n-are rost sa-ti faci griji.Sarcina e destul de micuta ca sa ai asa multe simptome,fiecare femeie e diferita,mie mi-au aparut greturile pe la 8 sapt,iar sanii ma dor doar din cand in cand.Incearca sa nu faci efort,daca sangele e maro nu e mare problema,sa nu fie rosu.Totusi poate gasesti un doctor mai devreme.
Fabya si eu zic ca e prea devreme ca sa se vada.Eu am fost la 4 sapt dupa ovulatie la doctor si abia se vedea un saculet de 29mm,la eco transvaginala.Cand mergi la doc?
mada ti-am vazut ecografia
.Asa va fi si bebe al meu saptamana viitoare cand voi merge la doctor.Abia astept!
Fetelor si eu am fost mereu constipata si doar dupa o cana de cafea cu lapte mergeam la baie,dar de cand am ramas nu mai am probleme.Si nu mai beau cafea deloc,in schimb mananc foarte multe fructe si beau multa apa.Aici in Japonia dau niste prafulete pentru femeile gravide care sunt constipate.
Va pupic!

11+
SARBATORI FERICITE
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
cornelia_laura spune:
Fetelor, vad ca nu sunteti prea "vorbarete" astazi....![]()
chocho, hai ca stau cu sufletul la gura sa ne dai un semn de viata! Unde esti?
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
geliza spune:
da asa e Cornelia...si eu dau refresh dar nu mai aparae nimic...probabiul ca fetele dorm ca au avut insomnii sau....nu stiu, dar chiar nu mai apare nimeni?...eu sunt la serviciu dar nu am nici un chef de munca...as dormi...
Eliza
5+ si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
madacristina spune:
Buna fetelor,ce faceti?
Mie iar mi-a fost rau aseara,si acum dimineata....sper sa-mi ma mai lase pana la Craciu,parca as vrea sa pot manca si eu bunataturi.....dar sa vedem.
In rest,dim am fost de mi-a luat analizele,m-au cam chinuit,si mi s-a facut si rau pe acolo...dar acum ma simt putin mai bine...
Mersi mult pt sfaturile cu constipatia,o sa incerc si eu remediile voastre,numai sa reusesc sa mananc fara sa
...
Va pup si sper sa vb mai multe azi,eu sunt tot timpul atenta la ce mai scrieti.
Va doresc o zi linistita si fara 
Pupici multi pt toate
si toti 
Bebelusul meu la 12 saptamani
anasia spune:
buna, fetelor! geliza subscriu si eu la somn si serviciu (cand ma gandesc ca mai merg si maine la munca
);cornelia e sfarsit de saptamana; eu as
incontinuu, numai ca nu am ce, traiesc cu covrigei si ce ma mai linistesc- cartofii prajiti!!
pupici
anasia
irinuca spune:
am inviat si eu....
Ce frumos e afara!!!!e o vreme super de colindat dupa cadouri si eu....sunt arestata la servic...
Maine tre sa fac curat....
Eu sunt bine.Mi-am mai linistit pisihicul,nu mai am atat de multi nervi si parca incepe sa-mi revina cheful de viata.
Ma surprind mancand tot timpul ceva si ma amuz singura.Daca acum cateva saptamani nu-mi luam nimic de mancare la mine acum am sacul plin.Azi de ex am 3 mandarine, 1 para, 1 pachet de saratele , 1 ciocolata, 1 merdenea, un pachet de madeline, 1 iaurt si 1 mini pizza.Oau!
Constipatia...ma chinuie si pe mine si imi da dureri care ma confuzeaza ca nu stiu daca-i sunt datorate sau am contractii si ma sperii ca proasta pana sa-mi dau seama.Eu cafea nu pot bea de nici o forma ca vars instantaneu.
Trebuie sa fug acuma ca se plimba seful prin birou.Vin mai tarziu.
Puuuuuuuup!!!
Irinuca 10+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
Alexia27 spune:
Buna fetele,
Vad ca e de-a dreptul o moda cu constipatia, si nu se putea tocmai eu sa raman in urma. Dar voi cum va descurcati daca nu puteti sa tineti nimic in stomac? As incerca eu cu prune, mere, cafele, lapte, dar imediat o sa le
. Azi vad ca e un pic mai uman, cu toate ca deja am avut o repriza la baie si dupa cum ma simt, cred ca mai urmeaza una, dar ieri a fost de-a dreptul infernal!
Cornelia , parca tu intrebai de durerile de sani: nici pe mine nu ma dor foarte tare, am momente cand chiar ii suimt mai moi, dar din ce am citit pe aici pe la alte fete, cred ca e normal.
Eu vreau sa-mi fac azi o programare la eco la Marimed, ca innebunesc daca tre sa astept pana pe 3 ianuarie 
Va pupic pe toate 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png
irinuca spune:
ce ma bucur ca mergem mai multe la Marimed....o sa ne batem in videoclipuri...
.
Eu ma duc abia in ianuarie dar fremat de nerabdare de pe acum.
Cu durerile de sani...cand ma dor, cand nu.In general ma jeneaza putin dimineata iar apoi ma lasa.Iar pe cele fara dureri...lasati mey paranoia ca nu s-a oprit sarcina din evolutie daca nu va doare nimic!
Irinuca 10+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza