Mamici de iulie - august 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Va mutumesc fetelor. Si eu va pup cu drag, si va spun sincer: nici n-aveti ideea ca de mult ma ajutati, singura nu stiu cum as fi facut fata situatiei.
Mersi danadana, m-ai mai linistit un pic ca eu n-am mai trecut prin de-astea, si speram sa nici nu trec, asa ca sunt foarte speriata si ma rog la D-zeu ca macar pana maine sa nu patesc nimic. Dar daca zici ca nu fac infectie asa repede, daca doamne fereste incep sagerari la noapte zici ca pot sa stau linistita pana dimineata sa ajung la medicul asta? Ca sunt ingrozita de ce povesti cu avorturi in maternitati am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

De gia ce mai stiti? N-am mai vazut nici un mesaj de la ea.
Gia, da-ne vesti, bune sau rele? Poate te ajuta D-zeu sa fie bine. Vorbeste cu noi prin ce treci sa te sustinem un pic, ca te ajuta enorm. Eu nu stiu ce ma faceam daca nu dadeam de fetele astea atat de sufletiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maslinuta spune:

Buna,

Mist2004, incearca si uita-te pe site-ul de la www.procrea.com. Eu am vorbit azi si pt ecografie nu-ti trebuie prescriptie. Insa e un pic cam scumput. Pt o ecografie de 12 sapt de clarte nucale + testul de sange aferent costa 350CAD si nu e acoperita de asigurare. Cu sangerarea, eu zic sa nu stai asa. Azi, pt mine e prima zi de cand nu mai am pete maronii. De cand au inceput, de vreo 11-12 zile am luat Prometrium (4-6 zi), dar care din pacate se da numai cu prescriptie. Incearca sa te duci la o clinica de urgenta si sa le spui problema ta. Partea proasta aici, ca ei nu prea fac nimic pana prin 12 sapt., dar incearca sa-ti faci un rendez-vous la un ecograf si daca vezi embrionul si inima batand ia imediat Prometrium.

Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

eu am stat o zi jumate cu o sangerare monstru! imi luam temperatura din ora in ora, sa nu creasca peste 37.5 (ca oricum atat era)
imi schimbam tamponul superdes
dar eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji pana maine daca acum esti ok
un sfat, nu face baie in cada, fa dus! eu am facut special baie si probabil de aia aveam asa o hemoragie!

stai linistita ca interventia e socant de simpla la un medic corect si cu anestezie, in trei ore mergi bine, dupa insa trebuie sa stai cuminte ca sa vindeci perfect terenul. mie mi-a dat si niste antibiotice, nu mai tin minte ce si am mancat mult iaurt ca sa nu fac nimic de la ele.

ai incredere ca poate nu-i nevoie!

dandana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lina79 spune:

dragele mele (in special Gio si Chocho)
mie mi se intimpla aproximativ la fel. sacul s-a marit insa embrionul a crescut f.f. putin si nu are activitate cardiaca. Dupa UM ar fi trebuit sa fie de 9-10 saptamini si el are abia 6,3mm. sunt tot la Dr.Tutunaru si m-a chemat tot luni. daca nu mai creste pina atunci, tot ce ramine de facut probabil e chiuretajul. si el spunea ca mai sunt fete in situatia mea. oare ce-o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Chocho ma pentru tine.
Fetelor nu mi-a venit Ce ma fac..???..
Da' poate-mi vine maine

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Ce harnicutze ati fost voi azi...ce-ati mai scris..eu am fost la cosmetica, manichiura si coafor azi, ca eram vraiste de atata rau si zacut...noaptea trecuta am dormit 3 ore, in rest mai mult am vomat, Doamne ce rau mi-a fost...in fine, sper sa se termine odata si cu raul asta..
Fetelor, maine la duc la Marimed si am niste emotiiiii!!!
Irinuca, sper sa ma prezint cu un videoclip, sau macar o poza sa imi dea, ca sotul nu poate merge cu mine- lucreaza
Apropos, ai idee daca imi face eco transvaginala sau pe burtica la Marimed?
Ma bucur ca tu esti mai bine si iti revine cheful de viata. Sotul si=a mai revenit?
Spor la curatenie.

Pika, scuze scuze, v-am incurcat doámnelor japanese
Cornelia, si eu rezolv constipatia cu musli care au si fructe, stafide + iaurt...de dimi pe stomacul gol si e tare bine.
La fel ca Irinuca, nici eu nu suport cafeaua...
Sanii, bietii de ei, stau sa pocneasca...
Mada, nu vrei deloc sa stai si tu acasica niste zile sa iti mai revii, ha?
Chocho, foarte bine ca te-ai programat la dr, tinem pumnii si asteptam vesti bune.
Fabya, la fel, la dr cu tine si sa ne dai raportul si neaparat vesti bune.
Zozela, ne mai tii mult in asteptare?

Sa imi tineti pumnii maine pls pls, va dau raportul cum vin de acolo

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Zolela, iote telepatie....chiar cand intrebam daca a venit tzop si tu...
Ce simptome mai ai?
Te simti rau, ceva?

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cristina..ma si botezasi....esti buna de dat o ...
Sa stii ca gand la gand...
Simptome..nici io nu mai stiu..nu ma deranjeaza fumul de tzigara...nici mirosurile celelalte....Ma dor sanii,putzin burtica,nu pot dormi noaptea...Naiba stie..Poate imi intarzie doar..Offf..e incata treaba...

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Zozela trebuie sa spui daca ai cm regulat sau nu.Daca cm este regulat si ai simptomele acestea maybe baby.Daca nu esti insarcinata, e posibil sa ai simptomele prin autosugestie! Sa nu rideti eu asa pateam de cite ori trebuia sa-mi vina, dar eu doream foarte tare sa ramin insarcinata si ma simteam asa din disperare.Acuma zozela draga,eu cred ca in adincul sufletului tu iti doresti acest copil, asa-i?

Mergi la inceput