Mamici de iulie - august 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Repede va scriu si eu un mesaj ca am treaba muuuuuuuuuuuulta.
In primul rand succes celor care azi mergeti la eco,sa veniti cu vesti bune.
In special ma voi gandi la tine,Chocho,intr-adevar Chicea e un doctor bun.Tinem pumnii.
Asa... sa va zic ce am facut eu ieri.Da sa nu
Am fumat o tigare!Dupa ce m-am abtinut atata timp.Offfffffffffff.
Dar totusi e si un lucru bun.A fost atat de reaaaaaaa.Yuck.Nici sa nu le mai vad in fata ochilor
Mi-e un pic rau acum sper sa nu ma apuce mai rau ca am atatea de facut.
Va pupic!

Stefania 7+ David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Lina, imi pare tare rau pentru tine. Acum cunosc si eu cat e de greu, si nu stiu daca te poate ajuta ceva, doar timpul va sterge ranile dupa ce o sa incheiem capitolul asta din viata nostra. Din pacate se intampla destul de des oprirea din evolutie a a sarcinii, eu mai am 2 prietene care au patit si in urma experientelor lor am stat cu frica in san, si acum lor nu le vine sa creada ca patesc si eu la fel. Si am mai auzit cazuri destule. Si lor, ca si mie ne-au spus medicii ca nu se pot cunoaste cauzele decat poate dupa muulte investigatii care costa mult, si nu are nici un rost sa le faci daca se intampla o data, ci doar de 2-3 ori. Pentru ca daca se intampla o data cel mai adesea sarcina n-a fost ok, si corpul a simtit-o ca pe corp strain si a resorbit-o. La mine embrionul a primit atacuri din prima faza si nu s-a mai dezvoltat, la tine a crescut totusi pana la o anumita saptamana si pe urma s-a oprit, si acum la urmatoarea eco vei vedea ca e si mai mic, pentru ca da inapoi. Eu ti-am explicat care e principiul opririi din evolutie, nu ca tu ai fi unul din cazuri neaparat. Daca dr iti zice ca mai sunt sperante nu dispera inca si asa cum m-au "batut la cap" si pe mine fetele nu-ti pierde speranta pana in ultima clipa cand iti zice dr ca e f sigur ca nu mai e nimic de facut. Eu m-am mai impacat un pic cu ideea ca ca din toate nenororcirile care se pot intampla asta e un caz mai usor, pentru ca mult mai greu e sa pierzi sarcina in luna a 6-a de exemplu, cum a patit o fata depe forum, saracutza de ea ca din nou o compatimesc, sau sa se dezvolte embrionul cu probleme, sa-ti zica prin luna a 4- sau a 5-a ca sunt malformatii. Doamne fereste!
Te las acum, ca ma pregatesc de ultima lupta, daca nici azi nimic o sa iau decizia finala. M-am perpelit toata noaptea ca am vorbit cu o cunostinta aseara care mi-a zis ca primul medic la care am fost nu e chiar bun. Of, of
pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor!
Aseara nu am mai apucat sa scriu caci am ajuns tarziu si apoi a stat sotul si s-a jucat. Mi-am ridicat analizele si sunt f bune si apoi am mers la medic si bb e bine, i-am si ascultat inimioara acum si m-a facut " praf".
Chocho, sunt astazi cu sufletul alaturi de tine indiferent de decizia finala. Dar recunosc ca eu una ina mai sper intr-o minune.
Lina79, si tie iti doresc din suflet sa fie o interpretare gresita si in final sa ne dai o veste buna.
Cristina_Ioana, sa-ti fie de bine "aranjatul", presupun ca iti da totusi o stare de bine.
stefania(mamaluidavid)ai grija cu munca, sa nu exagerezi!
Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea din mesajul anterior.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Am luat o pauza,ma doare spatele de moooooooooooooor.
Of,of ce repede obosesc.Dar nici nu vreau sa exagerez,Doamne fereste sa pateasca bebelina ceva.
Cornelia multumesc de sfat,ma bucur enorm ca bb e bine si sper ca si in cazul lui Chocho sa fie o greseala sau un doctor aiurit cum a fost in cazul tau.
Saracuta ce sperietura ai tras dar bine ca pana la urma a fost OK.
Ma duc sa ma intind putin,profit ca piticul doarme

Stefania 7+ David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Heheee..Am ciclu regulat...28-29 zile..Si cred ca imi vine..asa simt eu..
Ma cam doare burtica,nu asa de rau cum ma doare de obicei in faza asta..si vad ca mi-a curs ceva maroniu..Deci,vineeeee.. Fug rpd sa-l astept..

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Multumesc tuturor fetelor pt raspuns .

Draga Maslinuta cred ca mie mi-ai raspuns ( ai scris mist2004 dar cred ca e pt mine mesajul ).
Iti multumesc tare mult pt site, am intrat si o sa sun dar nu stiu ce sa cer, adica doar un control si o ecografie normala, sau ceva mai in detaliu ? si inca o intrebare mica : tu esti o gravi tot de iulie-august ?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

..tot eu..
Ete ca nici pana la ora asta nu-mi mai veni...
Offf..burta ma cam doare,da' nu asa de tare cum ma doare de obicei,sanii sunt superdurerosi,inafara de pata de azi-dimineata..nimik....M-oi fi stresat eu prea tare,de-aia o intarzia???
Poate-mi vine totusi pana maine...

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Zozela, te-am botezat, hahahahahah, chiar ca, de la repezeala ma , ca daca ma apuc sa "vb"cu voi nu ma mai opresc...
Hai ca ma amuz de tine, ca esti haioasa foc, ba iti vine, ba nu iti mai vine, oricum daca stai pe langa noi, cred ca iei microbul si o sa vrei sa nu mai vina...
Cornelia, ma bucur ca sunt ok analizele si ca esti linistita si "facuta praf"...cunosc senzatia...am fost la Marimed azi, am un cd intreg cu bebelu'care da acolo din picioruse si ii pulseaza inimioara de nu mai stiam de mine de emotie...
Chocho, iubita, asteptam vesti...neaparat bune
Stefania, ma fac ca nu vad randul cu tigara... ufff, bine ca nu ti-a placut macar, ca iti afumi bebelu'mai omule...

Fetelor care va pricepeti, mi-a scris dna dr de la Marimed niste treburi acolo pe care nu le inteleg, poate ma descurcati si pe mine.
Zice asa:
CRL- 5mm
MSD- 52,7mm
BPD- 15mm
OFD- 18,5mm
MC (sau HC)- 52,9 mm
Cred ca e bine, ca mi-a zis ca a crescut, ca e ok cu varsta...

Cristina + bb 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lina79 spune:

Dragele mele,
Multumesc pentru incurajari.
Chocho, iti multumesc din suflet pentru tot ce mi-ai scris. Impartasim aceleasi ginduri. Trebuie sa infruntam totul cu speranta si optimism insa sa fim si realiste. Daca asa vrea Dumnezeu, poate ca e mai bine pentru noi. Luni sper sa am un raspuns. Multumesc tuturor pentru incurajari. Conteaza f.mult pt. mine. Va pup si ma rog ca totul sa fie bine pentru noi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Pup fetele!
Ce harnicutze ati fost voi azi...ce-ati mai scris..eu am fost la cosmetica, manichiura si coafor azi, ca eram vraiste de atata rau si zacut...noaptea trecuta am dormit 3 ore, in rest mai mult am vomat, Doamne ce rau mi-a fost...in fine, sper sa se termine odata si cu raul asta..
Fetelor, maine la duc la Marimed si am niste emotiiiii!!!

Pika, scuze scuze, v-am incurcat doámnelor japanese

Sa imi tineti pumnii maine pls pls, va dau raportul cum vin de acolo

Cristina + bb 10 sapt

`

Nu-i nimic,nu-i nimic!!!

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput