Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia, am vazut un tunsulici..pupici la el

Io am in tot apartamentul gresie, iar in bucatarie si sufragerie am puzzle pentru amortizarea cazaturilor....deci a fost f. simplu sa curatz de pe jos mizeria.
Da' cate grade sunt la voi acuma????

Liliana...ha ha, m-ai amuzat cu catzelul.Sa stii ca nu s-a lasat si tot mi-a rupt o frunza...eu cred ca Andreea nu realizeaza inca ce nu e bine sau ce e bine sa faca...mai avem de crescut.

Adina sanatate lui Bubu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Hehehe,Olivia si eu am dat fuga repede sa aflu cati ani are Carmen da stiu eu ca e tinerica...sunt sigura de asta si nu-i tradare,ca Moata mica l-a "inselat" pe Alex cu Ricardo,hehehe,o fi fost Ric mai delicat,ca ALex ba o hranea cu forta,ba o alerga prin casa,ba o pupa de mai mai s-o rastoarne...deh iubaret cupilu meu,ce sa-i fac...si o mai si alinta pe Moata "bebea"(asta femininu de la bebe) si s-o fi suparat Andreea ca ea nu-i bebea...

Edit pt Carmen: la Ric pleaca Andreea lu Rain,prietena de carucior a lu' Alex...da mai bine trimite-o tu pe Ilinca la mine ca poate o invata sa pape cu lingurita de la Alex

Mergi la inceput

Si tot eu,desi bizi,nu pot sa nu-i raspund Oliviei:nu-l las sa-l decaloteze nici cum,no way,eu nu-mi chinui cupilu atata timp cat n-are probleme...
Si m-apuca nostaliga de bebedoi iar,da las ca-mi trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia, da parul scurt.L-am tuns asta vara dupa 25 de ani de par lung,lung...pana sub fund. Era cam greu de ingrijit cu maimuta prin prejur, si si incepuse sa-mi cada. Asa ca atunci cand am fost in Romania, mi-am schimbat imaginea.dar mi-a crescut deja cam 10-15 cm asa ca iar il las lung.

Pupici la gasca.

Sunt intre joburi.Fug la scoala.Vad pozele cand ma intorc.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adina..ai timp de bb2...cit cuprinde..la altele (nu dau nume )..este tragedia
Carmen bizi,bizi...dar ce sa fac cu curiozitatea feminina....

Mergi la inceput

V-am spus ca mai am par de trei spalari?..asta apropo de par..ca tot vorbeam cu Liliana...iaca a trecut un an si ...de la nastere..nu am alaptat..dar paru' ..cade ..precum frunzele
Roxi..pertecere frumoasa simbata..astept poze

Mergi la inceput

Si eu...am alaptat asha de mult(vreo 3 saptamani) da' paru tot cade...io mai am de vreo doo spalari,hehehe,la urmatoru bebe raman cheala!!!
Olivia mama nu mai e timp,ca bate tac ticu'(cum zice Alex) ca domnu sotz nu mai e asa tinerel,merge pe 33
Ma duc si eu inspre casutza mea,nu inainte de a va ura o noapte buna si pupe la copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Mama, dar ce spor ati avut azi!!!

Nu stiu despre ce se discuta, ma duc sa citesc din urma, am intrat sa vad poze de la petrecere. Daca nu adorm cu capul pe tastatura revin.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Vazut pozele, super! Se vede ca v-ati distrat si v-ati simtit bine.
Multa sanatate lui Alex, o noapte dormita lui Luca si pupici la toata lumea!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Adina...d-nul tata...poate sa procreeze pina pe la 80 de ani ...asa ca roul lui ..se ignora..sa nu ma spui....sis....
Andrea noapte buna!
Felicia..stiam eu ca tie iti este mai usor..imagineaza-ti mocheta de vreo citiva cm..cu burete dedesupt..si cioraba deasupra ...La noi sint vreo 15-17 grade ..ziua...

Mergi la inceput