Endometru,ovulatie,temperaturi.monotorizari-92
Raspunsuri - Pagina 11

Tabitha spune:
Draga ingeras: daca ziua 27 nu ar fi fost in ajun de Craciun, ti-as fi zis clar sa-i urmezi sfatul doctoritei. Dat fiind insa ca ziua 27 piza fix pe 24 dec. iar testul iese negativ, nu o sa-ti strice toata noaptea de Craciun? Eu zic sa astepti pana pe 25, dar daca vrei sa-ti asumi riscul, poti s-o faci si pe 24. Iar daca va fi pozitiv, atunci sa vezi Craciun la tine! Vrei sa faci test din sange? Ca daca faci unul care nu se pozitiveaza si tu totusi esti ? Nu-ti strica sarbatorile degeaba? Acum , depinde si de senzatiile pe care le vei avea... Oricand ai face testul, noi suntem toate alaturi de tine si ne rugam sa fie bine. Te
si sa auzim de II liniute.

Liana30 spune:
ingerasa multam'pt ..eeee si pt
..
si io zic tot asa ca Tabitha pe care o tzuc
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

catty spune:
Buna dimineata fetelor,
Mai MADANA, mersi de pont. Asa o sa fac.
Mai aseara am avut intepaturi pe mijlocul burticii, parca era ce va inauntru si vroia sa isi faca loc. Cred ca am innebunit de tot. Nu credeti? Eu simt ca mor de nervi si de dorinta acerba de a avea un bebe.
Felicitari viitoarei mamici.
Va
catalina

Tabitha spune:
Liana: hai sa-ti trimit si eu niste zapada , nu e foarte multa pe aici, dar vreau s-o impart cu voi toate. (sper ca am reusit sa pun semnul de fulg
). Olteanco, ce zici, apucam sa facem azi cap. 93 sau il lasam pe maine?
Ca vezi ce viteza la scris au fetele astea (inclusiv noi)

papushel spune:
Buna!..sunt impresionata de caldura pe care o aratati in mesajele voastre..mi-as dori sa fac parte si eu din grupul vostru de aspirante sufletiste..ma intreb daca ma puteti ajuta cu o informatie..aveti idee cat de repede revine ovulatia dupa aproape trei ani de anticonceptionale (marvelon)?..eu le-am intrerupt acum 2 luni..iar luna asta am facut un test de ovulatie inainte cu o zi de data cand ar fi trebuit sa se produca..ziua 14, la un CM regulat de 28 z...si a iesit negativ...nu stiu daca nu cumva e prematur sa sper la o ovulatie asa curand...multumesc...si numai bine tuturor..

Liana30 spune:
caty ai grija ca io tot cu dupa coltz sunt...sa nu te puna draciii sa faci ceva ca imediat te altoiesc la
Tabitha..."Nu lasa pe maine ce poti face azi"
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
fetelorrrrr mai am un coltzisor in curte care nu s'a umplut de zapada..hai care imi mai trimiteti si mie??
Ca ingerasa si Tabitha s'au cam zgarcit meyyy..meyyy cam putzina...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
mai olteanco, mai, nu ti-am zis ca nici la noi nu e cine stie cata zapada si ca vreau sa impart la toata lumea???? Mai vrei? O sa urc pe munte si iti dau de acolo. Na, sa poti duce...
Ti s-a umplut coltul? Nu cumva a ajuns zapada pana la geam? Mai ai cum iesi din casa?
Hai, sa vad pe unde iti mai scoti mutrisoara... ca sa primesti [pup de la mine

ingeras26a spune:
Fetelor, dr mi-a zis sa-l fac pe 27 dec...nu in z 27!
Eu m-am gandit ca ar fi frumos sa-l fac pe 25, pt ca simt ca va fi pozitiv. Si surioara mea mi-a spus ca asa simte! Mi-a spus asa: il faci pe 27 si chiar daca ies II cu una dintre ele mai stearsa, sa stii ca este
Acum, ca o fi, ca n-o fi...asta este, voi accepta ce mi-a / nu mi-a fost dat! Daca nu este, sunt convinsa ca Dzeu a avut un motiv intameiat, pt ca la cata dragoste avem de oferit...
Va pupacesc mul, Ingeras

monica333ro spune:
Buna fetele!sunt si eu in aceeasi barca!32 ani, sterilitate primara,ovare polichistice,cicluri anovulatorii,stimulare ovariana.de un an inghit hormoni de tot felul.acum sunt la ova-mit combinat cu menogon.a 3-a zi de intzepat.maine-monitorizare.am mai facut 2 luni stimulare cu ova-mit fara rezultate.imi place aici.tot citesc de vreo 6 luni si ma mai linistesc atunci cand vad ca nu sunt singura cu probleme.va pup pe toate si multa bafta!