Endometru,ovulatie,temperaturi.monotorizari-92
Raspunsuri - Pagina 9

Liana30 spune:
uite'ma aici..acum ajunsai acasa si sunt rupta..alergai..mult azi...
dadui o tura peste tot si acuma ajunsai aici..da nu mai poci imi pica ochiiii'n gura
bravos fetelor imi placurati azi..sa nu picati ca io cum stiti sunt tot cu dupa coltz si cum va prind..cum va altoiesc la
eiiiii venira scarbele????????dehhhh asta eeeee...si maine e o zi...asa ca mergem inainte...
io mai am 2 zile pana pe 17 si deja azi am cateva piscaturi... ai drakului ca ma si pisca...da io nu'i bag in seama...
hai ca va las...
ne auzim maine..va pupacesc pe toate fara nici o exceptie
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

sanziana spune:
Buna dimineata fetelor si va multumesc din suflet pentru urari!
Pentru mine emotiile cele mari de acum incep pentru ca eu am mai avut doua sarcini pierdute, la 6, respectiv 10 saptamani.
Surpriza cea mare a fost ca testul s-a pozitivat exact dupa luna in care si eu si sotul meu am inceput sa luam vitamine si naturiste!Nu ne asteptam sa se intample asa repede tinand cont ca spermograma sotului meu arata 8,6 mil de .
Deseara ma prezint si dr. si sa vad ce indicatii imi da!

simonette spune:
Buna dimineaaataaa!!!
Absenta de ieri, am alergat toata ziulica si cand am ajuns acasica, chelu s-a pus sa joace la calculator! N-am avut inima aia sa-l dau la o parte, si acum vad cat v-ati distrat fara mine
Va pup pe toate si

simonette spune:
Cristinica, Tabitha si Madana, imi pare rau de scarbele alea care nu v-au ocolit luna asta! Imi place ca sunteti fete curajoase si n-ati cazut in butoi! Sau nu vreti sa recunoasteti, ca sa nu dati prajiturica? Io zic...sa fie asta ultima luna cand va nimeresc adresa si de la anul sa se schimbe lucrurile... Cate un pupic special pt. toate

simonette spune:
Piculina, am vazut ca m-ai cautat ieri pe mess...imi pare tare rau ca nu m-ai gasit Ma ierti? Stii ca io
Si am vazut ca m-a mai cautat cineva, da nu stiu cine!

simonette spune:
Sorooo, vazut ca daca ai alergat tu ieri, am alergat si io Pai nu suntem surori? Pai s-atunci cum sa fii numai tu franta de oboseala??? Ia uite ce
mari iti dau!!!

simonette spune:
Sanziana, bine ai venit si vezi cum faci sa ne tradezi in favoarea cat mai rpd! Nu de alta dar, chiar ne-am bucura f. mult pt tine!

Tabitha spune:
simonette: la mine inca nu au venit uratii luna asta, ca ii si bateam daca veneau asa repede. Abia pe 20 ar trebui sa-mi vina si sa faca bine sa vina atunci, ca de nu inseamna ca sunt dereglata de la tratamentul de stimulare. Ca oricum nu am in perioada fertila, sotul are azoo si am ovulat pe trompa infundata. Deci 3 in 1 la mine. Ba uratilor, sa veniti luna asta la mine, si chiar si luna viitoare, ca abia la sfarsitul lui ian. fac laparo. Ati inteles, ba? Sa le lasati in pace pe celelalte fete si sa veniti la mine. Sa va dau adresa? Hai, ma, ca ma cunoasteti de atata timp...
sanziana: o sa fim alaturi de tine si iti vom tine pumnii sa treci de perioada critica. Asteptam vesti bune de la dr.
liana: esti iertata pentru lipsa de ieri seara, dar sa nu se mai repete. Te pup dulce
, hai, nu te supara pe mine ca am strigat la tine, dar asa ma mai infierbant eu, ca-s berbeaca..
Buna dimineata tuturor. Afara ninge

simonette spune:
Tabitha, ce cretina sunt!!! Era vb. de Piculina, da io zapacita cum sunt, am scris Tabitha Asta e semn ca la tine nu vor mai veni...Doamne ajuta! Te rog sa nu te superi pe mine, ca in cazul asta va fi nasol...io fiind tauroaica!!! Uite, iti dau multi, multi
ca sa-mi repar greseala!