Endometru,ovulatie,temperaturi.monotorizari-92
Raspunsuri - Pagina 15
simonette spune:
Ingere, imi place de tine, ca esti optimista si-ti doresc sa fie asa cum simti tu!!! De-abia astept sa ne spui pe 27, ca testul are doua liniute rosii!
ingeras26a spune:
Simo,
asa sa fie!
Am tot citit pe net ca sansele sunt relativ mici, dar...de ce nu as fi eu una dintre cele 15-30 femei care raman dintr-o suta?? Eu zic ca pot!
Pupicei si o seara buuuna,
Ingeras
Kariris spune:
Nu te-am uitat Simonette, dar am fost ocupata cu cearta si scandalul pe care-l trag cu sotul de azi noapte de cand a venit!!! Ca tot eram la ovulatie...am facut si noi ceva constructiv
si ne-am fi certat si acum, daca nu aflam de la firma aceea de care ti-am vorbit eu ca nea dat bugetul pentru revelionul (sejur) undeva in tarile calde. Si uite asa,...din cearta si 'divortez!!!' am dat-o urgent in cautat unde au mai ramas camere libere; am gasit Maldive, Tenerife, Egipt, Maroc, Tunisia si... Roma - chiar daca la Roma n-o sa fac plaja de Revelion.
fug sa duc niste piese undeva si vb mai tarziu ca ma intorc sa caut mai departe! pupici
Cristinna spune:
Fetelor, acum am aterizat si eu acasa si am nistre draci de imi vine sa urlu
.La job mi s-a stricat calculatorul, toata ziua mi-am petrecut-o instaland si reinstaland windowsul
, de muncit nu am putut sa muncesc si uite asa sunt ca o gaina beata acum
.
In primul rand urez bun venit celor 2 fete noi Papushica si Monica
, sedere cat mai scurta pe la noi
Ingeras26cu asa optimism sigur vei fi una dintre cele 30 de femei care reusesc
Madana si Oana distractie faina la concert
.
Simonette,piccaflor,amely,liana30,felicia,catty,mishulina, asi, si la toate pe care le-am omis din cauza creierului meu care da semne de oboseala, un
si o seara frumoasa!
Cristinna
Tabitha spune:
ingerash: ma rog sa fii printre cele 15-20%.
Sotului meu i s-a spus la biopsia testiculara ca sunt sanse de 15% sa i se gaseasca
. Si iata ca el s-a incadrat in cei 15%. Din pacate eu am fost cea care nu s-a incadrat in procentul de 35% de reusita la ICSI...
Pupici la toate fetele si distractie placuta celor care s-au dus la concert.
piccaflor spune:
Ingerash bineinteles ca poti iubita
Felicia merci mult pt fulgisorii de nea
..
MOana distractie placuta in concediu...si eu ador Parisul si sper sa-l revad cit de curind...
Simonettule terminasi treburile?...ca eu inca nu m-am apucat