Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

daca tot aveti timp, si pana le uploadeaza Marcela pe ale ei, am reusit eu sa pun cateva:
http://community.webshots.com/album/523520300iVAZaX

Alice, boxul ti se potriveste de minune ...la kilele tale !

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehehehe,Rain, asa a inceput si Arnold !
Am vazut pozele, doamne, ce copii scumpi ! Si cuminti, daca bradul a ramas intreg ! Iar Ema cu Ric sint niste frumosi ! Pupici tuturor si multamim pentru pozici, Nicole ! Ultima, cea cu "mami, te-ai plictisit la semafor ?" e mortalaaa !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

super poze nicole!!!
ale mele s-or incarca pana la noapte??? deocamdata sunt vreo 20 pe site. nu au nici un fel de corectura (ochi rosii, reincadrari), nu am avut timp de nimic.

When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies.
- James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Vazut pozici frumoaseeee......
Da' chiar asa, duamna pasarika, pi undi iesti??

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Ce frumooos a fost la petrecere!!! Multumim Nicole pt poze, imi era dor sa va vad. Acum asteptam setul 2 sa te vad si pe tine!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neta neata si din coltul acesta de lume.
Olivia da sunt roscata acum, adica ceva intre roscat deschis (unde sunt firele albe si-mi crescuse parul ) si roscat inchis unde era vechea vopsea(cat mai era din ea). dar nu e un roscat strident, e unul chear placut.Cineva spunea pe aici ca asta e culoarea romancelor, caci mai stie inca doua care folosesc culoarea asta.
Cu somnul, nu am cum sa te ajut, caci la mine Adeluta doarme de seara pana dimineata.Se foieste, se mai trezeste , dar se culca la loc. Cica adoarme in patul mare, singura si o muta maica-mea la ea in patut.
Roxi mama, tura de repetitie, dar tu chiar esti pusa pe munci. Si ce mai miroase a cozanac aici pe DC, mai ca-mi lasa gura apa.
Eu anul acesta nema pregatiri, doar un pic de aspirat etc, caci suntem plecati. Peste o saptamana am zburat.
daria nu se stie, se cerceteaza. Acum asteptam. Sa vedem daca e cu ochi sau nu.Pe la anul nou vom sti daca e alba sau neagra. Sotul spune ca are el un feeling ca e cu ochisori, si ca mosul imi aduce ce-mi doresc, adica doua liniute...dar eu nu cred pana nu vad.

hai ca termin de citit in pauza urmatoare.
Acum va pup dulce.

Liliana

Mergi la inceput

Chiar ca ... pe unde esti, doamna psasarikaaaaa ?
Si Liaaaaa .... esti ok, sper !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

madam chizdul..ica la apel: am treaba muuulta, nu ma vad de chitante, bonuri si facturi, bleah, parca nu se mai termina...
da-mi fac timp si pentru dana, olivia, si care-o mai hi, pentru mine in special, ia ascultati voi aci, in sunet de harpa si o voce de soprana:
melancolie, dulce melodieeee,
melanoclie, misterios amoooor,
melancolie, melancolieeeeee....
si ma opresc aici ca am uitat ultimu` vers din strofa
ajtept pozele alea!

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

vazut pozici cu niste copii dulcei foc......

Roxana, multumesc de retzeta, am salvat-o.

Mi-am facut si eu la pranz niste spaghete si ca sa stea linistita Andreea in timp ce mananc i-am pus si ei cateva spaghete(fara sos)intr-un castron imens ca sa aibe unde se balaci.2 secunde nu m-am uitat la ea si cand intorc capul Andreea mea isi pusese castronul cu spaghete in cap....nu stiam ce sa fac, sa rad sau sa plang.

AndreeaB,tin pumnii sa fie bine maimutzica frumoasa.

Mergi la inceput

Eeeeh, Carmen, acilea-iereai ! Pai sporuri si succese la trebile pe care le executezi ... sa termini repede si bine ! Fromos cintecel ... si suava vocea ...
Felicia, io as fi ris cu pofta, sincer ! Dupa care m-ar fi luat plinsu' gindindu-ma la ce aveam de curatat ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput