belgia (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Hello la toata lumea,
Scumpi, bine ai venit printre noi!!! Sa sti ca mi-ar face placere se ne vedem in Antwerpen. O sa tinem legatura. Eu o sa plec in Romania pentru 10 zile. Dupa ce ma intorc vom vedea cum o sa facem.
Imi pare rau ca nu pot merge si eu la carnavale. Tocmai in perioada asta voi fi plecata. Imi place foarte mult pt.ca e o atmosfera destinsa, lumea e vesela, petrece, bea, muzica, dans, etc. Asta e, pe alta data!
Acum va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.

Bepii
Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna fetele,

Bepii, iti doresc vacanta frumoasa in Romania si cand te intorci te astept in Antwerpen.
Nici noi nu mergem la carnaval, imi pare rau pt. ca intr-adevar este f. frumos. Cu doi ani in urma am fost in Olanda la carnaval si intr-adevar am avut ce admira.
Acum fug sa ma pregatesc pt. fitness.

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by oanademunck

Buna tuturor!Referitor la olandeza asa cum scria si Bepii este grea dar nu imposibil de invatat. Este foarte diferita de romana (daca franceza se mai aseamana olandeaza in nici un caz).Mie mi s-a parut gramatica grea dar foarte logica, daca te prinzi de reguli de la inceput apoi se cam repeta. Ma intreb daca voi reusi vreodata sa scriu corect in limba asa fara a manca litere. Eu am inceput olandeza in octombrie 2004 iar in iunie 2005 am terminat toate modulele si la o saptamana mi-am gasit de lucru full time in olandeza(flamanda). As vrea sa ma apuc si de franceza insa nu acum.
In rest, cine vine duminica la carnaval in aalst? Sau duminica cealalta la carnaval Ninove?Sper sa fie vreme frumoasa, daca aveti copii duceti-i la carnaval le va placea cu siguranta!
pupici tuturor!

oana . mergi la aalst la carnaval. as vrea sa vin si eu pt ca n-am vazut niciodata. poate ne intalnim. daca vii, sa stabilm ce si cum.... dar e mai frumos in olanda? unde anume?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ah, am uitat! vad ca ne inmultim... nu poate decat sa ma bucure lucrul asta. bine ati venit fetelor! va urez sa fiti cat mai prezente pe topicul asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Oana pai mai iei si pe mine cu tine la carnaval? Te rog mumos nu degeaba Pe bune ca`s curioasa cum arata, nu de alta da` nu fusei niciodata. Si poate ca mergem mai multe.
Haideti fetele care merge cu noi? La carnavalul romanilor
An-k hai ca nu am mai vorbit cu tine de un car de vreme, da` sa stii ca tre neaparat sa o vad pe Bianca si pozele de la nunta si sa mai vorbim si noi asa ca intre fete

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

quote:
Originally posted by sweetheart

Buna si bine v-am gasit.Eu locuiesc in Bruxelles,mai precis in woluwe-saint-lambert.Sper ca ma primiti si pe mine printre voi.As vrea sa ii raspund NineiM-cel mai bine ar fii sa veniti voi aici,sa apelati la o firma imobiliara si sa vedeti mai multe case sau apartamente si apoi sa va decideti.Imaginile de pe internet nu sunt intotdeuna concludente si nici preturile.Eu si familia mea(sotul si fetita de 2,6 ani)suntem de 2 ani aici.Cand am venit si noi am fost nevoiti sa cautam apartament.Am ales cel in care locuim acum,de care am fost foarte incantati la inceput,dar realitatea este alta decat ne-a spus-o proprietarul.Ar fii multe de spus cu privire la asta.Deci in concluzie-trebuie sa fiti de fata.Am sa mai scriu daca mai ai intrebari referitoare la asta.Pot sa iti dau si niste nr de tel de la agentii imobiliari cu care am tot colindat si noi.In ceea ce priveste viata de aici,nu se compara cu viata din Japonia si cu nimic din ceea ce inseamna Japonia.

sweetheart

Buna si bine v-am gasit!
Se pare ca vom ajunge in Belgia in Iunie.Si da...ai dreptate in privinta locuintei.Una e sa cauti pe net si alta sa fi acolo si sa vezi cu ochii tai...Din cite am inteles o sa locuim intr-o garsoniera, data de companie, cam o luna de zile ,timp in care noi trebuie sa ne cautam un apartament.Acum te-as ruga pe tine,sweetheart,daca poti sa-mi dai si mie numele unor agentii imobiliare...adresa mea de mail este:nina_matsushima@hotmail.com
Multumesc!

Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

quote:
Originally posted by disperata

mergi la aalst la carnaval. as vrea sa vin si eu pt ca n-am vazut niciodata. poate ne intalnim. daca vii, sa stabilm ce si cum.... dar e mai frumos in olanda? unde anume?

Nu stiu daca e mai frumos in Olanda carnavalul pt. ca nu am vazut niciodata cum e in Belgia. Pe mine m-au impresionat figurinele construite, costumele oamenilor, apoi in baruri atmosfera de sarbatoare, toata lumea happy si cu chef de distractie. Eu am fost la carnaval in Baarle Nassau(e un satulet situat la granita cu Belgia, de fapt sunt mici particele din Belgia integrate in Olanda, partea belgiana se numeste Baarle Hertog) si in Breda.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Carmen, mai m-am gandit, am analizat, am comparat si nu am dormiti nopti nestiind daca sa te iau la carnaval sau nu, daca ai fost cuminte anul asta, daca ai papat tot,si raspunsul este da dragutza mea, deci duminica (pe la 12 de fapt) vii tu la mine si plecam de aici, da vorbim noi vineri la mine mai pe indelete.Pup fata mea frumoasa!
Virginia ti-am trimis nr meu de telefon prin mail, nu stiu daca l-ai primit, daca nu zi-mi si ti-l mai dau o data. Daca vii la carnaval in aalst suna-ma sau trimite-mi un mesaj sa stabilim unde ne intalnim pentru ca va fi foarte aglomerat (noi probabil vom sta in zona primariei de unde pleaca parazile)
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna fetelor,

Cum a fost la carnaval? Eu tocmai ieseam de la biserica cand incepeau sa treaca oamenii costumati dar nu am stat mult pt ca era tare frig.

Sper ca v-ati distrat bine.

Pupici

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna!Noi (Oana si Carmen)ne-am distrat foarte bine, nu am stat insa foarte mult pe la sase am plecat , noua ni s-a parut foarte frig!Am facut poze, am mancat vata de zahar (yummi)ne-am uitat si am admirat costumele si carele de la parada unele dintre ele foarte reusite!In seara asta e costumatia obligatorie pentru toti si e pterecere in toat Aalst-ul!Pana maine dimineata!Insa noi suntem fete cuminti si stam acasica-poate duminica viitoare mergem la carnaval Ninove-doar daca vremea e ca lumea si nu suntem prea obosite!Voua cum vi s-a parut?
pupici

Mergi la inceput