Mamici de iulie - august 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
cornelia_laura spune:
Chiar ca e prea "liniste" pe aici....![]()
zozela, daca asta ti-ai dorit atunci ma bucur ca ti-a venit!
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
huacin spune:
zozela ma bucur ca a iesit cum voiai!
Fetelor, abia astept sa impodobesc bradul... Sa pun luminite in toata casa... Nu imi mai incap in piele de incantare... Sa va spun ce am patit azi: am avut ceva treaba si a trebuit sa traversez orasul; stiti ce m-a stresat pana am realizat? ca era drumul prea liber; ma tot uitam in oglizi, am realizat abia cand am intors capul
nu aveam ce masini sa vad, d'aia nu le vedeam.
Valentina
chocho spune:
Dragele mele, revin si eu dar din pacate nu cu vesti bune. Am fost sambata la al treilea medic, un medic extraordinar, si in urma ecografiei diagnosticul a fost foarte clar: oprita din evolutie. Am vazut cu ochii mei sacul embrionar gol, micsorat in dimensiune de miercuri pana sambata si deformat, semn ca organismul incepuse absortia. Medicul mi-a explicat clar ca nu are rost sa astept caci la 9 saptamani trebuia sa se vada mult mai multe lucruri, embrionul e absolut imposibil sa nu se vada, si mai mult de atat saculetul daduse inapoi si arata ca un bob de fasole, nu mai era rotund cum l-am vazut miercuri. Aveam deja dureri de burta de 2 zile, asa ca dupa cum a vazut el la ecografie mi-a zis ca complic lucrurile daca astept, caci avortul spontan va fi dureros in cazul meu ca incepuse un pic de infectie. Asa ca am acceptata chiuretajul, m-am dus convinsa ca daca parerea a 3 medici este aceeasi atunci e cazul sa ma las batuta. Am cerut anestezie generala caci eram de-a dreptul ingozita si sfarsita de ideea ca cu asta se incheie lupta mea. Asa ca in scurt timp am intrat in sala de operatii, m-a mangaiat pe cap anestezistul de 2 ori si mi s-a rupt filmul. M-am sculat intr-o jumatate de ora in salon, fara nici o durere, ametita de anestezie si linistita intr-un fel ca am terminat cu suferintele. Oricum sperantele mi le pierdusem deoarece in ultimele zile aveam doar dureri de burta, fara nici un alt simptom, nici macar noaptea nu ma mai sculam la pishu, dar tot conteneam sa mai sper in adancul sufletului. Acum iau antibiotic 5 zile, m-am odihnit cat am putut, am jelit cat am putut, si nu pot decat sa sper ca ziua de maine imi va aduce curajul sa o iau de la capat si speranta ca nu o sa mai trec prin asa ceva.
Imi pare nespus de rau pentru cele care sunt sau au fost in situatia mea, insa trebuie sa ne bucuram ca suntem tinere si sanatoase, si nu avem motiv sa nu speram ca D-zeu ne va da si noua bebe data viitoare.
Va pup pe toate cu drag, va multumesc enorm pentru sprijin, si o sa va mai citesc sa vad ca sunteti toate ok, si o sa va mai dau cate un semn din cand in cand, iar cand o sa aflu vestea cea mare o sa va anunt, poate nu nasteti pana atunci, daca nu, va caut eu pe la scutece.
Toate cele bune, sa va tina D-zeu sanatoase si Sarbatori fericite va doresc!
emiliapop spune:
Chocho ma bucur ca ai reusit sa te linistesti cat de cat 

si te astept cat mai repede cu vestea cea buna!
Sa stii ca locul tau aici in grup nu o sa ti-l ia nimeni il tinem ocupat si te asteptam sa ne scrii cat mai des!!!

Emilia
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
huacin spune:
chocho imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa! Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste asta si fizic si psihic!
Valentina
emiliapop spune:
Iryn@ce bine ca ne dai vesti bune
, ne creste moralul
!!!
A in legatura cu sucul de coacaze:
ce marca este? Stii si eu am cam avut probleme cu stomacul si m-ar ajuta ...
Fetelor m-a ajuns si pe mine
, daca pana ieri va dadeam sfaturi, acum nu mai merge cu musli si iaurt ca le
.
Asta e
.
Am inceput cu capitolul 1- greturi si am trecut la 2-
.
Voi cum va mai simtiti?
Dar chiar toate sunteti plecate in seara asta?
A... inseamna ca va simtiti bine!!!
Emilia 7+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
cornelia_laura spune:
chocho
, pur si simplu am ramas fara cuvinte si ma doare sufletul pentru ca ai fost nevoita sa treci prin asa ceva. Acum ca faptul e consumat trebuie sa incerci sa vezi "jumatatea plina a paharului". Mai mult ca sigur bb ar fi avut probleme si mai bine ca a intervenit selectia naturala. Esti tanara, ai o familie minunata alaturi de care sunt convinsa ca vei reusi sa o iei cat de curand de la capat. Si mai ales il ai pe David pentru care merita sa zambesti in fiecare zi oricat ti-ar fi de greu! Sunt cu sufletul alaturi de tine si stiu ca baietelul tau va sti mai bine ca oricine sa-ti stearga lacrimile. Sa ramai alaturi de noi, sa ne spui cum te simti si imi doresc ca mult inainte ca vreuna din noi sa ajungem la nastere, tu sa ne dai vestea cea mare!
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
huacin spune:
chocho , cornelia are perfecta dreptate, subscriu la tot ce a spus din tot sufletul! Ai mare grija de tine!
Valentina
Galushca spune:
chocho scumpa, suntem aici langa tine... imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat, dar timpul si dragostea celor din jur vindeca ranile...
Daca e sa o luam logic, faptul ca ai deja un copil inseamna ca problema nu e de la tine - pur si simplu de data asta nu a fost sa fie, probabil era ceva in neregula. Bine ca ai fost la mai multi medici si ca ai decis in cunostinta de cauza.
:pupic: :floare:
Esti o fata dulce si vesela - nu lasa tristetea sa iti intunece sarbatorile, bucura-te de familie si ai sa vezi ca doamne doamne o sa va dea inca un bebe frumos si sanatos, cand va fi timpul pentru el :)
Pupici si sa mai vii pe la noi!!
mamaluidavid spune:
Buna burtici!
Chocho
multa putere in continuare si daca nu iti e prea greu,mai intra sa ne spui despre tine.Te astept cu vestile bune cat mai repede.
A trecut si petrecerea lui David,a iesit super,sunt foarte multumita.
Japonezii au fost absolut incantati de mancarea romaneasca si nu conteneau sa ma laude ce gospodina desavarsita sunt![]()
Ieri dimineata mi-a fost rau de tot,inca mai aveam unele lucruri de facut dar din fericire dupa o repriza de imbratisari cu noua mea dragoste...toaleta
mi-am revenit.
Poze...noroc ca am facut inainte sa vina musafirii,in timpul petrecerii am fost super ocupati,speram sa primim pozele facute de invitati.
Nici macar poza la tort nu am reusit sa facem
.
Am avut 8 pitici dar toti au fost cuminti,au dat buzna peste jucariile lui David
,el fiind cel mai micut nu l-am putut lasa sa se joace cu ei,risca sa fie calcat in picioare
.
Dar a iesit super,seara am picat toti de oboseala,mai ales eu.Pur si simplu nu imi puteam tine capul sus de somn.Noroc ca am folosit farfurii si pahare de unica folosinta deci dupa aceea stransul a fost usor si nici nu am avut prea multe vase de spalat![]()
Hai ca sunt total off topic,scuze 
Stefania 7+ 
David
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64652" target="_blank">Mamici de iulie - august 2006 (9)