Endometru,ovulatie,temperaturi.monotorizari-92

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ingerash mama, tu faci ce vrei, noi doar ne-am dat cu parerea. Iar daca dr. a zis sa-l faci pe 27 dec, eu as tinde sa o ascult, daca as fi in locul tau. Nu as risca o dezamagire care nici macar sa nu se bazeze pe ceva real, dat fiind ca multe fete au avut o singura liniuta, chiar daca erau insarcinate. Orice ai hotari, noi suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Tabitha...multumesc muica...da tu vezi ce facusiiiii..nu numai ca imi umplusi curtea cu zapada da largisi si pagina cat o pomana tiganeasca..
ia fugi matalutza si mai sterge din zapada sa nu se supere fetele pe noi da???/ stii cum nu?...sus la mesajul tau apare cartica aia stii tu..apesi pe ia si poti modifica..
hai ca io fug...am treaba...si..si..
hai sa va spun si voua de ce ma grabesc asa..
la mine deja a ajuns mosul..hi..hi...m'a sunat grasu ca e cu si ma asteapta in oras...imi face o surpriza...da io stiu deja ce eeeee..hi..hi... mi'a soptit ceva..ceva...o rosie...
moamaaaa numai pot de nerabdare sa o vaz...apoi fug in oras sa iau si lenjerie rosie...si apoi sa vaza el grasu ce bine imi sta mie in cu lenjeria rosie.....lasa...lassaaaa ca nu racesc...ca dau drumu la caldura...si..si...are el grasu grija sa ma incalzeasca.....ete...ete...ca am inceput sa rad tot rosu....eeeeee tot dilieeee da cu palarie...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana: am modificat. Nu stiam ce efect vor avea stelutele mele asupra paginii.. Vroiam doar sa-ti umplu curtea... Ce faci tu acum fara de la mine? De fapt, daca te duci sa-ti iei nici nu e asa buna zapada, ca eu azi-dimineata era sa intru intr-un mertzan (parca mertzan era...)

Te asteptam cu masina noua si cu lenjeria pregatita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Mai mai mai, ce veselie pe aici. Ce bine de mine ca nu am carnet. Asa ca pot sa lovesc masini scumpe pt a caror reparatie mi-as vinde casa.
LIANA30 nu o sa fac nimic rau, ca nu vreau sa ma iei cu parul. Spuneam numai de senzatia mea de aseara, cum ca in burtica mea ceva sau cineva parca vroia sa isi faca loc si am simtit ca un fel de intepaturi ca la ovulatie pe mijlocul burticii.
INGERASH testul il faci pe 27 dec daca asa ti-a spus. Hai ca nu mori tu o zi in plus. La cate am indurat pana acum o zi in plus sau in minus nu se mai pune. Sper din tot sufletul sa fie cu ochisori.
AMELY, si tie iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Am uitat sa va spun: in casa, chiar pe hol la intrare am un testisor de sarcina. Tare as vrea sa il incerc de Craciun daca nu ma invadeaza armata rosie pana atunci.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Liano, uite, ca sa vezi ca nu's zgarcita:

Ajuuung??

Bine, bine, fac testul pe 27, daca asa mi-a spus! Dar mi-a spus ca daca nu iese II, sa il repet si pe 29 :) sper sa nu fie cazul! Catty, Tabi
Fetelor, eu am o zi de kk, daca as avea 5 geamuri in fata, m-as arunca pe toate odata! incerc sa ma calmez, dar m-am enervat si ma doare si stomacul, acum inteleg de ce toate fetele raman cand isi dau demisia!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ti s-a umplut coltisorul? Sau mai vrei?

Na, mai ia de aici:

Atata, ca ti-ajung, ai zis ca-i mic coltisorul :))

Fetelor, bine ca ma mai scoateti din ale mele :)) sar'na!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Moaaaamaaa a suparat-o cineva pe Ingerash???? Deci tzineti-ma ca iese cu . Ingerash cine te supara draga mea, spune-mi mie shi rezolva fata tot.

Mai drak de olteanca nu te superi daca il imprumut pe ca sa rezolv o mica situatie sociala, nu?

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Madana: Vin si eu sa te ajut , ca sa-i rapunem pe cei ce-i fac zile amare ingerashului nostru scump si drag.

Liana: mai poti, mama, de atata ???

Ai vazut, ingerashule, ce i-am facut oltencei... Sa ma zica de noi ca suntem zgarcite..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare!

Vreau si eu zapada!...ca la mine nu ninge...Tabi...Madana imi trimiteti si mie niste fulgi?....sau i-a luat Olteanca pe toti?
Ingeras ...eu zic sa faci testul cind simti tu...si bineinteles ca noi toate iti vom tine pumnii sa iasa pozitiv
Simonette...pe unde umbli...ca te caut de zor pe mess si tu umbli creanga
[blue]Amely,Diciu,Bubulina,Catty,Cristinna,Marrina Asi,si toata lumea/blue]..,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Ingerash da-mi si mie niste zapada...ca vad ca tu ai multaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput