Pareri: care este cea mai buna crema antirid?
Raspunsuri - Pagina 3

Eseea spune:
Am folosit Vichy...si gel si crema..ieri mi-am cumparat Nivea, sunt curioasa cum o fi..

brendamitran spune:
quote:
Originally posted by anca tanasica
gerovital nu voi folosi niciodata in viata mea...am citit mai demult un articol ca intr/adevar au super efecte antirid dar substanta aia antirid este folosita in crema intr/o foruma care de ex.in UE este interzisa...ca provoaca cancer...alte firme o folosesc dar in alta formula!!!!
am tot 30 ani (impriniti acu' o luna si ceva si inca sunt socata!!!) dar nu am nici un rid...nici macar in jurul ochilor
creme folosesc doar de la avon, in primul rand ca pe astea mi le permit si in al doilea rand pt.ca le cunosc f.bine si stiu ce sa imi iau...
pt.ochi am folosit gelul cu peptide si gelul de la Anew Alternative
pt.fata (avand ten cu tendinte grase) folosesc alternativ seara o crema mai buna (acum am Anew Alternative, dar am fol.cu succes si Anew Retroactive) si un gel care reduce secretia de sebum
dimineata la fel (dc.seara ma dau cu gelul pt.sebum, dimineata ma dau cu o crema/anew alternative, multiboost sau crema cu vit.C)
dupa 40 de ani voi incepe Anew ultimate (pe care gama o fol.mama si are rez.super....ps.asta e cu aur)
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
Doamneeeeee....daca tu poti afirma ca prostiile de la Avon (care,sa ma ierti,dar sint de o calitate indoielnica) sint mai bune decit produsele Gerovital,care au renume mondial si sint recunoscute pe piata ca fiind unele dintre cele mai bune.....atunci......
Apropos,poti sa-mi spui unde sint laboratoarele Avon? De ce nu isi deschid magazine? De ce nu au o reprezentantza?
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Leditia spune:
Eu folosesc Ana Aslan.Cred ca e prima data cand sunt si eu multumita de o crema.De ce?Pt ca mereu mie imi faceau cremele bubite rosii..Am tenul mixt,insa e si sensibil.Si nu gaseam nici o crema pt problemele mele.Si ma enervam la culme ca de la crema ma iritam si era musai sa ma dau cu fond de ten..ceea ce acum nu mai e valabil.
Si da,folosesc crema antirid,ca am cateva ridulete si prefer sa previn decat sa tratez.Se recomanda de la 25 de ani..io mai am cateva luni..dar cum spuneam,prefer sa previn si nu sa tratez..Si e foarte buna si pt frigul de afara.
Si nu cred ca contine nu stiu ce substanta cancerigena...e o aberatie.Pe noi profa de farmacologie,cand ne vedea cu cataloage de la avon se crispa si ne spunea ca alea nu-s produse bune,ma rog nu dau detalii,in fond era parerea dumneaei,pe care noi o respectam,in schimb ne spunea de ana aslan,ca-s foarte bune si sa folosim.Va dati seama ca noi fete cucuiete,cand auzeam de produse ro.nu aveam incredere si credeam ca face misto de noi.Dar in toamna acum..suparata de problemele mele mi-a recomandat cineva cremele de la ei,am luat,am incercat si acum numai de acolo imi cumpar.
Gata..ca m-am lungit.
Va pupic dulcic.Sarbatori fericite tuturor!
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

mate spune:
quote:
Originally posted by anca tanasica
gerovital nu voi folosi niciodata in viata mea...am citit mai demult un articol ca intr/adevar au super efecte antirid dar substanta aia antirid este folosita in crema intr/o foruma care de ex.in UE este interzisa...ca provoaca cancer...alte firme o folosesc dar in alta formula!!!!
am tot 30 ani (impriniti acu' o luna si ceva si inca sunt socata!!!) dar nu am nici un rid...nici macar in jurul ochilor
creme folosesc doar de la avon, in primul rand ca pe astea mi le permit si in al doilea rand pt.ca le cunosc f.bine si stiu ce sa imi iau...
pt.ochi am folosit gelul cu peptide si gelul de la Anew Alternative
pt.fata (avand ten cu tendinte grase) folosesc alternativ seara o crema mai buna (acum am Anew Alternative, dar am fol.cu succes si Anew Retroactive) si un gel care reduce secretia de sebum
dimineata la fel (dc.seara ma dau cu gelul pt.sebum, dimineata ma dau cu o crema/anew alternative, multiboost sau crema cu vit.C)
dupa 40 de ani voi incepe Anew ultimate (pe care gama o fol.mama si are rez.super....ps.asta e cu aur)
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
Chestia cu substanta cancerigena din Gerovital e o mare...aberatie,Gerovital este una din marcile de renume care se vinde extrem de bine pe piatza occidentala,in Europa ,Usa,Canada,Japonia etc.
Nu ai cum sa stii produsele Avon daca sint bune sau nu decat daca lucrezi la ei la fabrica ceea ce ma indoiesc,ca scriu ei pe eticheta trei componenti aia e apa de ploaie.Mai nu mai veniti cu informatii din astea luate de nu stiu unde sau auzite cu o ureche...e penibil,zau...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Cine da din coate...departe ajunge...

uki spune:
quote:
Originally posted by aida_o
Eucerin Q10
hmm... cam sec, spune-mi si mie cum e

ca asa... cunosc si eu cremele antirid, insa vroiam sa stiu cine le-a si folosit, daca au dat ceva rezultate!
eu am primit acum sa zic 1 an o mostra de Eucerin si tare mi-a placut, insa mi s-a parut scumpa... ca si skincode

ps. mey dragelor, sper ca nu e de ras chestia asta cu ridurile, pe bune...daca asta e, asta e!

Gabriela si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Teodora D. spune:
Uki, sigur ca nu e de ras chestia cu ridurile si sigur ca trebuie sa ne ingrijim, dar parerea mea e ca toate cremele antirid sunt cam apa de ploaie, iar femeile acelea cu ten frumos la varste inaintate au o mostenire genetica buna si un regim de viata sanatos.
asa ca uitati-va la mamele si bunicile voastre si vedeti daca trebuie sa strangeti bani de creme sau de...botox.(asta e o gluma, ca mie, la genele mele bune
, imi arde de scris prostii
).
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

ANDREEABANICA spune:
Gabi,mi-am adus aminte,mai exista o crema,super buna,nu-i de firma,da cica face minuni....mi-e jena s-o numesc da' daca esti macar pe aproape sa te gandesti la ce ma gandesc si eu,da-ti cu presupusu'.....hai sa te vad,la ce-ti sta mintea tie la ora asta...

Dorsilia spune:
Michelle- te referi la carne, 65 de gr zilnic sau ce proteine?
Sa va zic ... eu cred ca rautatea, nesomnul, stresul ne cadorisesc cu riduri din belsug. Ia uitati-va la oamenii simpli, calmi, nestresati, care nu stau sa despice firul vietii in 15, care iau totul asa cum vine, care stiu sa zambeasca si sa mearga mai departe, ce fete calme, luminoase, intinse au si la 60-70 de ani.
va dati seama ca io ma speriu cand ma uit in oglinda deja :))
Toate coenzimele si botoxurile nu mi-ar mai ajuta cred.
Totusi....daca incep abia acum cu cremuiala mai salvez ceva oare? In afara ca incerc sa nu ma mai stresez secunda de secunda?

roxanaz spune:
treaba cu gerovital-ul si cancerul a avut pe vremuri un studiu la baza. pentru ca substanta activa din gama gerovital este de fapt un anestezic - procaina - iar studiul respectiv studia efectele acesteia. asta nu inseamna ca in concentratia existenta in cremele gerovital ar putea avea vreun efect cancerigen. asa ca stati linistite.
si ca sa raspund la subect: repairwear - clinique - peste 35 de ani si antigravity tot clinique - inainte de 35. este excelenta pentru ca exista variante gel sau crema in functie de tipul de piele si gravitatea ridurilor.
Roxana