Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (141)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
Andreea, se transmite prin contact direct cu persoana - maini bagate in gura, baut apa unul dupa altul, etc. da, trebuie sa ii faci analiza la coprocultura neaparat! dar nu te ingrijora, e cam mult timp de la contact! pana acum trebuiau sa fie ceva simptome.
PS: am editat ca citisem la inceput: "timp de o luna jumatate"
ANDREEABANICA spune:
imi vine sa plang,contactul nu a fost lung,am fost in vizita cateva ore,dar s-a jucat cu jucarele.....
ANDREEABANICA spune:
Roxana,multumesc din suflet...totusi pentru linistea capului meu o sa-i duc si kk la analiza.
corianai spune:
Raportam un copil exemplar de cuminte care a dormit tun juma de ora cat s-a tuns muma-sa Nu credeam sa am norocul asta!!
Puneti pozele alea sa va vedem odata, nu ne mai tineti in suspans!! poate ma trezesc cu ceva in cap ca lumea are treaba, nu freaca menta ca mine
ANDREEABANICA spune:
Cori sa-ti fie de bine,duamna,ai vazut ca ti-ai facut griji de pomana,ai un ingeras de copil,pupa mama fata cuminte
hihihi shi io frec menta,asa ca...haideti domne odata cu pozele alea!....nu dati
leeloo2004 spune:
Dragelor, dar ce spor aveti la scris! Eu pina acum am avut o zi super-aglomerata (oricum a inceput prost de dimineata cind am facut aproape o ora jumate pina la servici - cind de obicei fac max 20 min...) si inca nu s-a terminat...
Cit despre baie - parca Daria spunea ceva - lui Stefan ii fac baie cu apa calda, dar nu fierbinte si dureaza cam 30 min cu zbenguiala de rigoare...
Si va rog, nu mai vorbiti de ciocolata ca eu sunt ciocoholica si nu stiu daca exista echivalentul AA si pentru astia ca mine...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Da, Felicia, Andrei e cu resetu' ! Are un fix pe butonul ala, trebuie sa fac intr-un fel si sa ridic calculatorul de la indemina lui, ca ma duc cu capul ! I-am explicat de enshpe ori ca nu are voie sa puna mina acolo - asta apropos de discutia serioasa cu fii-miu, hehehe ! -, i-am dat si peste degete, l-am tras si de par si degeabaaa ! Cum face cum neface si ajunge in preajma unitatii, se foieste pe acolo si pina nu apasa repede si scurt pe boton, nu se lasa ! Si e asa de fulgeratoare lovitura de gratie , ca nu am timp sa schitez nici o miscare !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
roxanaz spune:
pai Andreea hai sa te mai linistesc o data. tu te agiti atat ptr stat juma de ora si jucat cu jucarele? eu cred ca nu e cazul. tu fa-i analiza dar repet....nu cred ca e contaminata - sau cel putin nu de la contactul cu verisorul ei.
alice2004 spune:
Si Roxi, sa fiu daca nu ma apuc de box, ca si asa tre sa fac un sport ![:D}
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
vrabiuta spune:
fetelor, peste 50 min va astept sa intrati aici sa vedeti pozicile - sunt 60 de cadre la rezolutie mare:
vrabiuta.myphotoalbum.com
pana atunci, rabdare si tutun, ca si eu ma uit la ele si nu se mai termina de incarcat...
foto