belgia (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Andreea23 spune:
Astazi este a doua zi de carnaval si distractia continua....va mai fi chiar si o mica parada prin centrul orasului.Ieri a fost foarte frumos,desi un pic cam frig...dar toata lumea s-a incalzit repede .....intelegeti voi ce vreau sa zic
disperata,ninovul nu este departe de bxl.Estecam la 25,30 min.Sotul meu lucreaza in bxl si cam atat ii ia drumul.
Ma duc sa ma costumez caci in jumatate de ora tb sa plec iar
Va pup si numai bine
ardeiash spune:
pai, eu intelesesem ca s-a terminat carnavalul. pana cand tine, poti sa ne spui andreea?
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
uitasem sa spun... azi la bruxelles a iesit soarele. apoi a nins. apoi iar a iesit soarele. n-o sa va vina sa credeti dar apoi a nins.. si uite asa a tinut-o toata ziua. vedeai ca se lumineaza camera... apoi se intuneca dintr-o data. m-am si speriat... ce-o fi asta? aici se acoperea totul de zapada... aici se topea... n-am mai vazut asa ceva..
ce faceti? purtati martisoare? eu abia astept sa-mi pun... sa ma intrebe toata lumea ce reprezinta... va m-am satuat de astia cu valentine... cu carnavale...cu haloween... au cu ce se lauda nu zic nu.. dar si noi suntem unici cu martisorul!
mie mi-a trimis mama prin bepii care doar ce s-a-ntors din tara. bepii... vreau sa -ti mai spun inca o data|: esti o draguta! mi-a zis si mama la telefon ca a ramas surprinsa de amabilitatea ta...si de tineretea ta.
pupici
danyelana spune:
Buna,
Eu nu port martisor. De altfel sotul mi-a adus flori de 1Martie dar acum abia astept sa vad ce primesc de 8 Mart.
Pupici.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
country girl spune:
quote:
Originally posted by disperata
ce faceti? purtati martisoare? eu abia astept sa-mi pun... sa ma intrebe toata lumea ce reprezinta... va m-am satuat de astia cu valentine... cu carnavale...cu haloween... au cu ce se lauda nu zic nu.. dar si noi suntem unici cu martisorul!
Da, unici: noi, bulgarii, grecii si ucrainienii
Ilinca (10 septembrie 2005)
ardeiash spune:
da, countrygirl.. stiam si eu....am citit mult despre martisor...ma refeream insa la occidentalii astia care se dau mari cu toate sarbatorile lor.
ce faci? ti-a mai trecut supararea , vad....
sa stii ca m-ai invatat o lectie, desi nu asta era scopul tau .... stiu. dar sper ca nu porti ranchiuna, la urma urmei nu a fost decat o simpla discutie.... o neconcordanta in expunerea unei idei.
ardeiash spune:
stau si ma-ntreb de ce sunt la acest topic 100 si ceva de raspunsuri si aproape 2000 de vizionari ale subiectului..... suntem asa de "urmarite "sau sunt multi belgieni... care nu indraznesc sa scrie?
scumpi spune:
Buna fetele,
Ieri cand am sunat-o pe mama sa-i spun "la multi ani" de 8 martie, facea mucenici( sau cum se numesc)si mi-a facut o pooofta, tare deliciosi sunt optuletii cu nuca, scortisoara si coaja de lamaie rasa...yummy..cred ca nu am mai mancat de vreo 6 ani...asa ca i-am spus mamei sa-mi faca cand vin in Ro. Si asa inainte sa merg in Ro ii dau mamei un intreg meniu cu ce mi-ar placea sa pap cand vin in vacanta. Si tare ma rasfata...
Voua nu va e dor de mancarurile facute de mamele voastre? Chiar daca acum gatesc eu, tot mi-e dor de mancarea mamei.
Pupici si noapte buna
Bepii spune:
Bine v-am regasit fetelor,
Mi-a trebuit ceva timp sa recuperez ce am pierdut in lipsa mea. Vad ca nu ati pierdut timpul....carnavale....vreau si eu !!! mai sunt alte carnavale in acest sezon? Mie imi plac tare mult! Sper sa fi ramas vreunul ratacit si pt mine
Desi am scapat cateva, totusi nu-mi pare rau ca doar am fost in tara. . Mi-am vazut familia, prietenii, locurile pe unde am locuit, intr-un cuvant mi-am umplut bateriile. De fiecare data cand vin din tara ma simt mai bine dupa aceea.
Acum astept sa se mai incalzeasca vremea, sa scapam de ploile astea interminabile si sa incercam sa ne vedem. Eu mai am putin si termin scoala (cam o luna) si apoi voi avea un program mai lejer. Vreau sa merg in Antwerpen sa mai fac niste cumparaturi de primavara si desigur si in Brussel ca sa ma intalnesc cu Disperata. Daca mai sunt amatoare dati un semn sa stabilim, ok?
Acum vreau sa apelez la voi pentru a ajuta o familie de romani ce vor veni in curand sa locuiasca in Brussel. Ei sunt in cautare de un apartament. Eu le-am sugerat sa caute unul nu prea in centru ca-s mai scumpe ca doar oamenii au venit sa stranga un ban ca fiecare. Stiu ca sunt anunturi si in ziare dar alta posibilitate ar fi agentiile imobiliare. Care credeti ca e mai convenabil? Puteti sa-mi dati si niste adrese de mail al unor agentii? Eu am sa le trimit si acest site de la DC ca sa poata comunica direct cu noi si intreba ce-i intereseaza. Si cum stiu ca toate sunteti niste saritoare, nu ma indoiesc ca vor gasi solutia ideala. Eu de fiecare data cand am avut nevoie de o informatie, am intrebat aici si mi s-a raspuns mai mult decat satisfacator. De-aia va iubesc .
Acum va pup si s-auzim de bine.
Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta
scumpi spune:
Bine ai revenit Bepii,
Si eu ma simt la fel cand vin din Romania, ca si cum mi-as fii reincarcat bateriile.
Dupa cum am scris si mai inainte, te astept in Antwerpen cu f. multa placere!!!
Un apartament pt. prietenii tai poti gasi pe Immoweb, noi acolo am gasit
apartamentul in care locuim acum.
Pupici