Endometru,ovulatie,temperaturi.monotorizari-92

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Picca,

Uite, ia si tu zapada:
x 7 :))) ca sa nu mai ocup spatiul, ca se iau de mine si moderatorii dupa aceea si asta imi mai lipseste, sa nu mai vorbesc nici cu voi.

Am inceput ziua prost rau: m-a enervat un partener de afaceri (in mod repetat), risc sa pierd un client ca vamile din Rom lucreaza execrabil (fetelor, marfa imi ajunge in vama intr-o zi din Anglie, Germania etc si dureaza 7 zile vama la noi!!!), nu ne ajung banii de teren si ne-am imprumutat din toate partile si mai avem nevoie de niste banutzi (o rezolvam noi, dar ma macina...).
In plus de asta, am si niste intepaturi pe ovarul pe care am ovulat (de cca 1/2 ora) si nu stiu de la ce pot fi.
Sunteti o adevarata minune!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Picca uite iubita shi de la mine shi pupici tot atati

Liana tie iti dau doar muulti pentru ca deja cred ca te-au facut fetele astea om de zapada.

Ingerash dragalas sa treaca supararea.

Vad ca nu mai ninge dar mai am cu galeata pentru toate fetele mele preferate.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

piccaflor: iti mai trimit si eu zapada, ca sa ai din belsug.

pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Ingerash,Madana,Tabitha...multam'...sinteti niste dulci...ce-mi place cu zapada multa...
Romaniaau Felicitari!...scuze ca n-am facut-o mai devreme...ce sa fac daca sint dusa rau cu capul?...sarcina usoara si bebe sanatos si frumos...
Simonette......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Ingerasho mai stii de ceva de M Oana?...ca parca tu o mai sunai...ce mai face,cum se mai simte?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Moooama ce de zapada pe aici si ce veselie! Vasazica, va distrati fara mine? eeei...sunt si eu p-aici!

Papushel, Monica bine ati venit si sedere scurta pe drumul aspirantelor, sa ajungeti cat mai repejor la mamici (cu noi cu tot bineinteles!)

Papushel, iti raspund eu: in mod normal ovulezi in luna imediat urmatoare intreruperii AC. Eu am luat timp de 8 ani ceva mult mai puternic, Rigevidon, si am ovulat apoi fara probleme. Ba chiar am si ramas insrcinata o data de cand le-am intrerupt... Sunt si situatii (rare, ce-i drept) cand dupa intreruperea AC ovarele raman...tot in repaus, adik refuza sa mai ovuleze...cel putin asa spunea dr. Tutunaru. Dar astea, dupa cum spuneam, sunt situatii rare, exceptionale. Asa ca stai linistita, eventual fa o monitorizare eco, e cea mai sigura,si nute mai lua dupa testele de ovulatie care pot fi inselatoare, multe fete s-au pacalit cu ele... BAFTA!

Pup fetele!

PS...olteanco, na si de la mine cativa, acolo, de samanta

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Avem doua colege noi? M-am intors ca sa va vad mai fetelor Papushel shi Monica imi pare bine de cunoshtintza. Sper sa ne urmatzi cat de curand la ca noi am intrat in linie dreapta. Dupa cum vedetzi noi am profitat de prima zapada shi ne dam cu saniutza, batai cu zapada chestii d-astea de sezon. Inca o chestie e bine sa va spun: pe aici cine e suparat, sau trist, sau aproape de butoi (o sa aflatzi voi despre ce butoi e vorba) e sanctionat disciplinar cu o .... prajitura. S-a notat? Voia buna shi veselia se premiaza cu . Eu deja va dulce in avans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am vorbit acum cu Oana si este bine...se bucura de viata si de masinuta cea noua pe care si-au cumparat-o. Se duce la consertul lui Banica diseara. Este bine, pregatita pt... concediu :))

Fetili, eu imi simt burtica frematand in interior, pe la ovare, nu stiu de ce...de cateva zile incoace.

Va pupic mult, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papushel spune:

Amely,, iti multumesc mult pentru raspuns..se pare ca la mine e ceva mai complicat...niste chisturi, pentru care am si luat marvelonul si, mai nou, un uter usor fibromatos..cel putin asa am inteles la control..ma gandeam sa ajut putin ovulatia asta, poate cu ceva plante, nu stiu..pe aici citesc de tot felul de analize, am ametit de tot..maine merg la doctor si intreb mai multe acolo..sunt curioasa ce imi va da, caci eu breau un bb, ieri, daca se poate.....va tin la curent..o multime de pupici aspiranti..

Mergi la inceput

shi eu ma duc la Banica diseara
hai ca o sun pe Oana poate ne vedem acolo.

Ce bine ar fi

Mergi la inceput