Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

sint io cam busy ca tipa moata sa mergem la baita ...da lu' Carmen tot trebe sa-i raspund !

Carmen, daca insisti ...

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Carmen as vrea si io sa fiu shleampata si vai de mama mea ca tine si cu doi cupii frumosi si cuminti si asa tinerica,hehehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

si io tot bizi, da` lu` adina tre` sa-i raspund: frumosi, da, cuminti, hmmmm, tinerica iaaaa, as mai vrea io
rain, shi raspuns i aista?! zi clar "am ars haleala" ce, nu esti obisnuita cu fraza asta?! la mine iese din gura la fel de usor ca "buna ziua" par exemple...

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

olivia, vazut tunsuliciu`, bey, da` unde-ati facut pozele de-i atita verdeata si floricele multe, in gratina botanica?! ca nu se asorteaza cu zapada si frigu` de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am intrat sa va salut, ma doare capatana, astia imi aduc gramada de treaba, si tot timpul cand sunt in pauza. normal ca nu ma apuc acu de ele, dar imi stau pe creier.
am admirat pozele, ma bucur ca v-ati distrat, am pus si noi bradul ieri sa vedem cum reactioneaza micul, vrea sa si-l traga in cap, poate scapam totusi neaccidentati.
va pup pe toate/toti

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Carmen,am uitat esentialu...si cu loc de casa...hehehe...auz ai arvunit-o pe Ilinca?Ca daca Moata mica vrea sa plece pe fronturi straineze la Ricardo,il impachetez si io pe Alex(ca si asa ai experienta cu cupii cu roshu-n gat si senzatii de voma) si ti-l trimit,poate poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Si io bizi..dar lui Adina tot ii raspund...lasa-l mami nedecalotat...asta-i metoda invechita..am avansat. Daca nu face infectii (si asat stiu ca nu a facut) iar jetul este normal..no problema...Duracell...are 12 dinti si 4 masele...ce sa mai aisa deocamdata??? iar in timpul zilei..se plicitiseste..in timp ce MP butoneaza la TV
Si lui Carmen ii raspund...pozele sint facute in complexul in care locuim...fruomos ..da..dar acusica vreu' zapada!

Liliana....par scurt???? Pe mine ma bate gindul sa-mi lasa pleata

Mergi la inceput

A..am uitat...Carmencita felicitari pentru pamint....de citeva zile ma tin sa-ti spun..dar asa se intimpla cind esti tinerica:)..dar las' ca-mi revine memoria..la batrinete..ASa ca Adina...Alex era cuplata cu Moata..asta-i tradare!

Mergi la inceput

Am dat o fuga sa vad citi ani are Carmen..si am aflat anul ...este... ?9....asa ca mi-am luat raspunsul ...

Mergi la inceput

gonguto, io-st cam obosita, bine, de obicei, da` acu` mai mult, n-am inteles care moata pleaca la ric, a mea? ok, da-l la mine pe alex, ca am dat-o pe leacuri babesti, l-oi da si pe el pe brazda.
olivia, ntz, ntz, parca erai bizi, atunci ci catzi la anu` meu de nastere? multam frumos de urari, dupa ce termin treaba, am sa postez niscaiva poze sa vedeti priveliste de la mine de pe mosie.
gata, am pe cineva care face spume cind vede ratza asta cu fesu` lu` mos craciun pe monitor, nu-nteleg di ci. am fugit, noapte buna la romanika, spor la treaba la celelalte...

Mergi la inceput