Endometru,ovulatie,temperaturi.monotorizari-92
Raspunsuri - Pagina 14

piccaflor spune:
Unde sint Monica si Papushel?..ca eu nu le-am vazut?...
Fetelor bine ati venit!...va urez
cit mai curind...asa va veti muta cu noi la
...ca in 2006 noi toate
ne mutam acolo
...
MOana ...ma bucur ca esti bine si ca te pregatesti pt concediu...distractie placuta la concert...la fel si tie Madanuta
...
Amely...

Madana spune:
Picca nici eu nu le vazusem dar m-am uitat in urma shi le-am gasit. Monica e pe pagina 8 shi papushel pe pag. 7. Ele au mesajele monitorizate shi d-aia intra mai tarziu, cred ca asta-i motivul de ce nu le-am vazut.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

catty spune:
MONICA si PAPUSHEL, bine ati venit fetelor, Sa aveti sedere placuta, dar cat mai scurta.
INGERAS cam asa ceva ca tine simt si eu. Parca intepaturi in ovare, si un freamat, si aseara v-am spus ce am simtit. Poate da Dumnezeu si e de bine la amandoua frematarea asta.
AMELY,MANADA si toate fetele ma bucur ca sunteti linistite si asteptati sarbatorile cu bucurie.
M OANA sa iti prieasca concediul si in ianuarie sa te intorci cu forte propaspete.
Vreau sa eu la concert diseara. Ma ia si pe mine cineva?
catalina

felicia_ spune:
Buna, fetelor!
In primul rand, sa le intampin cu bucurie pe Papushica si Monica:;:si cate o
din partea mea! Sa dea Domnul sa vina
cat mai curand!
Picaflor, vrei niste fulgi si de la mine? Ia, din toata inima!!
Stiti ce fac eu? Caut cadouri pt nepotei ( nu pt toti, ca sunt vreo 20 in total, dar pt cei pe care sper sa ii vizitez dupa Craciun). Am doua nepotele gemene, de un an si jumatate...mi-s asa de dragi... din pacate le vad rar ca sunt tocmai intr-un sat din Apuseni! Sper sa ajung de Sarbatori, chiar daca asta inseamna sa nu mai luna asta!
Abia astept Craciunul, poate ma mai odihnesc si relaxez un pic... Pupici tuturor!!!

M Oana spune:
Ma prezint cu respect!!!
Am un sfarsit de an incendiar, de parca nu vrea anul sa se duca fara niste realizari pe care mi le-am propus, dar nu s-au putut implini, decat acum, pe ultima suta de metrii.
In ceea ce priveste bebicul am abandonat momentan orice proiect, deaorece am tras si eu si al meu niste raceli pe cinste si cel mai mult mi-am dorit sa ne facem bine si numai la acid folic, vitamina E si tincturi nu m-am mai gandit. Unde nu vrea sa iasa, nu fortez nota si astept cu rabdare sa se implineasca si proiectul .
Am terminat casuta de la Valcea, acum o mobilez pe ultima suta de metri si astept sa petrec Craciunul in casuta cea noua, pe care am s-o impodobesc ca in cartile de povesti.
Ma bucur ca am toata familia in viata si ca voi reusi sa-i adun pe toti in casuta cea noua.
Parisul il voi revedea in perioada 27 decembrie-7 ianuarie, iar la voi ma voi intoarce cam pe 9 ianuarie, dupa ce imi voi trage sufletelul si voi intra in ritmul noului an.
De scris, am mai scris la 'oligospermie' si chiar am propus sa tragem un suuuuuper chef maine seara, pe acea lungime de unda, cine doreste e bine venit.........
Acum ma duc sa achit mashinelul cel nou, iar la ora 19 voi intra in atmosfera sarbatorilor cu Stefan Banica jr.........
Daca as putea, as darui fiecareia cate un copilas, dar cum acest lucru nu imi sta in putinta, va daruiesc cele mai frumoase ganduri.......
Noilor venite le urez multa putere in lupta pe care o au de dus si daca Dumnezeu poate arunca cu ceva noroc peste destinul lor, ar fi minunat.

Amely spune:
Ce minunat Oana! asta da program de Sarbatori, si stii cum se zice, unde-i pace si implinire, vine si bebicul...asa ca eu zic ca esti pe cel mai bun drum posibil! Sa ai o vacanta minunata la Paris (si sa-i dai un pupic din partea mea ca tare mi-e dor de el!) si distractie placuta la concert diseara! Eu am fost la concertul lui de anul trecut, si a fost tare fain
Pupici endometroaselor!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Madana spune:
Oanaaaaaa, mai eshti?
Ne vedem diseara, ca nu-ti mai gasesc nr. Shi eu vin la Banica

Madana spune:
Fetele mele dragi eu am plecat de la servici. Din pacate nu am putut sa o sun pe Oana pt. ca nu-i mai gasesc nr. de tel., v-am mai spus ca memoria mea hiberneaza. Asta e, tot shtiu ce e shi ea acolo shi imi pare asha bine.
Oana daca vezi mesajul meu da-mi un apel, 0745.145.262 poate totushi ne vedem, ca tare m-ash bucura.

simonette spune:
Le urez si io bun venit fetelor noi, si le doresc din toata inima ca ceea ce-si doresc ele, sa se implineasca neintarziat!