Pareri: care este cea mai buna crema antirid?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

Nu fumati, nu faceti excese, mincati sanatos. Exercitii faciale. Masti pe baza de fructe, argila, drojdie. Dormiti bine si mult. Nu va stresati. Cura interna cu preparate naturiste si produse naturale: miere, lapte, brinza de vaci, soia, oua ( maximum 3 pe saptamina), ceaiuri, ulei de masline, fructe si legume s.a. Cura externa cu aceleasi produse. Soare in "cantitati" mici. Zimbete in "cantitati" uriase! Demachiere de 2 ori pe zi macar, crema ( de la cea de galbenele facuta in casa pina la cea mai scumpa "LA PERLA"), numai sa fie si crema, multa apa plata cu sau fara lamiie, lotiuni tonice dimineata, alergare in aer liber si mai ales " tonus optimist" cit cuprinde, de la fata si decolteu in jos! Uite asa, o sa fim la 45 ca la 30, la 30 ca la 20 si tot asa...Frumusetea si supletea tenului incepe cu stilul de viata, alimentatia si apa, apoi continua cu cremele. Zau.
Totusi, daca ar fi sa aleg o crema , as alege din gama Gerovital. Am avut. Mi-a placut.

Daniela, mi-a placut mult ce-ai scris tu, in unele pasaje ma regasesc("zambete in cantitati mari) in altele, nu m-am regasit (nu dorm mult, ma stresez, nu alerg afara...decat dupa copil)... etc... dar ai dreptate, combinate toate astea, duc intr-adevar la un corp si spirit sanatos, care nu mai au nevoie de altceva (ma rog, cu "mici" exceptii)

hai ca nu vreau sa filosofez acum (pt asta exista mr. OB)

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by inaioana
Eucerin e excelenta si e foarte potrivita si pentru tenurile sensibile. Pe mine ma ustura aproape orice crema, fac alergii de la multe dintre ele si am ten mixt, cu zone grase cu puncte negre pori dilatati dar fara apa

Intr-adevar, si pe mine m-a usturat pielea de la alte creme. Asa a inceput si "atasamentul meu" pentru Eucerin Q10, era un prim pas peste care nu reuseam sa trec cu alte creme, pentru ca am si un ten sensibil, or acest Eucerin Q10 este si pt ten sensibil.
quote:
Originally posted by Oana_B

quote:
Originally posted by aida_o
eu am ten mixt, si pina la Eucerin Q10 am incercat de toate. insa de la Eucerin incoace nu am mai simtit nevoia sa o schimb cu alta crema.

Aha, deci se poate folosi si pe ten combinat? Nu stiu de ce am avut senzatia ca Eucerin este pentru ten uscat, ma insel sau au scos si creme pentru ten combinat?
Si eu am ten combinat si as vrea sa incerc dar nu stiu de care Eucerin sa cumpar.

Oana, eu chiar ieri m-am intors din Spokane, WA, de unde mi-am reimprospatat provizia de Eucerin. De la Walgreens am luat cu US$9.99/crema (dupa ce era cit pe ce sa ma grabesc si sa cumpar cu 13.99 de la ShopKo), nu zic ca aici in Canada sunt minim CAD27...

Daca la mine a mers pe ten combinat, o merge si la tine. Nu stiu ce sa zic, pina nu incerci nu poti sti daca ti se potriveste sau nu. Uite, www.walgreens.com/store/product.jsp?CATID=100738&navAction=jump&navCount=0&skuid=sku313504&id=prod13504" target="_blank">asta e crema pe care o folosesc eu din 2002. Poti incerca, vezi cum ti se pare.

Se gaseste si www.ulta.com/control/product/~product_id=5023167" target="_blank">la Ulta, si la Walmart gaseam cind stateam in Atlanta.

Nu le-nteleg pe fetele care tin mortis sa le contrazica pe altele care lauda anumite creme. Pentru Dumnezeu, daca eu am o parere proasta sau buna despre o crema (si nu o pot avea decit din experienta personala), nu inseamna ca trebuie sa imi impun parerea in fatza altor fete. De-aia tot mentionez ca o crema imi poate face mie foarte bine, iar alteia foarte rau. Inclusiv Eucerinul. Trebuie incercat si apoi spus o parere, dar nu categorisit ca aia nu e crema buna. Nu e buna pt mine, punct.

Mi se pare absurd sa blamez cutare crema pt ca mie nu mi-a placut cum o simt pe fata sau pt ca am auzit eu cutare lucru. Niciodata nu poti sti cit de bine face unei alte femei exact crema care mie mi se pare oribila. Pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Aidamercic, o s-o incerc sa vad pe pielea mea cum o fi ca de mult ii dau tarcoale si nu stiam ce sa fac:))

Oana_B

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput