Endometru,ovulatie,temperaturi.monotorizari-92
Raspunsuri - Pagina 10

Tabitha spune:
simonette: stai linistita, nu ma supar eu din asta, plus ca de felul meu sunt impaciuitoare, daca stiu ca nu a fost cu intentie... Fiecare are dreptul sa greseasca sau sa incurce persoanele, mai ales aici unde suntem atat de multe si ne intelegem atat de bine... Multumesc ca-mi urezi sa nu mai vina, dar daca nu ar veni, eu chiar mi-as face probleme...

Madana spune:
Dragele mele, niiiiiiiinngeeeeeee semn ca mai e putzin shi vine
. Sunt super incantata de primii fulgi.
Sanziana Cosanzeana ne bucuram pt. tine si-ti tzinem pumnii sa fie bine bb-lul. Asteptm sa vi cu vesti bune de la dr. Te rog sa ne spui shi noua ce tratament naturist atzi facut.
Simo nu ma prefac, dar prajitura oricum o sa-ti dau
Hai fetelor ca saptamana asta o sa-mi cumpar ceva nou ca sa am costumatia de Revelion completa. Asi multumesc de pont.
romaniaau URAAAAA, FELICITARI. Sper sa ai o sarcina ushoara.
Vapup pe tooooooaaaaaateeeee
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Cristinna spune:
Buna dimineata fetele.
La noi e un picut de soare si e zapadaaaa afaraaaaa, yupiiii ce frumos e. Acum parca incep si eu sa simt spiritul Sarbatorilor de Iarna
.
Sanziana sa ai o sarcina usoara.
Eu sunt in ziua 2 a cm, ce ma bucura este ca in ciuda stimularii de luna trecuta , nu m-am dereglat in nici un fel. Scrugerile sunt fara cheaguri, culoarea e exact cum trebuie si mi-a venit si la fix ciclul.
Va pe toate
Cristinna

Amely spune:
Neata gagici!
Ma gandeam vizavi de revelion, ca putem sa ne cumparam un set de lenjerie misto rosie si in felul asta impuscam 2 iepuri: vom purta si ceva nou, si ceva rosu Asta in cazul ca n-avem chef sa mai dam banii pe inca o rochie noua sau o pereche de pantofi!
Fetelor, acum serios, voi ati auzit de terapia prin culori? eu tocmai am cunoscut o tipa care lucreaza la spital la barbata-miu, care e fascinata de aceasta metoda si o practica, da inclusiv consultatii (mie mi le da gratis) si imi spunea ca de ex purtarea unui sutien rosu este extrem de benefica si aduce energie pozitiva...ea stiind si de problema mea cu bebicul.
Acuma stii cum e, trebuie sa si crezi in chestia asta, dar cum tot nu am nimic de pierdut, exact cum spuneau Madana si Asi, o sa incerc absolut orice, inclusiv faza cu dorinta la 00.00 de revelion...chiar mi se pare super pt. moral!
Catty iubita, da am avut "scurgeri" tipice de ovulatie, transparent si tot ce trebuie, numai intepaturi ca lumea nu am avut, cum aveam de obicei...
Noi am prestat si aseara, desi nu stiu nici acum daca am ovulat sau nu... si parca e mai interesant pe "nevazute"...cel putin asa mi se pare mie. Ca la ruleta ruseasca!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Liana30 spune:
sunt aici
aiiii soroooooooo se poate?????nu stii cine? pai olteanca te'a cautat?offffff si mai ziceai ca citesti si la lumina luniii...
Tabitha multumesc ca m'ai iertat..si poti sa tipi la mine ori de cate ori e cazuuuu ca io nu ma supar...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Amely spune:
Sanzi, iti zic si eu multa sanatate si sarcina usoara! asta da cadou de Sarbatori!
Cristinica, vezi ca in ciuda rusilor, universul conspira sa ne aduca zambetul si bucuria in suflete? pesemne ca fulgii astia au fost si ei trimisi in spiritul Sarbatorilor...eu mai am "un singur dor" ca sa zic asa: bradul de Craciun. Inca nu am reusit sa cumparam dar...n-au intrat zilele in sac!
Simonette, tie iaca un pupic dublu
Galinarodica, pupici tie si lui Serbanica cel papacios
, sa creasca mare si frumusel si "cu lipici la fete"
Olteanco, Tabi, Picca, Ingeras si toate-toate fetele
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Liana30 spune:
moamaaaaaaaaaaaa cata zapada aveti ...vreau si io...
......
...
..
.
............
pe la mine ninge doar asa
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
liana: eu ma supar daca altcineva se supara pe mine. Nu vreau sa provoc suparari... Partea proasta e ca daca gresesc si stiu ca am gresit, nu stiu sa-mi cer scuze, ca de, asa-s berbecii. Dar in general am o inima buna (mi-au murit laudatorii). Gata cu sentimentalismele astea. Ma inteapa, cred, ovarul din dreapta, asta daca nu oi avea eu halucinatii. Gata, a trecut. CMi-e ciuda ca corpul asta al meu nu-mi arata cand ovulez, cand tre sa imi vina rushii, e un nesimtit. Sanii nu ma dor, decat daca mi-e frig... Asta e.. Hai sa
. Eu ascult colinde...
toate fetili

Cristinna spune:
Amely stai linistita ca nici eu nu am brad inca, cred ca pe sfarsitul saptamana o sa iau
Fetelor, ma gandeam ca lun asta daca tot nu fac stimulare sa iau niste vitamine de la "your life" cu ca+magneziu+zinc, niste Maca si acid folic. Poate asa o sa ajut un pic corpul sa-si revina dupa stimulare.Ce ziceti...e o idee buna sau nu?
Cristinna

ingeras26a spune:
Buna fetele,
Madana, imi pare rau...
Liana, iti trimit si tie si
!
Eu sunt in z 6 dupa ISA1 si 5 dupa ISA2 si sper. Z 28 pica exact de Craciun...dar Moisa a zis sa-mi fac test pe 27. Ce sa fac?
Va pupacesc mult,
Ingeras