Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (141)
Raspunsuri - Pagina 10
cristalina spune:
Salutare...
N-avusei timp sa citesc mae lucru, sper sa recuperez...
Cuminti foc si dragalasi, daca a ramas bradul ala intreg....astept si tura doi de la vrabiuta...:)
Felicia...super tare faza cu spaghetele!...hehehe
Baie face Maria cu apa calda, nu prea calda ca o arde la poponeata...:)
S-a trezit!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
ANDREEABANICA spune:
...din armonia inimii cu dor...continuarea la cantecu'lu duamna pasarica
Feliciatrebuia s-a tragi in poza...
Vazut pozici cu petrecareti,pupam pe toti,mamici si pitici
Roxa,'nteles,deci sa nu ma agit ca sa nu fac spuma...
'neataaaa,america!Liliana,sa fie,sa fie cu okisori - asa-ti doresc
carmenp spune:
andreeab,
acu vaz pozele lui rain..
marina, pi unde esti, nu mai intri dupa nici un fus orar?!
papadiq, cum stai cu greturile?? nici un semn nici de la tine...
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
vrabiuta spune:
gata... poftiti la vizionari de pozici session 2!
http://vrabiuta.myphotoalbum.com/
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
Mimilinca spune:
Carmen, cum oi fi draga de adevaratelea? ca in scris tare mai esti pe faza si supermortala cu poantele tale. rad de mor cand spui tu cate una asa pe nerasuflatelea, cum se zice. Nu aveti in plan vreo vizita in capitala tarii, doamna ...ulica cum spui, sa va si cunoastem in carne si oase?
Pako, cred ca este totusi de ras faza cu spaghetele puse in cap. Chiar de poza..."copiii fac lucruri traznite", ca deocamdata ai nostri mai putin le spun.
Alice, cand incepi antrenamentele?
va pup pe toate si o seara placuta
pako spune:
...uite ca la tras poza nu m-am gandit....acum e "fixata" toata pe cap de la fainoasele alea....
Carmen, am vazut Tzucureii infofolitzi pentru joaca...tare scumpi.
Andrea, am vazut-o si pe Stefi...ce mare s-a facut.Buna gluma cu venitul in tara de sarbatori....de unde atatea zile de concediu....
Olivia, chiar vroiam sa te intreb pana cand mai sta MP...ohoo e destul timp pana in aprilie.
alice2004 spune:
Ce de pozeee frumoase ! Am vizionat si partea a doua ! Ma bucur ca toata lumea s-a simtit bine si ati avut si timp sa vorbiti !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
corianai spune:
Multumim Vrabiuta pt poze!! Sunteti toti niste frumosi, insa eu am o mare problema, si anume ca nu prea va recunosc in poze... I-am identificat pe Dana si Ric si bineinteles pe Nicole si Andreea. Ma mai uit poate reusesc sa ma luminez.
Peste o ora plecam la cabaretul de Craciun de la scoala Marei, incepem sa ne gatim, avem emotiii....
alice2004 spune:
Wow, Cori, pai petrecere frumoasa !
In poze mai sint Ilinca si cu a ei mamica, Luminita (cea cu fusta inchisa la culoare, neagra parca), Simona si dl.Pufulescu (este in pantaloni) si Ramona cu Sara (fetita aceea dulcica imbracata in roz inchis)! Poate te ajuta ce am scris in identificare ...
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
ANDREEABANICA spune:
Corina,petrecere frumoasa si putine emotii.
Vazut pozici de vrabiuta,foarte frumoase si foarte frumosi protagonistii...pupici fotografului