Pareri: care este cea mai buna crema antirid?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

NinaR, Anew alternative nu-i de la Avon? as fi vrut sa-i cumpar pt mama...a fascinat-o ca cica ar avea si aur in compozitie, bey, ma lasi...

Roc...

mda... intreb acum altceva: chiar se reduc ridurile de la cremele astea???pe bune? sunt tare reticenta

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Dar de Eucerin ce ziceti?As vrea sa-mi cumpar una si nu stiu nimic despre gama asta.

Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by fatima

Eu una, dupa nenumarate cautari, ma declar fan convins al produselor Gerovital ( mama mea a folosit toata viata si acum,la 50 de ani, arata cu cel putin 10 mai tanara, pe bune! sper sa-i seman )

Exact! Lasati prostiile Avon sau mai stiu eu ce,si pe cele scumpe....
Gerovital H3-crema antirid,este exceptionala!
Cunosc pe cineva care a folosit-o ani de zile,zilnic,si la 50 de ani,avea fatza de 40 cel mult!
Nu este nici atit de scumpa ca cele cu "renume" mondial sau cu fitza si zic eu,ca in unele cazuri,le depaseste cu mult....

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu tot Gerovital H3 folosesc sau Apitenul de la Apicola.Mama numaia sta a folosit si are un ten de toata lumea ne zice k suntem surori.
Mie imi place Toata gama de la H3 si sunt multumita de ea.
La mine L'Orealul nu a avut nici un efect.Cred k depinde si de tenul fiecaruia.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Crema trebuie sa aiba neaparat factor de protectie solara.
Nu trebuie niciodata sa ne bronzam pe fata, soarele face enorm de multe riduri.
Multa apa, alimentatie sanatoasa si multe zambete. Ridurile se fac si pe fond de stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Ira, ei mare dreptate... soarele face mult rau pielii, mai ales, pe fata... mie cam de acolo mi se trag ridurile, ca nu ma pot abtine vara sa nu scot nasul la soare, imi place mult, iubesc soarele, ma dau cu crema de protectie, dar degeaba...

si apropo de Gerovital si Aslavital, am o prietena in America, si ea de cate ori vine(f. rar) cumpara multe-multe, se cauta acolo
de unde concluzia...

oricum, cand varsta incepe sa-si cam spuna cuvantul, nu mai cred in nici o minune, inapoi ridurile nu mai pleaca...

ma dau si eu cu crema sa ma aflu in treaba!

ps. ce folositi pt frigul si vantul asta puternic? (cum a fost azi de ex...)

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

gerovital nu voi folosi niciodata in viata mea...am citit mai demult un articol ca intr/adevar au super efecte antirid dar substanta aia antirid este folosita in crema intr/o foruma care de ex.in UE este interzisa...ca provoaca cancer...alte firme o folosesc dar in alta formula!!!!

am tot 30 ani (impriniti acu' o luna si ceva si inca sunt socata!!!) dar nu am nici un rid...nici macar in jurul ochilor

creme folosesc doar de la avon, in primul rand ca pe astea mi le permit si in al doilea rand pt.ca le cunosc f.bine si stiu ce sa imi iau...

pt.ochi am folosit gelul cu peptide si gelul de la Anew Alternative

pt.fata (avand ten cu tendinte grase) folosesc alternativ seara o crema mai buna (acum am Anew Alternative, dar am fol.cu succes si Anew Retroactive) si un gel care reduce secretia de sebum
dimineata la fel (dc.seara ma dau cu gelul pt.sebum, dimineata ma dau cu o crema/anew alternative, multiboost sau crema cu vit.C)

dupa 40 de ani voi incepe Anew ultimate (pe care gama o fol.mama si are rez.super....ps.asta e cu aur)

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

quote:
Originally posted by anca tanasica

gerovital nu voi folosi niciodata in viata mea...am citit mai demult un articol ca intr/adevar au super efecte antirid dar substanta aia antirid este folosita in crema intr/o foruma care de ex.in UE este interzisa...ca provoaca cancer...alte firme o folosesc dar in alta formula!!!!

unde anume ai citit chestia asta/?
eu stiu ca gerovital este o crema apreciata de f. multa lume, inclusiv de cei din strainatate, cum spunea cineva mai sus
in ce revista sau pe ce site, poti sa spui?cred ca iti amintesti daca vrei

Lili si Serban (17 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

nu uitati si cauzele interne ale aparitiei ridurilor. Putem intarzia imbatranirea daca evitam fumul de tigara si alcoolul, bem 2 litri de apa/ zi , si foarte important sa consumam norma zilnica recomandata de proteine ( 65 de grame/ zi). studiile au demonstrat ca femeile nu consuma suficiente proteine si se spune ca o zi in care nu consumam suficiente proteine e o zi in care imbatranim.
In ceea ce priveste cremele , nu exista " cea mai buna crema" trebuie experimentat pe propria piele pana gasim 2-3 formule care functioneaza. Din cate stiu eu cremele trebuie alternate pt efect optim, adica dupa ce am golit o cutie de crema sa alegem neaparat alta ( nu stiu daca e real dar asa am fost sfatuita).

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

quote:
Originally posted by fatima

Eu una, dupa nenumarate cautari, ma declar fan convins al produselor Gerovital ( mama mea a folosit toata viata si acum,la 50 de ani, arata cu cel putin 10 mai tanara, pe bune! sper sa-i seman )

Gerovital H3-crema antirid,este exceptionala!
Cunosc pe cineva care a folosit-o ani de zile,zilnic,si la 50 de ani,avea fatza de 40 cel mult!

Subscriu.

Si mama este client Gerovital H3 de peste 30 de ani.
Si cateodata este intrebata daca cumva este mama lui Matei ???

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput