Pareri: care este cea mai buna crema antirid?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Nu stiu ce-ati vrea sa stiti exact.Daca se gaseste in Ro chiar n-am idee.Incercati pe la Beauty Center...
Eu am tenul uscat si sensibil,folosesc gama Biosource iar crema de zi Aquasource care este pur si simplu excelenta!!!!
Am si o crema mostra de Anti-rides line peel,dar la mine nu prea e cazul momentan..O folosesc preventiv pe portiunea din jurul ochilor.
Uitati aici site ul lor:
http://www.biotherm.com/index.html
daca mai aveti intrebari si va pot raspunde...cu placere.

Nicole,mami de pici cu lipici si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

A,si crema de maini,Biomains este iarasi fff buna!!!Eu am avut probleme si am incercat detsule pana sa gasesc una de care sa fiu multumita.

Nicole,mami de pici cu lipici si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Uite despre Bioque (pe forum):

http://www.falten.de/forum/read.php?f=1&i=66&t=66

Si de aici se poate cumpara:

http://www.shop.brilliantlife.de/product_info.php?cPath=23&products_id=28

Mie mi se pare ca suna bine, dar barbatul meu nu e chiar de aceeasi parere. I se pare ca dau prea multi bani pe cosmeticale si ca oricum inca nu e cazul. Aici parerile noastre sunt diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Subscriu pt. crema gerovital pe care o cumpar in cantitati mari cind vin in Ro. AM incercat tot ce exista sub soare, credeti-ma ca gerovital e la fel de buna si eficace ca si Roc sau Olay anti-aging care costa peste 20 de dolari aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

despre procaina era vorba, cum a spus o fata mai sus!!! Mie una mi-e frica dupa ce am citit acel studiu...

Apoi eu am ten mixt, puncte negre pe zona T (super atent ingrijite ca aproape ca nu se mai vad porii) si exista f.putine creme care nu-mi fac puncte negre, nu astupa porii...Gerovitalul face parte din cremele care dc ma dau o singura data a doua zi am explozie de puncte negre...

Si chiar nu pricep ce aveti impotriva cremelor AVON....in SUA gama Anew a luat nu stiu cate premii de la mai multe institute indep...Anew Retroactive de ex.a fost facuta intr-un lab.al Univ.California!!!!

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Daca esti reticenta... treaba ta. Pentru tenul meu crema este EXCELENTA, ridurile fine au disparut. Nu incerc sa conving pe nimeni sa cumpere produse Avon, am spus ca mie imi merge bine cu aceasta crema.

quote:
Originally posted by uki

NinaR, Anew alternative nu-i de la Avon? as fi vrut sa-i cumpar pt mama...a fascinat-o ca cica ar avea si aur in compozitie, bey, ma lasi...

Roc...

mda... intreb acum altceva: chiar se reduc ridurile de la cremele astea???pe bune? sunt tare reticenta

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

scuze...am scris "LA PERLA" in loc de "LA PRAIRIE". M-am fisticit.

da, se schimba treaba atunci
eu am citit ca e cea mai buna gama din lume, dar si preturile sunt pe masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Vad ca sinteti f multe cele care laudati gama Gerovital. Eu nu am folosit pana acum ptr ca mi-a spus o cosmeticiana, mai demult, ca ar fi prea "tare" ptr tenul meu...ca ar da un fel de dependenta, adik in clipa in care nu o mai folosesti iti "cade" fatza. Eu nu stiu daca o fi adevarat sau e doar categoria folclor. Voi ati avut asemenea efecte? Care gama o folositi? gerovital H3?..tare m-ar tenta si pe mine s-o incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

eu folosesc gerovital h3 crema contur pt ochi si pt fatza gerovital h3 crema echilibranta pt noapte (nu e antirid). sunt primele cutii pe care mi le-am luat de vreo luna si sunt multumita. vreau sa le alternez cu elmiplant cu care iarasi ma inteleg bine.
antirid nu vreau sa iau...inca...ca fac 30 de ani peste 1 luna

Lili si Serban (17 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Lili pai poti sa faci si 69 ani... daca n-ai riduri de ce sa-ti iei crema antirid?

ps. eu am o mare dezamagire, cum va spuneam de mama, si-a luat Aslavital antirid pt ten sensibil... si m-a mancat undeva (nu spun unde)... s-o incerc, moaama, ce ma oftic, eram convinsa ca-mi va fi potrivita, insa toata fatza mi se "cojeste" sau nu stiu cum sa explic, si maica-mii la fel

presupun ca nu-i face bine tenului meu...nu ramane un pic grasa...pe fatza, si ... ma rog, pt mine nu-i buna si pace!
ramane sa ma decid intre ca ati spus si voi, Eucerin, L'oreal Decontract... si mai era ceva...

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput