Mamici Ianuarie-Februarie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 12
Ursoaica spune:
Maraki la mine pagina se vede bine, dar oricum am facut unele modificari pe acolo acum si sper sa se vada mai bine.
Imi pare rau ca se labarteaza, dar pana sa dechida Giova nu ai zis nimic iar eu daca la mine nu vad ca ar fi probleme nu am cum sa le ghicesc.
Am mai zis si repet cum vedeti ceva in neregula tragetine de urachi eu una nu ma supar sa fiu atentionata.
Ursoaica
36+
miraklucker spune:
buna burtici!!!!!
Cat ati mai scris, vad ca ultimele doua capitole nu le-am citit deloc!! Poate o sa recuperez, acum astept sa se termine Weenie Poo sa mergem in pat
. Daria deja doarme.
Numai ce ne-am intors am fost la spitalul de copii cu David la ortopedie avea o programare din vara la un control, are platfus si umbla cam stramb, nimic grav! Eu ma simt tot mai rau , dupa masa am programare la medic, tusesc de zic ca acum dau drumul la bebe
, ma doare pieptul spatele, Nasul, urechile mi-s asa de infundate
. Bebelina da si ea intr-una din picioare, cred ca nu poate sa doarma de atatea zguduituri!!
Va pup pe toate, si aveti grija de voi si bebei!!!!!
Mira
30+ mami deDAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Giova spune:
Fetelor va rog mai cititi odata mesajul meu de la pag. 7, caci pana l-am rectificat ati trecut la 8. Am pus o intrebare acolo.
Maraki nu stiu de ce se labarteaza pagina numai la tine, caci si la mine sunt ok, chiar si la celelalte cap.
Stiu ca se labarteaza din cauza iconurilor, desenelor.
NU AVEM VOIE MAI MULT DE 5 PE UN RAND SI TREBUIE SA FIE CU SPATIU INTRE ELE, CACI ALTFEL LABARTEAZA PAGINA.
Poate asta e cauza.
gio
si bb Marco 35+
Maria28 spune:
Ralu ,vezi sa nu te apuce ,ca te mananc
,stai cuminte in pat ,poate ai facut ceva mai mult efort ieri .Eu sunt super obosita ,toata noapte ma bate fii-mea :(,si ziua dorm pe mine ...ma lasa in pace 30 min si dupa pt o ora ma bumbaceste, e placut sa o simt dar parca nici chiar asa ,nu ma doare tare dar e jenant ...ieri am fost la Carefur si acolo cand a inceput ,aproape ca m-am crispat ,cu greu m-am abtinut sa nu schitez vreun gest ,ca si asa lumea cand vede cate o burtica se uita si mai si
Ca vorbiti de brad ,eu nu stiu ce am sa fac ,dar anul trecut am luat unul din piata si nu avea stampila aia ca nu ar fi furat ,,dar era cel mai frumos din toti ,micut ca nu imi plac aia inalti dar foarte bogat in crengutze ,anul asta am sa incerc sa fac acelasi lucru ,si daca imi aduc aminte bine nici nu am dat mult pe el ..,vreo 200 de mii .Oricum primii brazi au preturi de te sperii ,eu am sa mai astept sa scada 
29+
marchplayer spune:
Da de unde, Ursoaico prima pagina este super labartata, asa cel putin se vede la mine!
Mira, bafta la control cu David, vizionare placuta la desene, si tu sa te faci bine repede ca nu-i a buna cu tusea aia! bea si tu mai multe ceaiuri!
rali nu cred ca este "dopul" dar mai stii?
daniela 32 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
Ursulina mai credeam ca asa e pe laptopul meu, am intrat si de la pc-ul mare si se vedea bine prima pagina, doar la laptop era asa( asta doar la noi ca la mamici de nov-dec vedeam bine) pana a deschis Giova din nou prima pagina si mi-am dat seama ca nu e de la laptopul meu
Dar nu e vorba doar de tine, tot ce s-a deschis pana acum cand nu era Giova
Banuiesc ca este o smecherie care trebuie stiuta nu?
Mira sanatate , e cumplita raceala asta puternica acum cand esti gravi,neaparat sa iti dea tratament dr. ( mai multe nu doar paracetamol, cu ala nu faci nimic )Eu am avut tratament homeopat si in 4-5zile mi-a trecut
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
ralirali spune:
Maria, sper si eu sa nu ma apuce
.
Giova, eu pe langa ce ai scris, am comandat ulei de bebe si sapun solid.
Pentru nasuc stiam de ser fiziologic, dar o fi buna si sarea de mare...cel putin pe mine ma ajuta acum ca sunt mereu cu nasul infundat.
Cat despre dezinfectant pentru baita nu stiam, de e bine de tinut minte. Poate ar fi bine sa facem listuta cu toate astea si sa o punem pe pagina noastra. Ce ziceti?
Ralu 36+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
utocatalina spune:
Hai ca am dormit nitel si acum am papat niste nuci, dar sunt cam rincede asa ca m-am oprit!Giova referitor la cosmeticele si medicamenetele lui bb hai sa va zic ce mi-a zis mama (dupa n vizite pe teren la mamici care au folosit de toate pentru bb lor) sa iau:
- cremă cu gălbenele cu propolis;
- 1 flacon vitamina A uleios și F uleios + ulei de măsline (asta cica este pentru masaj);
- pudră Baneocin;
- ser fiziologic;
- cremă Garmastan;
- cremă BePanthene ptr. Eritem fesier;
- Vigantol;
- Espumisan/ Sab Simplex/Bonisan/Debridat/ Water Gripe ( ptr. dureri de burtă)
- supozitoare cu glicerină + cu paracetamol de 125 mg;
- Panadol;
- ceai de chimen și anason + ceai contra colicilor;
- pompă de clismă de sugar (cica asa ii zice la pompita aia speciala de nas...).
Momentan nu am luat nimik, cred ca o sa-l trimit pe Dan sa ia o mare parte de la plafar si restul vedem!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

maraki spune:
Giova pt buric stiu ca este o pudra super buna, il usuca si cade repede, daca imi amintesc bine se numeste baneocin, s-ar putea sa gresesc dar iti scriu pe parcursul zilei exact denumirea.Este si in Ro ca am citit la unele mamici ca l-au folosit, pt. timp geros sant niste creme de bebei sa-i dai pe fatza, trebuie sa fie si acolo sigur! bafta astazi cand iti vin musafirii
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Giova soacrele astea ... ma scuzati fetelor, ca poate unele nu aveti asemenea specimene ... dar sunt batute in cap.
Si acum referitor la intrebarea ta, facem asa:
DA: - apa oxigenata-nuse stie cand ai nevoie si este buna la orice;
- sampon + gel dus; eu le am combinate
- cremanu prea este practica se intinde greu;
- este mai bun un ulei corp-este foarte util si ne ajuta si la masaj;
- crema fund;
- pudra-tot asa poate fi folosita pt orice.
NU: - dezifectant - se ajunge iar la discutia cu sensibilizarea bbului, mai bine faci niste ceai de musetel cu care il clatesti la sf baitei.
- pt nasuc ii cumperi atunci cand are nevoie. Parea mea este ca nu are rost sa arunci banii aiurea, poate nici nu o sa-l folosesti si presupun ca nu este prea ieftin.
Dar faci cum crezi tu ca trebuie este puiul tau si tu decizi.
Ce este aia boliciune?
Apropo de baita am visat aseara printre picaturile dormite, ca mi-am adus aminte sa o mai spal pe bebita dupa 1 luna ...
... mama denaturata ce sunt.
Fetelor, eu cred, ca fetele care au nascut, cand au iesit din spital le-au pus aia sa semneze niste hartii, cum ca nu vor vorbi cu nimeni sa le zica cum a fost pe acolo. Ca prea nu apare nici una si ne lasa sa fierbem in suc propriu aici!
Ursoaica
36+