Pareri: care este cea mai buna crema antirid?

Pareri: care este cea mai buna crema antirid? | Autor: uki

Link direct la acest mesaj

Buna!

sa va zic de ce... eu am 30 ani, insa cu crema ma dau cam de 3 ani, am ten uscat, si in jurul ochilor deja se arata riduri, cand rad sau... mai plang (asta-i viata)

va cer cateva pareri, eu pana acum am tot folosit Nivea, insa nu mai imi place... as vrea ceva, chiar si scump, insa eficace!!!

multumesc mult!!!

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Tot Nivea folosesc si eu, Q10 de zi si de noapte. Sant multumita... Am incercat cu serul antirid de la Avon, o gramada de bani si n-am avut nici rezultate.

Ingrid si Cristi 2 ani si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Care este cea mai buna crema antirid? Cred ca depinde de tenul fiecaruia. Mult timp am folosit L'oreal si Nivea Q10; luna trecuta am cumparat crema Anew Alternative 30+, rezultatul este pur si simplu spectaculos.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Parerea mea e sa nu te dai inca cu creme antirid pentru ca probabil inca nu ai nevoie de corectie, ci mai degraba de prevenire.
Eu folosesc Skincode - crema hidratanta pt noapte (ma dau cu ea si dimineata) si sunt f multumita.
Am mai folosit Vichi, crema hidratanta - nu antirid care este ff uscata si cu care nu m-am inteles.
Daca ai bani seriosi incearca Clarins.

A, inca o chestie. Eu dupa dus, cat e fata inca umeda, ma dau mai intai cu putin ulei de masline cu care masez serios fata, gat, decolteu si numai dupa ce intra in piele dau cu crema. Rezultate garantate!

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Eu folosesc de la L'oreal-Decontract'rides...nu am inca nevoie pe toata fata,doar pe frunte,sunt multumita de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

quote:
Originally posted by ANDREEABANICA

Eu folosesc de la L'oreal-Decontract'rides...nu am inca nevoie pe toata fata,doar pe frunte,sunt multumita de ea.

Sarbatori pline de iubire!

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004 poze 1 ,2

exact la asta ma gandeam si eu... Decontract rides... ca la cat ma stramb si eu la copil...de fapt si eu sunt tot un copil, mai mare

ps. bani seriosi n-am...

ps 2. am vazut o chestie faina, pe care ma si gandesc s-o incerc, beauty nectar Chianti... bl a bla... cum s-o numi...din vin rosu
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Sarbatorifericite!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

da Gabi,cred ca merita incercata,daca zici ca-i cu vin rosu,daca nu face nik ridurilor,macar tragi o dusca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Andreea, te rog... ala rosu... separat, sau cu o friptana

Sarbatorifericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Eu una, dupa nenumarate cautari, ma declar fan convins al produselor Gerovital ( mama mea a folosit toata viata si acum,la 50 de ani, arata cu cel putin 10 mai tanara, pe bune! sper sa-i seman )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

am mai scris si la un alt subiect-am o amica dermatoloaga, care spune ca s-au facut studii si singura crema antirid cu efect real e cea cu retinoid de la Roc{cred ca denumirea comerciala e retin-ox), care insa nu e suportata de toata lumea; cunoscatoarele de limba franceza pot arunca o privire www.beaute-test.com/roc.php" target="_blank">aici, e un site despre care am aflat pe DC si de care m-am indragostit.
chiar daca nu stiti franceza, puteti tasta in dreapta sus-unde scrie "mot cle"-numele firmei, dati "chercher" si vedeti cu cate stele e cotat produsul respectiv.oricum,daca tastati nivea sau l'oreal ma indoiesc ca produsele din Franta sunt de aceeasi calitate cu cele din Ro.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Eu sunt fan Clarins! De cand am descoperit cremele lor numai asta folosesc, chit ca sunt mai scumpe dar eu zic ca merita. Am tenul uscat si sensibil si produsele lor m-au scapat de probleme
Nu am incercat inca cele anti-age, dar folosesc cu succes crema de zi, de noapte, contur de ochi, beauty flash..hmmm..si inca una..ceva pentru extra hidratare..:) Si produse pt corp: crema autobronzanta ( e cea mai super buna din toate pe care le-am incercat si are si factor de protectie, si eu cred ca am incercat toate marcile mai 'renumite' de produse autobronzante) si am avut si o mostra de ulei dar nu stiu ce sa spun..cam minuscula
Succes sa gasesti crema potrivita, eu stiu ca am cautat mult si bine:) Si eu am fost putin 'inhibata' de pretul produselor Clarins, dar am primit o mostra si am fost foarte multumita, de atunci sunt cumparator

EDIT: Inca nu am incercat nici un produs ROC dar urmeaza, ca am auzit numai de bine

Mergi la inceput