Mamici de iulie - august 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele!

sper sa iertati pragmatismul meu si sa nu ignorati mesajele mele doar ca nu sunt prea sensibile, lunile lungi de incercari, drumurile dese la spital, povestile multe aflate...

deci, fabya, cauta urgent un ecograf bun! te duci si ii spui ca ai intarziere mai mare decat ai si il pui sa se uite bine PESTE TOT. nu vreau sa te speri dar la mine s-au vazut ambele sarcini, unde trebuie, fix cand trebuia sa-mi vina, la ecograful acela de la giulesti, nu cel mare, cel de langa scari, dar medica e foarte buna, cu ochiul format, dar chiar si eu am vazut fff clar punctul. asta inseamna la 4 saptamani de la um si 2 de la conceptie! de aia m-am si dus devreme, ca sa fiu sigura ca este unde trebuie! adu-ti aminte de ultima sarcina a lui laurici . iti tin pumnii sa nu fie cazul si doar medicul de la ecografie sa fi fost intr-o zi proasta!

fetele, eu de luni sunt in concediu, trei saptamani
va urez la toate sarbatori fericite, linistite si cu multa bucurie!
anul viitor sa ne aduca bebele sanatos, usor si fara probleme! multa putere pana trec greturile, ceea ce imi doresc si mie

va pup!

dandana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Concediu placut dandana si sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si multe realizari.

Te pup si sa ai grija de tine si de ....

sa ne auzim cu bine in noul an....

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor vreau sa va intreb ceva. Daca considerati ca nu puteti raspunde pe forum va rog sa-mi scrieti pe PM.
Cand mergeti la spital la control/eco la medicul vostru, cat ii puneti in plic?
Eu una dau 500.000 la fiecare consultatie si nu-mi dau seama daca e mult sau putin.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Cornelia, eu iti raspund desi nu merg la spital ci la cabinet. Avanad in vedere ca o consultatie platita oficial costa intre 500.000 (la cabinetul lui particular) si 800.000 (atata am dat eu la CMU pe o consultatie completa) mie suma pe care o dai tu mi se pare mai mult decat suficienta.

Mist, multumesc pentru informatiile despre ecografie. Dar nu m-am lamurit de care am facut . Cred ca miercuri o sa il intreb pe doctor direct de care ecograf are.

Irinuca, exact asa ma simt eu, paranoica .

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

cornelia, eu ii puneam mai putin si de multe ori imi dadea plicul inapoi, dar medica mea e o finuta. pana acum mergeam la monitorizari lunare si, pt cele ce nu stiu, e o ecografie mai simpla, ma gandesc destul de serios sa ridic si eu suma, pt controalele de sarcina.

dandana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

pika_pika,cornelia laura,gezila,mist,dandana va multumesc pentru raspunsuri.
Azi la prima ora am reusit sa trag o fuga pina la med. pt singe abia luni voi avea rezultatul de la Hcg,sper sa fie bun
Pentru linistea mea sufleteasca am cumparat un test de urina azi si l-am facut acuma de citeva minute care e tot pozitiv(al 3-lea test repetat) un pic m-am mai linistit .
Va doresc un sfirsit de saptamana bun si linistit alaturi de cei dragi,va pupic pe toate

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

fetele, din nou va multumesc tare la toate pentru sfaturi si incurajari. Nu m-am mai dus azi, am hoinarit toata ziua si m-am tinut de vizite ca sa mai uit caci daca stau acasa imi e tare rau, si n-am vrut sa ma duc, pentru ca m-as fi dus la acelasi medic, acelasi ecograf, si m-am decis in urma incurajarilor voastre sa cer a treia parere. Asa ca am reusit cu noroc si ajutorul unei cunostinte sa ma programez maine la un medic foarte bun (Chicea - daca stie mamaluidavid) care vreau intai sa-mi faca ecografie, si daca rezultatul e acelasi atunci sper sa-mi poata face pe loc si chiuretaj, ca deja mi-e foarte frica ca daca avortez acasa e mult mai complicat si ajung pe mana maternitatii. Maine fac 9 saptamani, deci si daca am ovulat mai tarziu tot ar trebui sa fie de 7, caci mai putin nu se poate ca a fost menstruatia, si chiar si la 7 ar trebui sa se vada bine embrionul. Asa ca daca am acelasi rezultat de la 3 medici nu cred ca are rost sa mai sper. Acum oricum sunt lipsita de sparanta, dar nu vreau sa fac nimic pana nu sunt sigura 100%. Nu stiu daca ma intelegeti, dar mai mult nu mai am taria sa lupt, caci sunt in pericol deja, medicul de ieri mi-a zis sa ma grabesc, caci daca fac infectii sau alte nenorociri e posibil sa nu mai pot face bebe. Asa ca vreau sa ma duc la timp, ca in conditiile astea interventia e destul de simpla, si sa inchei odata capitolul asta de suferinta pentru mine, sa imi capat puterea si speranta sa o iau de la capat.
Va multumesc, ca ma ajutati nespus de mult ca imi scrieti si va simt ca sunteti alaturi de mine.
Va pup pe toate cu drag, si poate pana nasteti va dau o veste buna ca sunt din nou borti, ca maine ma indoiesc ca va pot spune ceva de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

draga chocho ai luat decizia corecta; sa dea Dumnezeu sa fie bine; nu te descuraja, gandeste pozitiv si nu-ti pierde credinta;
te pup!

anasia

Mergi la inceput

chocho, in conditii normale NU AI CUM sa faci infectie atat de repede, asa ca din partea asta stai linistita. eliminarea la varsta asta nu-i ingrozitoare, partea fizica vreau sa zic, e ca un ciclu violent. cu o igiena stricta treci peste 1-2 zile! eu am inceput sa sangerez duminica spre luni si am facut chiuretaj marti pt ca am vrut sa-mi aranjez ploile cu scarbiciul, cu concediul medical, cu aranjat medica.

dar poate nu-i nevoie si vei veni luni marti si ne spui ce frumos bate inimioara , sa stii ca eu stiu un caz si ce bebelina scumpa a nascut fata aia!

dandana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Chocho iti tin pumnii si noroc la .

Emilia

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput