Pareri: care este cea mai buna crema antirid?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Andreea.. si io tot de galbenush cu miere vorbeam ... aa, oricum e intradevar mai usor de colectat de cit sa stau sa l alerg pe Gogu' prin casa pentru cine stie ce alte colectzii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Depinde de piele..pe mine Gerovitalul ma ustura de zici ca mi-am dat cu spirt si apoi imi apar pete uscate pe piele...alergie. Daca il suporti...mult succes!
Eucerinul e una dintre putinele pe care la suport si cu care imi merge foarte bine. Mi se pare foarte apropiata cu crema hidratanta de la Clinique (aia din setul de curatzare) , ba chiar are si fix acelasi miros, doar ca nu e asa fluida si este si antirid (ca asta era subiectul nostru)

Ioana 19 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Pt mine cele mai bune creme sunt Biotherm.Inainte am folosit si Clinique,de care am fost multumita,dar tot la Biotherm raman.
Uki,antirid poti incerca:
Biotherm Anti-Rides Line Peel,Densite Lift,Reducteur Rides.Au pt fiecare tip de ten si sunt
Succes in alegerea optima!

Nicole,mami de pici cu lipici si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si io ma gandeam sa incerc Biotherm.
poti sa ne dai mai multe detalii?
tu ce tip de ten ai si ce folosesti acum?

o intrebare: de unde pot lua niste mostre?
as vrea sa incerc produsul inainte de a-l cumpara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

quote:
Originally posted by zuzunaki

Pt mine cele mai bune creme sunt Biotherm.Inainte am folosit si Clinique,de care am fost multumita,dar tot la Biotherm raman.
Uki,antirid poti incerca:
Biotherm Anti-Rides Line Peel,Densite Lift,Reducteur Rides.Au pt fiecare tip de ten si sunt
Succes in alegerea optima!

Nicole,mami de pici cu lipici si 7+

da, chiar! ia zi mai multe, ca daca zici ca au pt fiecare tip de ten... e super!

si... unde gasim? avem si in Ro? ma refer la Biotherm astea...

ps. deoarece mama mea n-a avut rabdare, si-a luat o crema antirid de la Aslan... si ea avand tot ten uscat, aia din farmacie i-a recomandat Aslavital...ma rog cum s-o numi gama, si cica pielea in jurul ochilor tot "o tine"... deci, de aia zic eu ca e important sa fie pt tipul de ten pe care il are fiecare...ca asa, ma dau cu :galbenele" sau din alea pt copii

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Tocmai am citit pe un forum nemtesc despre Bioque Serum XL. Cica e fantastic impotriva ridurilor. Voi ati auzit de el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beky_h spune:

nu MCBEAL nu am auzit de bioque serum xl.nici n-am vazut nici la Müler nici la alta drogherie din deutschland.poate ne poti da tu mai multe informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Anca mie cea mai buna gama de la Gerovital mi se pare H3 facuta de obicei pentru export.Mai ales dak pleci in Romania o gasesti in farmacii sau pe la Carrefour.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Nu fumati, nu faceti excese, mincati sanatos. Exercitii faciale. Masti pe baza de fructe, argila, drojdie. Dormiti bine si mult. Nu va stresati. Cura interna cu preparate naturiste si produse naturale: miere, lapte, brinza de vaci, soia, oua ( maximum 3 pe saptamina), ceaiuri, ulei de masline, fructe si legume s.a. Cura externa cu aceleasi produse. Soare in "cantitati" mici. Zimbete in "cantitati" uriase! Demachiere de 2 ori pe zi macar, crema ( de la cea de galbenele facuta in casa pina la cea mai scumpa "LA PERLA"), numai sa fie si crema, multa apa plata cu sau fara lamiie, lotiuni tonice dimineata, alergare in aer liber si mai ales " tonus optimist" cit cuprinde, de la fata si decolteu in jos! Uite asa, o sa fim la 45 ca la 30, la 30 ca la 20 si tot asa...Frumusetea si supletea tenului incepe cu stilul de viata, alimentatia si apa, apoi continua cu cremele. Zau.
Totusi, daca ar fi sa aleg o crema , as alege din gama Gerovital. Am avut. Mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

scuze...am scris "LA PERLA" in loc de "LA PRAIRIE". M-am fisticit.

Mergi la inceput