Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (141)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
kim222 spune:
Mamici din Romanika...vreau sa stiu si eu unde se gasesc si cit costa animalute din plastic (dar mari)...ceva de genul asta : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6022593156&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1#ebayphotohosting
Am vazut la cineva..aduse din Romania..aici nu se gasesc decit mici ...Multumesc pentru ajutor..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pako spune:
Olivia,17 grade!!??....vreau si eeeuuuuuu....
Eu sunt cu ochii pe culinar.ro....caut meniuri pentru Sarbatorile de Craciun....
kim222 spune:
Felicia..si eu bintui pe acolo...ca ma musafiri de Craciun..musafiri am..dar chef ...ba! Cit mai stati in Germania? Andreea nu a ramas la bunci...ca eu acum m-am dezmeticit
pako spune:
Cel tarziu la sfarsitul lui martie plecam de aici.Nu am mai lasat-o...ne-am gandit ca e prea mult 4 luni fara ea...plus ca acum in vacanta asta am vazut la bunica un exces de zel in a-i da sa pape cam orice(ex-carnati de porc prajiti in ulei, muraturi in otet,plus alte teorii ca de ce-i dau fructe pe stomacul gol...)si eu nu prea sunt de acord cu conceptiile ei.
Asa ca atat cat se mai poate o tinem langa noi....m-am gandit ca cea mai buna solutie ar fi sa vina soacra-mea aici in ultimile saptamani ca sa ne putem termina si noi problemele cu Germania si asa o am sub control.
kim222 spune:
Asa-s bunicii..plini de exces de zel..... Bafta sa va terminati cu bine problemele!...Si fugi la nani ca-i tirziu!
eli spune:
kim (si alte mamici), eu am link-ul tau de poze salvat la favorites si mai trec pe acolo din cand in cand sa vad daca sunt poze noi.
nu ma lasa Stef sa scriu, nici sa vad poze, butoneaza de zor. ma bucur ca a fost petrecerea reusita. pupicei
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
eli spune:
s-a cumintit, ca a gasit telecomanda si butoneaza de zor.
dar petrecerea parca era planificata la alta locatie, nu?
Stef are niste bubite mici si rosii pe gat, vreo 2 si pe fata, iar pe burta (doar) zici ca l-am dat cu urzica, are asa ceva, cum se face pielea la frig.
o zi/noapte buna!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
buna dimineatza!
ioiiii ce spor ati avut manca-v-ar mama!
vazut marmota tunsa! ce mistoc eeee!
si pozele de la party, care-s bestiale.
io-s un pic intoarsa pe dos, azi noapte am visat ingrozitor de urat si dimineatza Pat a cazut de pe birou....nu are nimic dar nu mi-a fost prea usor.
scuze ca nu scriu prea mult acu, mai beau niste cafele si revin, sper intr-o forma mai buna.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Buna dimineata !!! Avem zapada, dar s-a cam flescait si noi nu avem saniuta aia portocalie
Vazut pozele faine, da` faine-faine de la party !!! Oare cum s-au rabdat sa nu darame bradul ?
Roxanaz - il pupam pe Patrick si si pe tine !
Kim - ce frumos e Luca asa tunsulici , un smecheros de zile mari ! Cu parul ... io am alaptat vreo 3 luni si ceva, da` paru` meu e tampit si tot creste, creste
Paco - noi in casa avem 20-21 de grade maxim.
Intrebari: pana la ce varsta se face baie zilnica ??? Dusaleala la curut este normala pana la moarte, asta nu se pune. Pana la ce varsta ii dam pe bebelini cu ulei de corp ? Pana la ce varsta vor manca de 6-7 x / zi ???
Despre noi ... avem tatic iarasi, ce fain, pot sta si io linistita; maine seara ma chefuiesc cu colegii, in sfarsit
Un we frumos va doresc chiar daca voi mai scrie n`shpe mesaje :-)
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX ! Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
`neata la duamne.
andrea, de ieri tot vreau sa-ti raspund si iaca o fac acu: nu am luat ziarul s-o votez pe stefi, dar pe net n-o pot vota? parca ai dat tu un link aici sau dincolo, il mai dai odata? ii tin pumnii lui stef!
felicia, serbarile lui ionut sunt toate serbari surpriza, adica nu le da acasa poeziile la invatat ci le repeta acolo. intrebai de rol, este fulguletz.
am vazut pozicile, cupii frumosi si voi la fel
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3