Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (141)
Raspunsuri - Pagina 5
amironeanu spune:
Neata!
Mai, ce fete harnice pe aici! Sambata si eu vreau smotru general (o si trimit pe Stefi la soacra mea), iar in privinta bunataturilor de Craciun, mergem intreaga familie la mama. In fiecare an o admir din ce in ce mai mult pe mama!
Eli, ce bine imi pare ca Stef incepe sa doarma mai bine!
Olivia, uite Eli ti-a dat o idee buna. Chiar el ce vrea sa faca cand se trezeste?
Ca de obicei inainte de Sarbatori am treaba o tona, sper sa mai pot intra, avea o gramada sa va spun, dar am uitat
A, Ioana, multumesc mult ca ne votezi! Sa stii ca si azi se mai organizeaza sedinte foto, daca vrei sa ajungi cu Maria. SI uitati aici citeva din pozele care ni le-au facut cei de la Ieseanul http://community.webshots.com/album/523471549qRvyiR
Edit! Uitam ceva foarte important. L-am vazut pe Patrick
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
szivarvany spune:
Buna dimineata !!!
Roxanaz - l-am vazut pe frumosul ochios Uaaa, ai si facut cozonaci ? Ce pofta am, da` pentru alea cu mac
Kim - sa vina somnul si la voi. Noi raportam o noapte dormita de la 23,30 pana dimineata la 7,45
Amironeanu - noi nu putem vota ??? Imi plac alea cu palarie, o frumusete Stefania !
Polux - cum stati, e sau nu e cu ochi ?
Si io tre sa smotruiesc si sa fac fursecurile si altele de acest fel si baigli, da` astea de luni incolo
PETRECARETELEEE, haideti povestiti !!!
O zi frumoasa va dorim !
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
roxanaz spune:
heheh Daria i-am facut, nu ziceam asa? special pentru tine pun o poza diseara, daca mai e vreo felie! nu am apucat in schimb sa fac baigli...ca eram cu iepurele bucatar sef pe cap.
hahahahhaha Cori ce ma distrezi cu svenssonii si anderssonii. auzi, voi aveti zapada?
vrabiuta spune:
neata neata, ningeeee
frumoasa petrecere, piticii s-au distrat, au interactionat, s-au pupat, au dansat... imi pare rau ca nu am avut o camera de filmat, ar fi fost niste momente de neuitat. dar am avut aparatul foto si am cateva pozici pe care o sa le pun pe site in cursul zilei de astazi.
o zi frumoasa tuturor!
foto
roller025 spune:
Neatza!
Io n-am mai ajuns la party aseara din motive de sotz intarziat pe drum
Am vazut poze cu Patrick si Craciunitza Stefi.
Io nu mai zic nik. De sarbatorile astea n-am kef de gatit, facut curat sau sarbatorit. Am cazut intr-un ocean de melancolie de nu mai pot iesi cu toti colacii de salvare pe care mi-i arunc. Asa ca m-am hotarat sa ma'c la petrecerea de Craciun a firmei, care e vineri seara, fara partener Iar de sarbatori ma fac pachet si ma duc la mamaaaaaa.
Roxane, spor la cozonaci! Andreea, sa-ti iasa carnatii gustosi!
Olivia, nu'sh ce sa-ti zic de somnul marmotei. Io cred ca Lucaciu simte ca voi sunteti tensionati de situatia asta si il deranjeaza si pe el. Crezi ca nu e suficient de obosit sau e prea obosit? Noi il mai scoatem pe Vicu seara pe la 4 - 5 la o tura de mers pe jos care il oboseste destul de mult ca sa doarma noaptea.
Aseara ma asteptam ca Vicu sa protesteze la somn, ca, deh, venise tac'su acasa, dar n-a fost asa. E adevarat ca ne-am culcat mai tarzior dar a adormit in patutul lui dupa o juma de ora de frichineli. Din pacate n-a mai dormit toata noaptea legat pentru ca tati a sforait si au mai fost plimbari de noapte prin casa. Asa ca s-a trezit destul de des si la un moment dat n-a vrut sa adoarma din nou decat daca stau langa patutul lui. Asa ca io am adormit in fund langa patut...
Scuze de roman. Astept pozeeeeee!
O zi buna!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
szivarvany spune:
Roller - cunoastem si noi horcaielile, faza tare e cand Giulia se ridica si isi pune capsorul pe gura lui tat`so, nu va zic, ma cocolosez de ras
Vrabiuta - asteptam poze de la voi !!! Cum stati cu botezul ? Pupa-i pe Ricardo si pe Ema din partea noastra !
Intrebare: in fiecare seara facem baita, in inel, in vana, cu apa pan` la subrat. Problema e ca Giulia protesteaza daca apa e calda si trebuie sa-i mai las apa fierbinte. Ies niste aburi si ea e rosie ca un rac. E SANATOS ??? Zici ca`i sauna. Dupa ce termina ea ma imbaiez eu sau tata`so ,depinde cine a fost cuminte si merita 10 minute de relax si apa este inca foarte calda.
_
Sarbatori fericite !
Mimilinca spune:
Buna dimineata fetele!
Hmmm, ce frumos miroase, a cozonaci! (de fapt, inteleg ca doar de la firimuturi mai adie ceva. a mancat si ochialbastri cozonac?) Da'stai sa vezi cand s-o apuca Andreea de facut carnati si alte alea ce mirosuri vor fi pe aici
Am fost aseara la petrecere!!!! dar nu am inca nici o poza sa va arat Am fost cam putintei (6 copilasi) dar tare placut a fost. Mai mare dragul sa te uiti la copilasi poznasi cum se invart ei unii pe langa alti, topaie, trag de masini, caluti, se bucura de muzica... de bile si baloane. Marcela, multumiri!. Asteptam cu mare interes urmatoarea intalnire sa cunoastem si restul poznasilor.
Dana, imi pare rau ca nu ai putut ajunge la intalnire. Mi-ar fi placut sa va cunosc. cat despre impachetatul de Sarbatori la mama, sa stii ca la fel vom face si noi si eu una sunt tare bucuroasa de chestia asta. Si scap si de grija bucatarelilor, a curateniei...
Olivia, imi pare rau pentru ca esti stresata si trista! Dorim sa se indrepte cat mai repede lucrurile!
Liliana, daca vrei tu sa fie si cu ochisori si albastri pe deasupra, Doamne ajuta!
Andrea tinem pumnii pentru Stefi!!
Carmen, dorim sa scapati de tuse! eficienta maxima mamaligii!
Si afara ninge, ninge,,,, se apropie Sarbatorile
O zi frumoasa tuturor!
roxanaz spune:
Danule ai mama nu fii asa melanoclicoasa! pupi de la noi si sper sa iti revii!!! si mai bine ca mergi la mama, ce rost are atata smotruiala?
Daria nu cred ca e prea rau cu apa fierbinte....da-i-o si tu incet-incet mai rece. si nu o tine prea mult.
corianai spune:
Nu avem zapada da' miercuri plecam la munte aici in nord si cica acolo ar fi. Noi luam oricum schiurile, saniutele, patinele, sper ca nu le caram degeaba!!!
Danule mama, si pe mine ma incearca melancolia de Craciun, mai ales acum ca suntem asa departe... Ia si plimba-te prin oras, cumpara cadouri si bucura-te de vitrinele impodobite sa vezi cum intri in atmosfera!!!
Despre baia fierbinte eu stiu ca nu e buna, mie asa mi-a zis asistenta. Pt Eva care mosteneste pielea mea uscata cica nu e buna apa deloc Eu cred ca un dus scurt seara e suficient, in baie ale mele se scalda cate o ora de le scot cu pielea incretita pe palme si pe talpi Oricum te sfatuiesc sa incerci sa reduci temperatura treptat cam la 37-38 C
szivarvany spune:
Corianai - vacanta placuta in munti; patinele ??? Ce fain ! Si io abia astept sa cresca Giulia sa ne cumparam si sa gasim un patinoar, ceva, sper sa se faca si la noi in salbaticie
Baita la noi: la 21,30 Giulia incepe sa turbeze si sa lovesca usa de la baie; las apa in vana, ea isi arunca jucariile in rasete. O bag in apa, incepe sa-i puna buretele pe cap, isi baga nasul in apa , o smotruiesc apoi ea cica se spala inca o data. Daca nu e apa calda, zbiara si zbiara. Dupa o juma` de ceas o scot din apa si ea zbiara de zici ca o trag de cap. E rosie si nervoasa si zbiara cat o tine gura
_
Sarbatori fericite !