belgia (3)
Raspunsuri - Pagina 14
mieke spune:
Hei,buna dimineata.Ce mai faceti fetelor?Noi suntem foarte fericite,vine mama miine si fiica-mea nu se mai duce la cresa.Sau poate doar de doua ori pe saptamiina.Si eu sunt amatoare de intilnire.Cind vreti ,simbata sau duminica,acum nu mai imi fac probleme pentru fiica-mea.Are cine sa stea cu ea.Va pup!
ardeiash spune:
mieke? ai revenit? se vede ca esti ocupata tare!!!!
problema nu e cand ne intalnim.. ci unde/!?! ca vad ca suntem din mai multe colturi....eu sunt disponibila in timpul saptamanii dimineata.... mai putin miercurea..... si sambata si duminica .... atunci cand stabilim impreuna.. de obicei plecam din bvrussel in cautare de locuri frumoase... sa proftam ca stam aici ... ne place sa mergem oriunde... mai dati-mi idei... castele, pesteri...stiu eu!!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
BEPII: pe net pot gasi pe vlan.be si mai sunt si altele. ei acum sunt in romania? vor sa achizitioneze prin net sau cum? cu ce vrei sa te ajutam?
Bepii spune:
Disperata, multumesc pt amabilitate. Nici eu nu stiu precis cum sa-i ajut, deja i-am dat Danei adresa acestui site, cum sa intre pe el si sa intrebe. Deja Dana a citit acest forum dar nu stiu daca s-a si inscris ca sa ia legatura cu noi. Consider ca e mai simplu sa intrebe personal cam ce-si doreste sa afle decat prin intermediar. Deci e vorba de un cuplu din Constanta din care sotul va veni sa lucreze in Woluwe Saint-Pierre. Si cum oamenii nu au informatii despre cum decurg treburile aici, trebuie ajutati. De venit cred ca el va sosi cam in 2 saptamani.
Scumpi, astept sa se mai indrepte vremea asta ca acum e cam frigut si nu prea-mi place sa ies din casa. Tu ce program ai? Cand ma voi hotari sa vin in Antwerpen o sa te contactez cu o zi doua inainte ca sa poti si tu vedea cum stai cu timpul.
Deci nimeni n-a mai pomenit de vreun carnaval; inseamna ca s-au terminat , pacat.....atunci ramane pentru la anu'.
Acum va pup si va doresc tot ce-mi doresc si mie
Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta
ardeiash spune:
asteptam atunci bepii... pana dam ajutor... da, si eu as fi vrut sa mai merg la un carnaval.. bepii , ce scoala ai termiat? cumva de neerlandeza? poti spune ca acum .. dupa ce perioada.. poti vorbi? ca... desi nu am nevoie m-as angaja si eu, pana la urma sa invat.... asta daca ma asigurati ca nu e grea// parca ati mai zis voi ceva pe aici...
ardeiash spune:
haideti sa continuam discutiile noastre aici :
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71198 .. incerc sa fac si link-urile belgia 1.2.3 incerc. nu stiu daca reusesc.. dar cred ca sunt bine venite!