Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (141)
Raspunsuri - Pagina 11
kim222 spune:
Buna dimineata...
Eli si Andrea...asa si fac il las sa faca ce vrea..cam o ora sta si dormiteaza, apoi se catara pe mobile..si -n final cind vrea sa iasa pe usa (asta insemnind trezirea tuturor din casa)....il pun la el in pat si plec...
Eli nu stiam unde l-ai vazut tu pe Luca..ca inca nu am apucat sa pun pozele pe DC..:)))) Cum se mai simte tati?
Vazut pe Stefi ...domnisorica cu palarie rosie..o dulce..
Am vazut si pozele de la petrecere..toti niste scumpi!
Multumesc Nicole pt relatarea atmosferei...Imi pare rau ca nu ati dormit azi noapte..dar sigur a fost o intimplare...
Gata....cu melancolia....mercic pentru dedicatie...
Felicia..cunosc....vai de mocheta mea ce frec la ea...ciorba de peste a pus capac....si da-i si freaca...tu macar ai parchet
kim222 spune:
Dana si Alice
Andreea B..oxiurii sint usor de depistat nu trebuie mers la doctor..giardia mai greu...are pofta de mincare? Sa speram ca au trecut parazitii ..pe linga ea
Irina....atunci si eu ar trebui sa am o discutie cu fi-miu...Eu care credeam ca eu...NU AM MAI VAZUT ASA COPIL....hi,hi...la fel si aici ..mergem undeva...copil agatat de tasu..mama relaxata...Stai fara grija..vin ei la noi
Liliana..asa arati?...
gongutza spune:
Buna seara,reusesc si eu sa intru la schimbul trei,desi am zis ca nu mai vin noaptea la munca,trebuie
Raportam una bucata copil,care dupa un examen pediatric ffff amanuntit,e cu rosu-n gat,da din ala urat de tot.Cica ne tratam fara antibiotic,doar cu antitermice,hidratare extra,niste picaturele de pus in nas care dezinfecteaza si gatutzul si cam atat...Azi noapte am avut cea mai rea noapte de un can si vreo 5 luni,adika omu mic a adormit la ora obisnuita,dar s-a tot trezit..o data pe la 3 si imi arata cum o trage el de coada pe mai-mai,cum vine mociu,imi zicea sa-l musc de buca,adica toate cele pe care le stie face...a adormit la loc,dar s-a trezit la 7 si a cerut papa...i-am dat biberonu cu lapte,a baut si a adormit la loc si s-a mai trezit la 10.Dar eu...pe langa ca l-am tot controlat de febra,n-am inchis okii decat de la 7 la 10 dimineata,asa ca Olivia iti doresc nervi de otel
La dna dr s-a comportat exemplar,desi era cu febra iar a avut treaba cu stetoscopul ei si chiar a pupat-o...i-a cam ars una bucata palma peste mana cand l-a palpat la burtik,dar asta este....raportam un copil f bine dezvoltat fizic(dupa laudele dnei dr),inalt de 88 cm si aproape 12kg...da cica-i bine
Ma mir ca nu mi-a zis nika de decalotare ca s-a uitat si la putzulica....dar asa controale pediatrice zau ca-mi doresc,nu-ntelegeti gresit,controale de rutina asa in amanunt.Deci mai sunt si pediatrii ok pe lumea asta...
De aseara n-a mai facut febra...sa vedem ce-o fi la noapte...
haideti ca mai revin,scuze de roman,ma duc sa vad pozele si sa va citesc.
polux spune:
gata inca o pauza.
Cori asa, deci ski, patine saniute....vreau si eu, ca eu am zapada, dar nu am acesoriile.(mai ales una pe numa Adela)
off, Daria, vreau si eu copil care sa nu planga la baie. la noi a fost okay pana la 10 luni, dupa....catastrofa.Si de obicei nu vrea apa asa fierbinte. Ai mei ii duc cadita in mijlocul casei...si acolo nu are nici o problema Adeluta. Doar "babaie"(alias mamaie - adica mama mea) care trebuie sa curete dupa ea, ca se balaceste ca rata.Si apoi cara toate astea afara, etc (ai mei stau la curte).
A Cori, si noi tot pielea uscata o avem si doctorul aici mi-a spus sa nu-i fac baie zilnic.mai ales pe cap.Noi oricum ne spalam, ca doar nu stateam murdare...dar scurt asa 2-3 minute si gata.
Alice spor la citit, mai mult de cateva pagini. Ce fel de DVD ai? Te intreb ca vad ca vrei sa citeasca CD-uri cu filme. Am vazut in Romania, DVD care citeste .avi dar erau tare scumpe. Si aici cica sunt, dar eu nu am bagat de seama care.Nu de alta dar eu am tona de filme, toate in format dvix, si le vad la calculator, si as vrea sa le vad mai comod la tv.
Hahaha ce am mai ras, asa Nicole, spui ca din plictiseala Ric si Moata....sti tu ce. Sper sa fi asa intelegatoare si cand va fi mai mare. Hei nu da, ca am glumit.
Alice iubita, medicul tau cardiolog? Ai probleme cu inimioara? daca e asa, ia-o mai usor nu mai te supara, nu mai pune la inima, ca nu vrei sa-i faci de lucru bietului om, nu?
Pupam dulce
Liliana
polux spune:
Nicole mama...iar treaba, acum bucataresti. I-auzi ardei umpluti. Sa nu te auda sotul ca ma pune sa-i fac, caci ii plac foarte mult. dar eu am motiv sa nu intru in bucatarie zilele astea, ca sunt ocupata cu scoala.Puii de la rotisor sa traiasca, gata facuti, mai arunc o mamaliguta langa si gata cina-pranzul..toate la un loc.
Andreea cine e Dexter?Vreun maimutoi de plus, sau vreun personaj de la tv( ca eu nu mai sunt la curent cu modernismele din tara)
Felicia, nu te supara pe mine daca fac o comparatie noroada acum. dar faza cu trasul de par dupa ce trage de ficus imi aminteste de catelul meu, cand ii faceam educatie. daca facea in casa, il luam si-l bagam cu nasul in...(nu chiar, dar aproape), si il duceam la baie. Dupa 2 zile, frumosul meu, facea ce facea in casa, si tup la baie dupa aceea. Asa si la voi, persevereaza, ca o sa inteleaga ea.
Vreau sa frec si eu mentaaaa.dar mai am doar cateva zile si gata.
Acum ma duc sa ma aprovizionez cu menta.
Pupici
Liliana
kim222 spune:
Adina ..sanatate lui Alex..asta este nu ai ce face ..asta-i sezonul...de-aia imi place mie in California Ce sa-ti spuna despre decalotare?
Imi zicea cineva..Nicole parca..de obosit cupilul...pai sigur ca facem si asta..la 7.15 pina la 8 ...pe intuneric..noi alergam ...
kim222 spune:
...una bucata Duracell tuns...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/baf7&.src=ph&.tok=phBfFGEBeamBVkLa
gongutza spune:
Oliv pai sa-mi spuna sa-l decalotez,ce altceva?
Si ma gandeam la problema voastra...nu-i ies lui Duracell ceva dintisori,canini,masele?SI de aia sa fie agitat?Si cand e acasa cu Mp ce fac ei toata ziulica?Doarme mult ziua de nu mai vrea sa doarma noaptea????
polux spune:
A, ca sa-i raspund oliviei. Nu, nu arata asa.Unu, ptr ca aceea e mai mult caramizie decat roscata, si doi, ca m-am tuns si am parul scurt (cum nu l-am avut de mai bine de 25 ani)
Si acum sa ma plang iar ca nu pot sa vad pozele de la scoala.Si ufff, am ore pana deseara.Nu mai vorbind ca atunci cand o sa ajung acasa o sa cad lata, caci iar am dormit de la 4 la 6 dimineata. La ora 12-1 noaptea ne apucam sa vedem un film.
Apropo de filme, am vazut aseara Mr and Mrs Smith.Simpaticut. dar cel mai tare m-a distrat reactia sotului. Filmul e despre un sot si sotie, care sunt casatoriti de 6 ani, dar nici unul nu stia ca celalalt e agent secret.Numai cand au fost pusi sa se omoare unul pe altul au aflat. Si-i spuneam sotului ca nu sti niciodata cu cine stai in casa (glumind bineinteles). La care el imi raspunde, ca lui nu-i e frica, dar stie ca mie nu-mi place la bucatarie (inceputul luptei psihologice intre soti in film incepe la bucatarie, si tipa scoate cutite de peste tot, bikini, etc) si nici dedesupturi nu port.(glumind despre partea cu bikini).
Hai sa va mai pup o data inainte de a pleca la clasa.
Liliana
carmenp spune:
lumi, io dau bine la scris, in realitate is sleampata si vai de mama mea
n-am vazut pozicilie ca-s a lu` `ututu acu` da` dupa ce-mi culc cupiii si barbatu` le savurez in linijte
raaain, zi si tu ca arzi o oala, spargi un geam sa dau si io ghini pe linga fete nu numa` tu
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3