Mamici Ianuarie-Februarie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hai ca am scapat si de ...cel putin pentru moment...
Intrebare: sterilizatoare sunt universale? Adica pentru orice tip de biberon, pentru ca vreau sa-mi cumparunul pentru 8 biberoane si am momentan 3 biberoane: 2 Avent, 1 Nuk si restul nu stiu inca ce voi lua...Voi ce stiti?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi de sfaturi Cata. Mai notez ce ai pus si tu.
Ralu este o lista pe prima pag. la link-uri utile: necesar bebe. E facuta de alte mamici mai mari, dar nu e prea completa.
Eu mi-am stampat diferite liste, de la diferite mamici.
Daca nu sunt puse pe site, ca sa facem trimitere la un link, nu le putem pune pe prima pagina.
Aici avem nevoie de Dana, facem toate o lista completa, Dana o pune pe site, apoi in primul mesaj de la fiecare cap.
Daca si la Daniela e labartata pagina, atunci e ceva, dar habar n-am ce.
Sa vedem urmatorul cap. cum apare. Incerc sa-l deschid eu, sa vedem daca e la fel.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

A si inca ceva... mama mi-a zis nu sampon si gel de dus...o sa o spal pe cap cu sapun de bb, cica asta e cel mai bun...

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pai Maraki si atunci care este smecheria?

Mama, ce somn imi este ... cred ca ma duc la culcare.

Este posibil sa fie de la linkurile cu capitolele. Nu au fost bine despartite. Dar le voi bibili pana vor iesi...daca nu dam cu clor.

Ursoaica 37

Mergi la inceput

Pentru putin Giova...la faza cu F uleios am dubii ca am notat bine, se poate sa fie vorba de E uleios...o sa o intreb simbata cind vine pe la mine cind voi face si lista cu ce avem voie sa papam ca sq nu faca colici bbii!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina sant sigur si sterilizatoare universale, trebuie sa cauti,eu am luat numai biberoane Nuk anticolici si sterilizator Nuk( ca sa fiú sigura ca se potriveste si il gasisem convenabil fatza de altele-40€ )Oricum nu stiu cat de utile sant biberoanele anticolici pt. ca la bebeul prietenei nu s-au vazut rezultate.
Andiarorosa compensez faptul ca am uitat ce ai scris

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doamne ce de pareri si sfaturi.
Oricum nu voi lua prea multe, ca vb. Ursulinei, poate nici nu avem nevoie de toate. Le luam la timpul lor.
Ursoaica: bolicine= bulele de la apa oxigenata.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Ok...Maraki sa vad ce gaseste Dan prin Austria ca a zis ca suna si ma intreaba...o sa iau Avent sau Nuk pina la urma...dar sper sa gasesc pentru 8 biberoane! Ralu si pe mine ma bate gindul ca este ceva cu dopul gelatinos sau primele semne ca se apropie in curind marele eveniment!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulino iti dai seama ca habar nu am Somn usor, sa te odihnesti bine Cata sigur e vorba de vitamina E uleios.

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Da Maraki E uleios trebuie sa fie...parca mama mai zicea ceva si de uleiul de masline...o sa intreb!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput