Pareri: care este cea mai buna crema antirid?
Raspunsuri - Pagina 4

uki spune:
quote:
Originally posted by ANDREEABANICA
Gabi,mi-am adus aminte,mai exista o crema,super buna,nu-i de firma,da cica face minuni....mi-e jena s-o numesc da' daca esti macar pe aproape sa te gandesti la ce ma gandesc si eu,da-ti cu presupusu'.....hai sa te vad,la ce-ti sta mintea tie la ora asta...
Sarbatori pline de iubire!
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004 poze 1 ,2
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Andreea, curaj, numeste crema aia

Gabriela si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

aida_o spune:
quote:
Originally posted by uki
hmm... cam sec, spune-mi si mie cum e, folosesti demult? are ceva efecte?
ca asa... cunosc si eu cremele antirid, insa vroiam sa stiu cine le-a si folosit, daca au dat ceva rezultate!
eu am primit acum sa zic 1 an o mostra de Eucerin si tare mi-a placut, insa mi s-a parut scumpa... ca si skincode
da, eu o folosesc din 2002. inca din primele saptamini de folosire mi-a placut enorm, mai ales ca intr-adevar am observat ca mi-au mai disparut din ridurile din jurul ochilor. ce sa spun, pentru mine e crema ideala. dimineata, dupa ce ma trezesc, pielea mea inghite la propriu crema asta, iar senzatia cu care ramin dupa asta, e de catifelare. eu am ten mixt, si pina la Eucerin Q10 am incercat de toate. insa de la Eucerin incoace nu am mai simtit nevoia sa o schimb cu alta crema.
trebuie sa mai mentionez ca si pt zi si pt noapte eu folosesc numai Eucerin Q10 formula de zi (nu am luat si Eucerin Q10 de noapte), pentru ca mi-e foarte bine asa.
pina la urma, depinde de fiecare. poate altora nu li se potriveste crema asta, dar pt mine e ideala. de aceea nici nu am dat prea multe detalii, initial. nu am cum sa conving pe nimeni ca e o crema buna; nu toate au tenul meu si nu toate o vor considera buna.

michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
Michelle- te referi la carne, 65 de gr zilnic sau ce proteine?
Sa va zic ... eu cred ca rautatea, nesomnul, stresul ne cadorisesc cu riduri din belsug. Ia uitati-va la oamenii simpli, calmi, nestresati, care nu stau sa despice firul vietii in 15, care iau totul asa cum vine, care stiu sa zambeasca si sa mearga mai departe, ce fete calme, luminoase, intinse au si la 60-70 de ani.
va dati seama ca io ma speriu cand ma uit in oglinda deja :))
Toate coenzimele si botoxurile nu mi-ar mai ajuta cred.
Totusi....daca incep abia acum cu cremuiala mai salvez ceva oare? In afara ca incerc sa nu ma mai stresez secunda de secunda?
65 grame de proteine / doza zilnica necesara. acum depinde de fiecare din ce o obtine . nucile, alunele , fasolea, nautul lintea ( si alte legume din familiile astea) contin o cantitate mare de proteine. de asemenea carnea, ouale reprezinta o sursa buna de proteine.
Michelle 7

Oana_B spune:
quote:
Originally posted by aida_o
eu am ten mixt, si pina la Eucerin Q10 am incercat de toate. insa de la Eucerin incoace nu am mai simtit nevoia sa o schimb cu alta crema.
Aha, deci se poate folosi si pe ten combinat? Nu stiu de ce am avut senzatia ca Eucerin este pentru ten uscat, ma insel sau au scos si creme pentru ten combinat?
Si eu am ten combinat si as vrea sa incerc dar nu stiu de care Eucerin sa cumpar.
Oana_B

uki spune:
quote:
Originally posted by Oana_Bquote:
Originally posted by aida_o
eu am ten mixt, si pina la Eucerin Q10 am incercat de toate. insa de la Eucerin incoace nu am mai simtit nevoia sa o schimb cu alta crema.
Aha, deci se poate folosi si pe ten combinat? Nu stiu de ce am avut senzatia ca Eucerin este pentru ten uscat, ma insel sau au scos si creme pentru ten combinat?
Si eu am ten combinat si as vrea sa incerc dar nu stiu de care Eucerin sa cumpar.
Oana_BSarbatori Fericite !!!
ahaaa!!! eu chiar asta caut... crema pentru ten uscat uscat(ca desertul Sahara de uscat!

Gabriela si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

crissi spune:
Andreea , mama, zi repede care i crema aia secretoasa.. ca mi sta capu' numa' la bazaconii, am si format numaru' lu Gogu.. ca am vazut dimineatza 2 riduri noi..
Acum serios, vorbind, dupa ce am incercat aproape tot ce se gaseste prin Ro. ramin fun Clinique.. moisture surge extra, e belea.. si la fel repairware, tot de la ei.!, Scump da' face, intradevar banii!.

ANDREEABANICA spune:
Gabi,Crissi,bravo fetelor,gand la gand cu bucurie...simplu si placut de colectat + 100%natural = ce poate fi mai bun
...io ma refeream la galbenusul de ou cu mire...voi?

inaioana spune:
Eucerin e excelenta si e foarte potrivita si pentru tenurile sensibile. Pe mine ma ustura aproape orice crema, fac alergii de la multe dintre ele si am ten mixt, cu zone grase cu puncte negre pori dilatati dar fara apa (foarte deshidratat) adica..cea mai infecta combinatie. Am folosit Eucerin antirid care este super bun.Am inteles ca a aparut acum su varianta pentru ten gras...dar eu raman fidela asteia incercate de mine. Oricum e o super crema la un pretz acceptabil.
Ioana 19 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja

anka-maria spune:
Am dat un search dupa Gerovital H3 sa vaz si io ce-i cu cremele astea.
Mai, da' astea sunt super cautate, am gasit site-uri in toate limbile care furnizau produse cu "secretul tineretii vesnice". Si io ca naiva credeam ca sunt romanii patrioti si d-aia le recomanda.
Ma lamuriti si pe mine care sunt produsele autentice ca parca sunt mai multe firme care pretind ca folosesc formulele Ana Aslan?
just me

Camelia spune:
Eu am ten mixt.Cei de la Eucerin mi-au facut teste cu aparatul de detectare a tipului de ten si mi-au recomandat cremele in functie de rezultatele testelor.Insa nici una dintre creme nu mi-a facut bine.Cu Gerovital Plant-Biovegetal Complex ma impac mult mai bine.E cea mai buna dintre cremele pe care le-am folosit pana acum.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.