Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Aud ca v-ati distrat foarte bine ieri la petrecere - tare imi pare rau ca nu am putut fi cu voi - insa eu de la birou am plecat pe la 6 si ceva asa ca nici macar pe la 7 nu as fi putut pleca de acasa... In fine, sunt convinsa ca o sa mai fie ocazii sa ne vedem!
De azi am sa o tin tot intr-o petrecere: diseara am petrecerea de firma, simbata cea de la sotul meu, pe 24 vine Moshu' si ne ducem cu piticii la o prietena, pe 27 am eu invitati pitici pentru ca e Sf.Stefan, iar de Revelion cred ca o sa facem acasa la noi, cu inca 2 familii de prieteni care au piticei mici ca Stefan... Suna bine, nu? Dar tare aglomerat - sa vedeti acum cum intra in functiune talentele mele culinare (ascunse...).
Roxi - felicitari pentru cozonaci - eu la asta nu m-am bagat pina acum, sunt specialitatea soacra-mii care ii face de te lingi pe degete - nu i-a ratat niciodata!
Cam atit, acum ma intorc la treaba...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Corianai, ce vacanta frumoasa !!! Sa aveti zapada din plin si sa va bucurati de ea cu mici, cu mari, cu saniute, patine si ce mai duceti cu voi. Si Craciunul tot acolo il faceti, aproape de tara lu'mos Craciun?
Cat despre melancolii, cred ca fiecare dintre noi trecem prin starile astea in preajma Sarbatorilor, fie pentru ca suntem departe de cei dragi, fie pentru ca unii din cei dragi s-au dus dintre noi, fie ca mosul nu ne-a adus chiar ce am dorit. Dar haideti sa ne gandim la copilasii nostri pentru care de abia acum incepe descoperitul "Miracolului de Craciun" si sa ne bucuram impreuna cu ei.

Gata, ca ma cuprind si pe mine dorurile...

Daria, si eu cred ca va cam opariti voi pe acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Daria eu stiu cum e cu scosul din apa, si io mananc bataie pe bune, Eva da ca lumea si zgarie cand nu faci ce vrea ea De asta nici nu m-as incumeta sa o bag la baie zilnic, ca raman fara par in cap
Apropos de par, am avut o idee taaare kakacioasa ieri, nu stiu unde mi-o fi fost capul, si mi-am facut programare la coafor azi la 12, cand Mara e la scoala... Parca o vad pe Eva prin par pe acolo pe jos. Si numai sa ma grabesc si sa ma stresez la coafor nu am chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La noi baia dureaza maximum 10 minute, si nu in apa asa fiarta.
De asta-seara voi fi mama eroina, cu sot plecat pana marti. Asa ca voi profita de ocazie sa am o discutie serioasa cu fiu-meu, si sa-i explic ca si mama-sa are un rol in casa, si ca nu e tac-su centrul universului...In ultimul timp m-a innebunit rau cu preferinta asta pentru ta-su, pe care n-am mai vazut-o la NICI UN copil. Plus ca ma face de kkt in lume cand se arunca ca disperatu de gatul lui ta-su. Si lumea se uita compatimitor la bietul tata calarit de copil, in timp ce mama sta linistita, fara nici o apasare

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ina hihihihi lasa-l maica....ca isi revine el! acu probabil in faza "iubirea pentru tati e o comoara". asculta la mine. si Pat vrea numai la taica-su cand e acasa, in brate, pe jos, calare, oricum. eu zic sa nu te stresezi. si DA, mi-a placut muuult de tot expresia "discutie serioasa cu fi-miu"
Lumi a mancat Pat aproape o felie de cozonac dimineatza. na, ca iar ma laud. ce-oi avea azi?
voi ziceti ca la buc ninge??? trimiteti si p-aci un pic...ca tare urat e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Zau ca nici daca-mi dau astia cel mai tare premiu nu mai fac inca un copil !! Ca daca iese tot ca Andrei, nu-mi ramine decit sa ma apuc de bungee-jumping, da' fara de coarda ! Azi e una din zilele alea cind nu vrea nimik altceva decit sa stea in picioarele mele, nu jucarii, nu carticele ... m-a innebunit deja ! Cica sa ai grija de casa si sa mai faci si de mincare, hehehehe !
Olivia, ma intrebai de ce nu ma mai nerfez asa si de ce imi trece mai repede daca se intimpla totusi ... pai nu stiu exact, asa am constatat ca se petrece, uneori imi simt creierul atiiiit de obosit, incit nici sa ma mai enervez nu mai pot ! Nu mai am timp aproape de nimik, ieri vrusei sa vaz si eu un film, dar cum au unii noroc - adicatelea io - ma lasa dvd-ul, nu stiu ce naiba are si nu a vrut sa imi citeasca nici un cd ! Asa ca m-am reorientat la o carte, ca am un teanc care ma asteapta ... dar ce, am putut sa citesc mai mult de citeva pagini ? Hehehe, si ghici de ce ?...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Aaaa, si Roxi, sa stii ca aici se cam face ca ninge, e asaaa, marunt si mai mult o sa murdareasca tot prin citi, ca de pus nu se pune nik !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice mersi ca m-ai consolat! si un pupi mare special pentru tine sa iesi din starea asta!

Mergi la inceput

Multam fain, Roxi !
In cele din urma, dupa lupte seculare, am terminat si mincarea pe care o faceam, a iesit o ciorba mama-mama, o sa-i placa omului meu, ca el le are cu dastea acre, iar eu ma consolez cu ciocolata toblerone, favorita mea !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice - Toblerone alba ??? Trimite-mi si mie. Si pofta buna la ciorbita si nu mai fi suparata

Si io am o stare de kkt ca ma tot framanta gandul la sania aia ... ma impusca sotul ...

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput