Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (141)
Raspunsuri - Pagina 7
rain spune:
neata neata!
eu sint iar in viteza, astazi bucataresc, ciorbita de curcan si ardei umpluti !
si sint franta de oboseala, nu stiu ce a avut moatza noaptea trecuta, sau incepe distractia cu dintii, ca la noi abia acum incep sa iasa, sau era inca entuziasmata de petrecere, ideea e ca s-a trezit la 12 si pana la 3 n-a mai adormit, avea chef de vorba, dar nici eu n-am bagat-o in seama, pentru ca tot nu adormea, pe la 2.30 i-am dat 3 ml de panadol si peste jumatate de ora a binevoit sa adoarma!
si ca sa vedeti ce mama rea sint, la 9.30 am trezit-o, la cat era de obosita probabil ca dormea pana la 11, ei bine ...n-am lasat-o, abia acum am dus-o la nani cu toate ca s-a dus de cateva ori in camera la ea si imi arata s-o urc in patut, la nani!
mama denaturata ...dar nici ca ea nu se poate, sa se invete minte!
Olivia, dupa "distractia" din noaptea trecuta ...te inteleg si va doresc sa-si revina Luca si sa dormiti linistiti toata noaptea!
Andrea, am vazut pozele cu Stefania, e asa dulce cu palarioara aia, bafta la castigat concursul!
Cori, distractie placuta in vacanta, poate ninge si folositi arsenalul
Gabi si Dana, va dati seama ca si noua ne-a parut rau ca n-ati venit, ne mai intilnim noi, i-am zis tipei de la Zig Zag ca avem copii petrecareti!
acum despre petrecere ...la zig zag era asa de frumos aranjat, ca de sarbatoare, aveau si un brad mare, au trecut testul motii, sa stiti ca nu l-a daramat nici unul si nici nu au tras de el!
am fost noi putini, dar ne-am distrat, am reusit sa stam mai mult de vorba, Dana si Ricardo sint niste frumosi, si de unde imi spunea Marcela ieri pe mesenger ca Ricardo e foarte cuminte ...a vrut sa ne arate ce poate, stiti cum e, in continua miscare, zambeste tot timpul, e foarte dragastos si cea mai tare chestie e ca arata tot timpul degetul mijlociu de la manuta, stiti voi semnu' ...da e haios foc cum tine el degetelu', Dana a zis ca nu ea l-a invatat!
le-am cunoscut si pe Ramona cu Sara, iubita d-lui Pufulescu, avea Sara un stil de a se arunca in piscina cu bile, terminatoare!
Ilinca (Luminitei) a fost cea mai cuminte, era si somnoroasa, dar daca e asa cuminte de obicei si ar si manca tot, ca sa n-o mai supere pe mami, i-am da diploma de cel mai cuminte copil!
d-l Pufu a mancat , tot timpul , si pentru ca la inceputul petrecerii a sarit Sara pe el sa-l pupe, s-au dezechilibrat si au cazut, a fost mai retras, a stat pe langa mami, iar de cateva ori m-a confundat pe mine cu Simona, venea sa-l iau in brate, il luam, si cand vedea ca a gresit persoana o cauta repede pe mami a lui ...
la sfarsit am ramas eu cu moata, Dana cu Ric si Marcela, iar in timp ce imbracam piticii ...ce credeti ...moata si cu Ric s-au pupat ca in filme, pe gurita, din pacate momentul nu a fost pozat, sau poate ca-i mai bine, ca noi nu vrem s-o facem geloasa pe Giulia!
Giulia, Ric e tot al tau, a fost ceva accidental, din plictiseala!
va pupacim, poate pun si eu ceva poze dupa amiaza!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
alice2004 spune:
Daaaa, daria, alba ! Ciocolata alba este preferata mea de cind ma stiu si daca e si toblerone, nu imi mai trebuie nimik si imi trece orice suparare, hehehe, stia omu meu de ce mi-a adus-o ! Am primit de mos nicolae numa ciocolata - si ma indop cu ea ca o gisca ... mama, ce comparatie am gasit ! Daca ar sti medicul meu cardiolog ce fac io, m-ar lega instantaneu !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
alice2004 spune:
Rain, ma bucur ca a fost placut la petrecere si asteptam pozici !
Si spor la bucatareala si apoi pofta buna !!
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
szivarvany spune:
Alice - daaa, ciukalataaaa albaaa
Rain - ce fain ai povestit, ma bucur ca v-ati distrat !!! Pozeeee Si Giulia nu e geloasa deloc
Carmenp - ce faceti ???
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
ANDREEABANICA spune:
Buna fetele!
Ce fac petrecaretele,Nicole vad ca treaba ca de obicei,restul...haideti impresii si poze.
Noi pe aici,suntem pe cale sa adormim de pranz,nu eu ci picea,sa vedem deocamdata ii spune pa lui Dexter
Daria nici noi nu facem baita atat de fierbinte,moderat as putea spune si cam 10-15minute.
Roxa bun cozonacul,ha?
Alicea cum mai esti?uite iese soarele,hai lasa depresia ca viata-i frumoasa,un pentru tine.
...sunt pe aici...ca am pus-o in pat,gata...
alice2004 spune:
Asta e a doua oara cind imi da reset ca calculator ... am zis eu ca e una din zilele alea !
Andreea, multumesc !Pupici si pentru tine !
Tocma ce ma intrebam de ce mi s-a facut racoare cind constat ca astia din bloc iar lucreaza la ceva, ca au oprit caloriferele !
Mama cuiva ... sa zic si eu ceva de binecuvintare pentru ei ...
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
pako spune:
Buna!
Nicole, multumim de povestire...asteptam si pozici.
Roxana, mumos foc Patrick...vad ca s-a lasat de sticlele cu bere, acum se drege cu apa.Zi-mi si mie cum ai facut umplutura de mac?Vreau sa fac si eu anul asta un coonac cu mac dar n-am idee cum e cu macu'.
Daria, apa calda-fierbinte...bine ca sta la baitza.A mea cu greu o pacalesc, adica adus caditza in sufragerie ...Eu zic ca nu-i problema cu apa daca Giuliei i place.Numai sa nu ajunga apa mai sus de inimioara....zic eu.
pako spune:
Alice, cine da reset? Gizmo?...pai sa se ia de mana cu Andreea mea...
Noua descoperire a piticoatei este sa scuipe....da saliva afara pe tot ce prinde...pe jucarii, pe telecomenzi...
Si are ce are cu un ficus....il trage de frunze.Ii tot spun sa nu mai traga ca o doare...o trag si pe ea de par si-i spun ca asa o doare si pe frunzulitza cum o doare pe ea cand o trag de par.Nu asculta! Se duce la ficus, trage de frunza, se uita la mine si imi arata parul s-o trag de par.....Nu mai am cum sa-i explic...trebuie sa mut ficusul.
roxanaz spune:
Felicia, uite aci: pui la rasnita/blender cam 150g mac, ii dai 304 impulsuri sa il mruntesti. il pui la fiert cu o cana de lapte, ceva zahar vanilat sau arome de care vrei. il lasi pe foc fff mic pana scade si devine pastos. il lasi la racit si gata.
Alice lasa mama nu pune la suflet! e adevarat ca in starile astea....iti vine sa omori pe oricine. de aia e bun un sac de box la casa omului!!!!
ANDREEABANICA spune:
Roxanaaaa,plisss spune-mi si mie cum se transmite giardia?....tocmai am vorbit cu cumnata mea,care are un baietel de 6luni si mi-a spus ca are giardia si oxiurisi noi am fost in contact cu ei acum o luna jumatate...oooo,sper sa nu fi luat,ce mai tre sa duc cacutza la analiza,oooo,shit....sunt simptome?cum se manifesta?