Mamici de iulie - august 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Vai ce bine!Toata lumea a mers la eco!Miercuri mergem si noi...abia astept.Trebuie sa miste si la noi,nu mist?Ce emotii am!Doamne ajuta sa fie totul bine!Choco hai ca se umple iar forumul de vesti bune,sa ne vii si tu cu o veste buna.
Oricum vad ca te tii bine.Ai dreptate.Putea sa fie si mai rau...data viitoare o sa fie si mai bine
Va pupic fetelor!

11+

SARBATORI FERICITE

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna dimineata si sa aveti o dimineata frumoasa
la mine ninge asa de frumos in Germania , ce ma bucur ca v-om avea zapada de Craciun.
Gezela , tu ai avut UC la fel ca mine si eu tot pe 7.12 trebuia sa vina,iti tzin pumnii pt maine si ma voi gindi la tine,iti doresc din suflet sa te intorci cu vesti bune.
Chocho ce faci cum te simti ,cind ajungi la medic? sper sa se vada si sa fie o intimplare ca nu l-au vazut.Eu am avut o chestie asemanatoare si nu l-am dat afara pina nu a scazut Hcg si asta sa intimplat in saptamana a 11-cea abia atunci am renuntat deoarece ma simteam bine,eu sunt mai incapatinata si pina nu ma conving nu renunt asa de usor,cu toate ca sunt fecioara si nu berbec ca sotul meu
Eu maine dimineata plec ca sa vad ce e cu analiza de Hcg si pe urma sa vad ce spune med.
Fetelor va doresc o duminica frumoasa si ne sa ne auzim de bine de luni incolo numai cu vesti bune

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Uite citi-ti cu toate aceasta poveste eu am cauta-o special pt voi si in sepcaial pentru Chocho deoarce totul e posibil in ziua de azi .
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15777&SearchTerms=oana

pupiciii

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Buna, burticoaselor!
chocho ce ti-a spus medicul? Sa dea Domnul sa fiti bine!
Fetelor, fiti optimiste, nu va mai ingrijorati asa tare! Va rog mult, toata agitatia va face rau!
miti incearca sa vezi un medic, chiar daca e dificil sau costisitor, e mai bine asa. Daca ai nevoie de reteta, poti lua medicamentul de la alta gravi, gasesti tu o solutie, daca medicul nu-ti da pana in 12 saptamani... sau nu am inteles eu bine?
zozela nu te mai framanta atat! la cat te zbuciumi si daca nu esti gravi, tot nu-ti vine Cm-ul.
fabya sa fie totul ok!!!
mamaluidavid eu ma bucur ca ai fumat! acum nu te ma zbuciumi cu "sa fumez, sa nu fumez", acum stii ca sun yak! Ai scapat de-o grija.
angelli nu avem cum sa radem de simtomele induse prin autosugestie; sunt femei la care starea de gravidie ia amploare astfel, li se umfla abdomenul, le curge usor lichid din sani, etc.
In plus, e simplu sa creada o femeie care-si doreste ca e gravi, manifestarile premenstruale seamana mult cu cele de sarcina in primele saptamani.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna fetelor!
Eu as vrea sa fac pomul in seara asta dar sa vad cum ma simt pana atunci.
Ieri am scos salopeta de gravi la purtare caci blugii nu-i mai suport inchisi la nasturi si pana cand imi cumpar altceva asta e singura solutie.
chocho, ce-ai facut la doctor??????
Cristina_Ioana, ma bucur ca ai facut eco si ca bb e bine!
Fabya, iti tin pumnii maine sa iasa analiza buna!
Va doresc la toate o duminica cat mai reusita in continuare.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

cornelia, ce dragut! ieri am luat si eu bradul, dar nu-l pot impodobi azi, sunt singura si ar fi prea mare efortul; noi il punem sus pe masa, asa ne-am obisnuit de cand era Alex mic; oricum, avem si catel si pisica si nu as vrea sa pape cutu vreun glob, ca e in stare!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Na! Iote ca-mi veni!!..Cu durerile de rigoare,cu tot tacamu'!!Da' nu le bag in seama..
Fetelor mi-am luat bradE asa de bogat!!Sunt superfericita!!De-abia astept sa-l impodobesc..Pana una alta..sta cuminte in curte la mamaitza!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Buna fetelor,
Ieri am impodobit bradul. A iesit f. frumos ca e si f. mare.
(eu stau la casa) Sotul a pus beculetele si globurile pe varf si mijloc si eu pe la poale. E ... acum l-am impodobit trei persoane nu?!
E asa de frumos ....!
Cam liniste azi...

Emilia 7+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iryn@ spune:

Buna burtici!!
Avem vesti bune, am fost la eco, bebe e bine , a crescut, are CRL=2,94cm si 9w5d, inima bate bine,iar fibromul e cuminte, nu a mai crescut(sper sa ramana asa).
Pentru greturi(in ultima vreme au fost mai suparatoare mai ales seara, nu stiu de ce) am baut suc de coacaze(nu e atat de acru ca cel de lamaie-mai ales ca eu am in antecedente probleme cu stomacul si nu prea imi sunt recomandat citricele care,normal, in prima sarcina au fost uneori insuportabile, mai ales in ultimul trimestru)asa ca vi-l recomand.
In privinta tigarii in sarcina, nu vreau sa tin morala la nimeni, mai ales ca am fost fumatoare, ultima tigara am fumat-o asteptand rezultatul la testul de sarcina...nu radeti , a fost chiar ultima- am avut o motivatie foarte puternica sa le las , nu credeti?Dar riscurile sunt mari si nu cred ca merita: risc de avort in orice trimestru, risc de nastere prematura, greutate mica a lui bebe,
destul...cred...
Imi pare enorm de rau pentru toate fetele care au avut probleme in ultima perioada(mai ales pentru gio pe care o cunosc), numai cine nu a trecut prin asa ceva nu poate sa-si inchipuie ce e in sufletul lor.Din pacate si eu am avut o astfel de experienta , inainte sa-l am pe Sebi si e.... cumplit.Nu vreau sa intru in amanunte, e de domeniul trecutului. Va doresc sa treceti cat mai usor de perioada ce urmeaza, sa va intareaca Dumnezeu si sa o luati cat mai curand de la capat. Stiu ca e greu , dar nu imposibil!Pumnii sunt stransi pentru voi!!!!
Pupici,
Irina10+ si Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pt.cine vrea sa vada:"In Pantec" pe National Geographic-acum!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput